Da vas i ovdje pozdravim,nove cure dobrodosle,a dodjite nam i na fb ako zelite :-)
Ja sam sad vec i nestrpljiva i zbunjena,kad i gdje cu uzv?
Dal kod mog dr ili cekat Petrovu.
Bila sam u Zg,opet nesto komplicirano za pretrage,oa ce me naruciti i javiti telefonom..
S svom dr cu ici zbog doznaka i vidjet gdje ce biti pregled..
Evo sto se tice testova,u dogovoru s muzem:ja sam odbila..
Radili smo nuhalni,on je ok,s bebom je ok i rekla sam doktorici,da i kad bi testovi bili losi,svejedno bih rodila..
Stoga ne vudim potrebu da ih idem raditi..
Da je bilo nekih naznaka da nesto nije ok,isla bih..
Prosjecno zaradjujemo,nazalost muz i ja smo se vec naplacali mojih pretraga,otplatili bi i to nekako,nema druge..
Sto se tice rasta trbušića vidljivo je bilo brzo,a sada se bas primjećuje,danas sam 15+5..
Tako sam i ja, sve je bilo u redu, nuhalni je bio u redu..pa sam odbila daljnja testiranja jer sam zaključila da bi zadržali dijete bez obzira na sve. To je moje dijete i prihvatit ću ga kakvo god da bilo.
Da i meni se počeo nazirat trbuh, iako kad se zamislim s 40 tjedana mislim da će mi tad koža puknut hah!
Evo mene cure u bolovima..Jajnici probadaju,cice uzasno bole..Ne znam jel u pitanju trudnoca,ali nadajmo se da jeeee!!
Iako je proslo 3 tjedna od zadnje m, a imali smo odnose od 3.-7. Listopada..Za 2 tjedna radim test i javim vam sve♥
Kako da se pridruzim grupi na fb? Trebate me dodati ili?
27.04.2017 Amelia <3
05.07.2021. 👼
Pozdrav. Mogu li i ja pristupiti grupi na faceu! I imam pitanje da li ste vi imale kakav osjećaj kojeg je spola beba koju nosite. S prvim sam odmah osjetila da je dečko (neznam kako) a sad neznam. Imam veliku želju saznati ( neznam zašto) sad sam 18tj i doktorica neće reći. Za 2 tj idem na 4D pa ću sigurno saznati. Pozdrav Nestrplijiva
Sortiraj odgovore
Najstariji