Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lotta12
    03. Studeni 2016. 20:14

Omg...ovo da nije žalosno bi bilo smješno..
    Na žalost...face nemam,ali shvaćam potrebu da se tamo preselite skroz...žao mi je što odlazite

Bumbo0809
    03. Studeni 2016. 20:16

Tina, moze te samo bit sram! Imas  neki ozbiljni psihicki problem, a i ocito viska vrimena kad se mozes bavit takvim stvarima. Bilo bi ti pametnije da potrazis strucnu pomoc, nego da lazes zene koje su dosle na forum podijelit svoja iskustva i popricat o nevoljama. 
    Di ti je kraj?! Ostavi se nevinih zena jer ovo nije za tebe. Samo si unila nervozu i nelagodu na forum i kad ovo sve procitaju nove trudnice naravno da se nece obratit za savjet.  Srami se!!!

Uvik nesto dodjiiiiiiiiii 😍

mrs.kepolas
    03. Studeni 2016. 20:22

Lotta  

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Lasta
    03. Studeni 2016. 20:33

Oprosti te što vam upadam u temu ovako bezobrazno... imam samo jedno pitanjce....

Naime, htjela sam pitati je li neka od cura zainteresirana za prenatal yogu u Yogaplejsu na križanju Prisavlja i Savske u Zg (www.yogaplejs.com)... to je studio u koji sam išla do pred 3 tjedna na Mysore i taman kad sam htjela prijeci na prenatal, raspala se grupa... :( Voditeljica kaže da nas je 4 dovoljno za počet grupu opet, pa rekoh, da pitam... inače, meni je studio zakon, uredan, shala je prostrana itd. Termini bi bili srijeda u 16h i subota u 9h, cijena je 280 kn mjesečno...

Grupa je trenutno u formiranju, tj. tko bi htio ici trebao bi se javiti vlasnici na mail (mirela@yogaplejs.com), pa je rekla da bi s 4 polaznice startala grupu...

Tražila sam u drugim studijima gdje jos ima prenatal yoga i jedino sam jos nasla u studiju Gaia (http://www.gaia-yoga.com/) ... oni imaju utorkom i četvrtkom u 16:15 te srijedom u 11:30... no nisu mi jos odgovorili na mail je li moguc upis u grupu...

Zabica29
    03. Studeni 2016. 21:27

Vpavicic mislim da ima prenatalne joga i u nekom studiožu na početku Vinogradske ulice, koje je u nekom terminu oko podneva, ali ne znam točno. Ako te zanima mogu se detaljnije raspitati.

Tina Zvonkica... Doista... Ako si to sve radila da bi dobivala pažnju i potporu, mogu ti reći samo da ima i puno ljepših načina da na sebe skrećeš pozornost od pisanja o tom groznom iskustvu gubitka nerođenog djeteta. Npr. Da se počneš dokazivati nekim svojim vrlinama, znanjem, umijećem, sportom. Puno je ljepše dobiti priznanje i pažnju za nešto što si stvarno i postigao i što je pozitivno.
    Ako si to radila jer si stvarno u životu doživjela slično iskustvo (ti ili mama, sestra, prijateljica) i sad se ne možeš oporaviti od toga nego samo stalno proživljavati kroz izmišljanje i izazivanje samilosti i suosjećanja, molim te potraži stručnu pomoć. Jer ovaj način nije ispravan način, i laganje te nikad neće dovesti do stanja sreće i prihvaćenosti nego neizbježno do onog što se dogodilo: odbacile su te istovremeno 2 grupe ljudi.
     Ja ti želim jednoga dana lijepu i veliku obitelj punu ljubavi i prihvaćanja, ali pokušaj shvatiti da je ovo izuzetno loše što si radila i nećeš dobro završiti ako tako nastaviš.

[/url

04. Studeni 2016. 07:07

Ejla cure! Citam i ne vjerujem, strasno!!
    Ja bi se svejedno ostala druziti s vama, al ne mogu poslati privatnu poruku :( Mozda da me netko tko me ovdje na klokanici ima za prijatelja nadje na FB-u i doda? Pls :)

mrs.kepolas
    04. Studeni 2016. 07:43

Teta imaš poruku ;)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.