Hvala hvala :)
Da li ima ovdje netko iskustva s sisačkim rodilištem :( culansam samo katastrofa iskustva :( jos imam dosta do poroda al me počinje prat panika :( i jel ide ko na onaj tečaj za trudnice?
Ja cu rodit u 2. Mjesecuu, imam eto jos 3 mj :(( ja sam iz petrinje :) od kud si ti?
Hvala svima na dobrodoslici.
Nadam se da nije problem sto zivim u Svedskom i sto sam zajedno sa vama u ovom slatkom iscekivanju.
E sad neznam kako da pocnem. Ovdje su jako cudni po pitanju pregleda. Kad ustanovis trudnocu narucis se kod babice i ona ti uzme krv,urin,izmjeri pritisak,savjetuje oko prehrane i tako to. Ma gluposti al eto. Ono sto me brine je to da rade samo 1 ultrazvuk i to u 17-18 sedmici i to je sve. Poslje 30 sedmice ide se svaki 7 dana kod babice da slusa srce i to sve do poroda.
Nemogu ni privatno ic jer oni suradjuju sa bolnicama tako da sam bas razocarana po tom pitanju
Dobar dan drage cure, nadan se da se sve dobro osjecate i da uzivate sa svojim malim stomacicima 😊😊
Ayesha ma samo se ti pokusaj opustit sta vise i istinski uzivat u ovom lipom razdoblju! Bitno je da te tvoj muz podrzava, a svekrici eto im...na njihovu sramotu!!
A za posa, bas sta cure kaze ako mozes financijski, idi na komplikacije i nek ti bar posa ne donosi dodatni stres!
A cure sta pisete za Tinu, takodjer mi je cudno kako se moze ostat tako lako opet trudan nakon kiretaze koja je bila nedavno hmmm.. 🙄🙄 pogotovo ne mogu razumit da se "kocka" i s 4.spontanim tako brzo. Za zenu je bitnije da se psihicki oporavi vise od fizickog oporavka! Ja joj stvarno zelin sricu od srca i da dobije plus sta prije na testu, al eto..malo.mi je to cudno sve.
Ma, joj, cure moje, jako sam sretna sto sam vas nasla. Eto, imam jednu lijepu vijest. Danas sam odlucila reci direktoru da sam trudna jer su odredjeni ljudi na poslu poceli malo pretjerano me stavljati u razno razne komisije i uz moj posao mi stvarati dodatne stresove i poslove. Inace mi to nikad nije smetalo, ali ja sad stalno provodim vrijeme na wc-u :) ne znam kako vama, ali ja malo malo imam neke cudne nagone, sto za povracanje, sto za kakanje, sto za jednostavno mirom u 4 zida wc-a ahahaha...i tako usla ja kod direktora u ured i rekla TRUDNA SAM ...od srca se nasmijao, rekao BRAVO i cestitao. Rekao mi je da mi on nece određivati kad cu otici. Rekla sam da bih voljela ostati do kraja, ali da radim s kretenom u uredu i ono... sam covjek se nasmijao i rekao da razumije. Ali radim u takvoj firmi da je to 567 krugova pakla ljudskih odnosa.
No, hvala vam na ovoj podrsci s obzirom kakva mi se situacija dogodila u obitelji mog muza. Znate, ne zelim zvucati grubo, ali mi je ohrabrujuce kad vidim da nisam jedina na svijetu koja ima tu situaciju.
Jedna od vas mi je napisala (jos se ne snalazim kako da oznacim ime) kako bi bilo lijepo napisati pismo. zaista bi, i sama sam osoba kojoj taj nacin komunikacije i iznosenje emocija odgovara. Medjutim, oni su toliko hladni ljudi i sarkasticni, da bi to moje pismo naislo na podsmijeh i na kraju bi bilo okarakterizirano kao nekakvo preseravanje i dramatiziranje. Znam da nisam opcenito zlato, ali ako sam ikome sutila sutila sam njima, ali ocito se u njihovoj obitelji covjek ne smije osjetiti povrijedjen. Opcenito, mog muza sam voljeti naucila ja, ja sam mozda prva osoba u njegovom zivotu koja mu daje neopisivo puno paznje i ljubavi, njeznosti kroz konkretan dodir. U obitelji nije to imao. I nakon puno vremena netko je na njega i njegove poteze i odluke ponosan, u njegovoj obitelji on uvijek neki klinac krivo radi i ne valja. Te mu placa ne valja, te se previse sportski oblaci (moj muz je dugo godina bio profesionalan sportas i ne osjeca se u nicem ok osim u trenirkama - privatno)... a eto, njegovi pate na ne znam ni sama sto.
Za sad me jos dira jer se duboko bojim da opet ne naprave glupost. Za Bozic sam rekla necu ici tamo jer si ne zelim pokvariti blagdan, a ona ce znati sto je napravila. Zelim mir. Samo to.
Eh, cure...nakon povracanja konacno sam spoznala sto mi odgovara - CITRUSI...pretvorila bih se u narancu da mogu i grejp... to mi tako smiri taj nagon za povracanje. Sva hrana mi smrdi...onda budem slaba... onda se natjeram da jedem pa povratim, pa od slabosti i manjka energije posegnem za cokoladom...ah...joj...blah...
"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."
Sortiraj odgovore
Najstariji