Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanyemmaemm
    29. Listopad 2016. 13:44

Ha ha meni s  prvim rekli cura a ja njima nije pa mi je ginekologica bez pardona rekla da sam luda ali sam bila u pravu. Ja pijem jednu malu kavicu s puno mlijeka (čitala negdje da je to ok) i colu sam maloprije popila pola čaše inaće ne. Sad imam neki osjećaj da je cura samo zato što imam dečka :)

Viki_ri
    29. Listopad 2016. 13:56

Sve cure koje se žele pridružiti fb grupi, dodajte me ovdje za prijatelja pa mi preko privatne poruke pošaljite svoj Nick na Facebook u. Tada cu vas pronaći tamo i dodati za prijatelja, jer vas drugačije ne mogu ubaciti u grupu, jer je privatna. 😊

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• kakadu91
    29. Listopad 2016. 18:15

pozdrav cure ja sam nova ovdje ovo mi je prvi post :)

danas mi je 16 plus 7 tj od sutra mi je 17 tjedan i bebica treba doći na svijet oko 10, 11.4. :))

• kakadu91
    29. Listopad 2016. 18:16

ja imam osjećaj da je moje curka, ne znam zašto ali takav mi je osjećaj ali vidit ćemo :)

bili na UZV-u ovaj tjedan ali se spol još ne vidi, inače imam zakazan 4D u Zagrebu 21.11. :D

• kakadu91
    29. Listopad 2016. 19:36

ja ću 21.11. biti 20 tjedan, poliklinika Đurić u Zagrebu

Crna35
    29. Listopad 2016. 22:33

Pozdrav curke,
    bez obzira sto sam nazalost izgubila bebicu krajem 9. mj. i dalje vas pratim.
    Nadam se da nemate nista protiv :)
    Nego imam jedno pitanje,dali je potrebno vise puta dnevno koristiti lh trakice ili je dovoljno samo jedanputa?
    Eto prosla prva M nakon spontanog i dobili zeleno svijetlo pa krecemo na novu bebicu.Nadam se da cu uskoro biti u "ljetnim bebama 2017."

• KiaraSara
    30. Listopad 2016. 08:12

Curke eto mene.
    Dosla sam k sebi kolko tolko. Malo sam poblentavila al sve je to oke haha.
    Obzirom sa mi je kiretaza bila u cetvrtak nista me ne boli i nisam imala apsolutno nikakvo krvarenje .
    Drago mi je zbog toga to valjda znaci da su dobro napravilim
    Ja i moj dragi smo sinoc imali spolne odnose, nosta me nije bolilo ali ne znam koliko je to bilo pametno.

Imate vi nekih informacija o tome obziirom da mi doktori nisu nista rekli osim da se mozemo bacit na posao nakon prve menge?

Tina jedva cekam da napravis test ;) 
    Saljem vam velike zagrljaje i hvala vam sto se uz mene 

Kiara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.