Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    27. Listopad 2016. 10:34

Jutro!

Evo mi bili na kavi, malo se opustili jer je baš danas sunčan i lijep dan! Vjetrovito je , bar kod nas u Splitu.. A u vas?

Mm malenu odveo u vrtić, navodno imaju predstavu .
    Ja ode gledam TV i nešto si gricnem ,koji red čokolade.
    Malo mi fali da zaspem.. Nego, vidim da nam se pomalo popunjava lista autića i cvjetića, a i ima vas dosta!
    Ima jedan kompletić za bebu, koju mi je svekrva dala kad sam još bila u 4.mjesecu, onako za početak.. Kompletić je predivan.. Kapica, majica, hlače i pletene cipelice..
    A sad kad shvatim da je više nema.. Vidim prošlo je točno 3 tjedna...Ja se neću podsjećati više na to, ali će mi ostat ta mala mrvica zakopana u srce..

Meni baš nešto studeno , a vidim 27.listopada, vrijeme mi prolazi tako sporo...

mrs.kepolas
    27. Listopad 2016. 11:24

Tina čitam o suncu koje spominješ i sve gledam kad si to napisala i gledam koji je danas datum :D 
    Kod nas ziiima, nema traga suncu.
    Uzivaj u cokoladiiii :)

Ja evo laganini sastavljam popis za kupovinu :)
    Odlučili smo se i za kolica.
    Jedva čekam vidjeti ih uživo :)

Ako nisam pozdravila nekog novog, ispričavam se :)

Mi odbrojavamo sate do pregleda u srijedu. 
    Ako vidi spol, a dragi neće moći ući jer po novom sam joj neprijatelj broj 1, zamolit cu ju da ni meni ne kaze nego da zapise na papirić pa ćemo skupa pogledati kad izađem..  

Stvarno želim znati, ne jer preferiram neki spol već čisto zato da mogu početi sa planiranjem i da kada uđem u trgovinu znam na koju stranu moram ići. :D 

Puse svima od nas dvoje/dvije! :D 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• KiaraSara
    27. Listopad 2016. 12:45

Tina daj mi posalji malo cokolade do Zagreba a mozes i to su ce o kojem govoris hehe ;) 

Eto ja danas ibavila kiretazu, sad sam se probudila prije 40 min iz anestezije
    Osjecam se drogirano.
    Danas sam ja mislim dusu ispustial, plakala sam od 7 pa do maloprije i jos ih molim z Petrovoj nek me stave di god samo ne mude trudnice jer jbg nakon toga ne zalim biti tamo.
    I oni bas medu trudnica.
    Sad sjedim na hodniku , cekam otpzsno pismo al nikak da dode. Uzas :( Samo hocu doma, jest i vodeeee

Kiara

• nelica_4
    27. Listopad 2016. 13:22

KiaraSara drži se...mislim na tebe 
    Cure koje spominjete testove,ovi koji se plaćaju,meni  moja gin. ništa nije od toga ni spomenula,radimo sve one koji su da tjedan trudnoće potrebni,iako mislim da na nešto sumnja da bi mi rekla i predložila..ja bih taj test vjerojatno platila,napravila i bez obzira na rezultate,moguće mane i bolesti kod moje cure rodila bih...jer vjerujem da nam Bog daje onoliko sa koliko se možemo nositi i bez obzira na sve rodila bih,jer to je naša beba i jednako bi je voljeli...a sad..opet,to je moje mišljenje i ne morate se složiti samnom....

Tina2901
    27. Listopad 2016. 13:23

Mene su maloprije tako zaboljeli jajnici!?

• ana23
    27. Listopad 2016. 15:55

Ja sam radila Nifty jer je ginekolog posumnjao na down sindrom jer je nuhalni bio 3.1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.