Pozdrav svima.
Prije svega svima trudnicama cestitam a onima koje su izgubile svoje bebice suosjecam jer sam i ja imala jedan spontani.
Trudna sam 9+2 i jos nemogu da vjerujem da cu napokon i ja imat svoju bebicu.
Hej ženice! Kaj se bilo izdogađali?
Da se na dodam na jedan od postova meni je receno da menga dolazi mjesec dana nakon kiretaze… pa mi apsolutno nista nije jasno.
Lijepo sam se prije par dana hvalila kak me ne boli i ne krvarim i op eto zajeb :(
Kak ste mi vi? kaj ima novo? ko to mulja? dajte malo uvoda da i mi ostale shvatimo situaciju
Pusa svima
Kiara
Kiara tako je menga ti obično dolazi oko mjesec dana nakon kiretaže, sve zavisi od žene,a ponekat od stresa dode i malo kasnije.
Ja nakon kiretaže nisam mogla ustat iz kreveta od bolova, a psihički mi je bilo još gore....
Daj si samo malo vremena, miruj i čuvaj se.....polako sve će uskoro biti bolje! :)
Samo hrabro i polako....
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Drage mame, buduće mame i one koje će tek početi to planirati. Trudna sam skoro 8 tjedana, tražila sam nešto slično mojoj temi, ali nisam našla. Dakle, saznala sam za trudnoću tako reći od prvog dana. Jednostavno bio je prisutan neki neopisivi "mir"... ali evo, sad sam na sto muka.
Nažalost, treba mi podrška van mog braka i van ljudi koje poznajem. Roditelji mog muža me zbog raznih razloga nisu prihvatili. Tj, njegova mama, nastojala sam se kloniti, zapravo počela me je neprihvačati nakon prvog sukoba gdje je dotaknuta osoba koja je po njoj princeza svemira... i dobro, mislila sam kako je najbolje da šutim i ništa ne govorim. Sad kad smo im rekli da sam trudna umjesto da skaču od sreće, oni su ispali...hm, ne znam što da vam kažem. Počela se svađati s mojim mužem oko te teme koja se tiče mene. Ja sam i dalje šutila iako mi je počelo biti jako loše. Slušala sam sve što si govore i jednostavno mi je pozlilo, a tek je bilo još gore kad se meni obratila...nakon par normalnih riječi s moje strane, nisam više imala snage biti normalna...ustala sam se i rekla kako nikad više neću doći kod njih. I ok, muž me je podržao da više ne idem k njima. Iako znam da u ovoj cijeloj priči je najteže njemu. Ma da ja od tada imam aritmiju i loše sam jako.
Dalje...moj posao. Moje kolege s posla su solidne, i nemam prigovor na nikoga osim na kolegu koji radi baš sa mnom u uredu. Hijerarhijski je iznad mene. U čudnim je odnosima s cijelom firmom. Danas je super, sutra je užasno. Kad nešto ne valja lupa šakom o zid. Naime, nije mi s njima uopće lijepo raditi, ali radim svoj posao... i briga me. Do sad. Sad mi je ovako. Trenutno su mi mučnine vrlo, VRLO izražene, povaraćam, loše se osjećam, vrtoglavica konstantno i pospanost. Znam da je sve to normalno... ali ne znam kad bi bilo normalno da jednostavno svima kaže "ODJ*****!" i odem svojoj kući i posvetim se sebi i svom djetetu.
Ovo sve privatno me strašno potreslo, znam da ima i gorih stvari što trudnice proživljavaju, ali potreslo me, upropastili su mi sve od vjenčanja, pa sad početka trudnoće do ne znam...
Ah... trenutno se osjećam k'o mali pas. Eto.
"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."
Jutro proljetnice!
Kako ste danas? Nadam se da se niste pretrpale hranom kroz ovaj vikend i jučerašnji dan...makar je bilo teško odolijeti sarmi, orehnjačama i drugim poslasticama koje se papaju u ovo hladnije doba.
Vidim da se dosta toga izdogađalo od prošlog tjedna kad sam zadnje pisala.
Cure koje su izgubile bebe, znamo da vam je teško i nadamo se da ste s nama da vam pružimo podršku. Nadam se da smo sve dovoljno razumne da niti jedna od nas ne bi tako nešto izmislila, kao što čitam ovdje između redova. Ja i dalje mislim da neke od cura koje su izgubile bebe, to toliko jako žele da imaju prijevremene autosugestije o simptomima. Dajte si vremena i ne forsirajte, ne tražite očajnički simptome na sebi i čekajte...vrijeme je vaš najbolji saveznik, a kad bude pogodni trenutak za trudnoću, ona će doći.
Što se mene tiče, sutra mi je 10+0. Izgleda da mučnine malo popuštaju i da mi se apetit počinje popravljati. Vaga pokazuje +1,5, makar ne osjetim po odjeći zatezanje, osim u trbuhu. Čitala sam da se u 9tj volumen krvi majke poveća za 50%, zanimljivo zar ne?
Puse svim mamama i bebama, i naravno drugim curkama koje nas čitaju!
Sortiraj odgovore
Najstariji