Nismo ni mi puni para imamo za pristojan život al sam morala to napravit vec kad se sumnjalo
KiaraSara saljen ti ogromniiiii zagrljaj podrske 💗💗💗 isplaci se tako ce ti bit lakse! Vrlo brzo ces se radovat jednom velikom plusu i znat ces da ces imat andjelcica koji ce vas uvik cuvat!! 👼😍
Ofnica, slazen se oko tih testova. I cesto san se takodjer pitala zasto se toliko cesto ide na njih, ako je sve u redu s bebicom! 😐 razumin cure koje imaju neku indikaciju za to, al ove sto nemaju ne razumin. Bez uvrede!
Kiara vjerujem koliko ti je teško, jer je isto kao i meni..Točno znam kakav je to osjećaj.. Isplači se, bolje nego da to držiš cijelo vrijeme u sebi.. Očekujemo i vjerujemo da ćeš nas obradovat plusićem!
Da ćeš ubrzo odbrojavati dane i tjedne trudnoće, i da ćeš ubrzo biti sa svojom mrvicom. I ja sam to prošla i to 3 puta, ali nije to kraj svijeta. Ubrzo ćemo uživati sa svojim mališima, pa tako i ti, i teta5 šaljem vam velike zagrljaje i puse i uvjeravam vas da ćete USPJETI i da će se vaše želje OSTVARITI.
Desi se naravno većini žena spontani, to je teško preboljeti ,ali s vremenom na vrijeme dobiješ novu priliku i sreća ti se osmjehne.
Nadam se da ćemo mi sve cure koje nas je zadesilo ubrzo dobiti plusić !
Volim vas puno, i jako mi je drago što se ovdje družimo i što dijelimo ovdje sretne,smiješne i tužne trenutke... Drago mi je što je ovo jedno od naših poglavlja života, jer od prvog dana s bebicom sve dok beba ne bude rasla , mi ćemo ovdje brbljati.. Puno pozitivnih vibrica šaljem , opustite se i mislite pozitivno jer kad se najmanje nadaš, bebica se smjesti pod tvoju kožu..
Laku noć mamice moje!
Zeneee, sutra se udajem :) drzite fige da sve prode dobro :) a onda u ponedjeljak pregled :D jedva cekam da vidim malog :)
Nepoznato, ajmeeee suupeer!
Drzim fige da sve prođe super, a i hoće! Budite mi sretni zajedno! Čuvaj nam maloga smotuljka!
Hej mame, trudnice nama je 13+6, bila jučer kod ginicke (usput, koja je užas, bebu sam vidjela 5 sekundi, srceko cula 1 sekundu, ali veli ona: Mislim da je sve u redu) :O e sad, ja sam se naručila kod privatnog, u ponedjeljak, da moze i MM sa mnom vidit bebu te da se i ja uvjerim da je sve uredu.. dal je 4 dana razlike od uzv do uzv prekratko? mislim, vjerojatno je, ali tolko sam zabrinuta da moram, moram ić..i jos jedno pitanje, dal je moguce da mi sad u 14 tt radi uzv preko trbuha? hvala, LP
27.04.2017 Amelia <3
05.07.2021. 👼
Drage moje,
i ja bih se htje pridruziti fb grupi...ali ne znam kako?
Klookica
Sortiraj odgovore
Najstariji