Omg...ovo da nije žalosno bi bilo smješno..
Na žalost...face nemam,ali shvaćam potrebu da se tamo preselite skroz...žao mi je što odlazite
Tina, moze te samo bit sram! Imas neki ozbiljni psihicki problem, a i ocito viska vrimena kad se mozes bavit takvim stvarima. Bilo bi ti pametnije da potrazis strucnu pomoc, nego da lazes zene koje su dosle na forum podijelit svoja iskustva i popricat o nevoljama.
Di ti je kraj?! Ostavi se nevinih zena jer ovo nije za tebe. Samo si unila nervozu i nelagodu na forum i kad ovo sve procitaju nove trudnice naravno da se nece obratit za savjet. Srami se!!!
Uvik nesto dodjiiiiiiiiii 😍
Lotta
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Oprosti te što vam upadam u temu ovako bezobrazno... imam samo jedno pitanjce....
Naime, htjela sam pitati je li neka od cura zainteresirana za prenatal yogu u Yogaplejsu na križanju Prisavlja i Savske u Zg (www.yogaplejs.com)... to je studio u koji sam išla do pred 3 tjedna na Mysore i taman kad sam htjela prijeci na prenatal, raspala se grupa... :( Voditeljica kaže da nas je 4 dovoljno za počet grupu opet, pa rekoh, da pitam... inače, meni je studio zakon, uredan, shala je prostrana itd. Termini bi bili srijeda u 16h i subota u 9h, cijena je 280 kn mjesečno...
Grupa je trenutno u formiranju, tj. tko bi htio ici trebao bi se javiti vlasnici na mail (mirela@yogaplejs.com), pa je rekla da bi s 4 polaznice startala grupu...
Tražila sam u drugim studijima gdje jos ima prenatal yoga i jedino sam jos nasla u studiju Gaia (http://www.gaia-yoga.com/) ... oni imaju utorkom i četvrtkom u 16:15 te srijedom u 11:30... no nisu mi jos odgovorili na mail je li moguc upis u grupu...
Vpavicic mislim da ima prenatalne joga i u nekom studiožu na početku Vinogradske ulice, koje je u nekom terminu oko podneva, ali ne znam točno. Ako te zanima mogu se detaljnije raspitati.
Tina Zvonkica... Doista... Ako si to sve radila da bi dobivala pažnju i potporu, mogu ti reći samo da ima i puno ljepših načina da na sebe skrećeš pozornost od pisanja o tom groznom iskustvu gubitka nerođenog djeteta. Npr. Da se počneš dokazivati nekim svojim vrlinama, znanjem, umijećem, sportom. Puno je ljepše dobiti priznanje i pažnju za nešto što si stvarno i postigao i što je pozitivno.
Ako si to radila jer si stvarno u životu doživjela slično iskustvo (ti ili mama, sestra, prijateljica) i sad se ne možeš oporaviti od toga nego samo stalno proživljavati kroz izmišljanje i izazivanje samilosti i suosjećanja, molim te potraži stručnu pomoć. Jer ovaj način nije ispravan način, i laganje te nikad neće dovesti do stanja sreće i prihvaćenosti nego neizbježno do onog što se dogodilo: odbacile su te istovremeno 2 grupe ljudi.
Ja ti želim jednoga dana lijepu i veliku obitelj punu ljubavi i prihvaćanja, ali pokušaj shvatiti da je ovo izuzetno loše što si radila i nećeš dobro završiti ako tako nastaviš.
[/url
Ejla cure! Citam i ne vjerujem, strasno!!
Ja bi se svejedno ostala druziti s vama, al ne mogu poslati privatnu poruku :( Mozda da me netko tko me ovdje na klokanici ima za prijatelja nadje na FB-u i doda? Pls :)
Teta imaš poruku ;)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji