Hvala na utjesi i podršci. Ja sam se naručila kod privatnika po preporuci na anomaly scan i 4D 14.11 i do tada neću biti mirna ali jedva čekam. Možda kad vidim malo realnike bebicu malo popuste živci i strahovi (inače fakat nisam takva)....
Da...zaboravih vas pitati.
Danas su me zbog sjedenja počela boliti križa, a i imam pojačani iscjedak.
Ne znam da li da se brinem ili?
Bebica❤❤❤
Bebica u trudnoci je inace ustvari normalno da je pojacan iscjedak..
Ako je normalne boje, ajo ne pece te dolje kad mokris ili nesto,trebalo bi bit ok..
Ako se nastavi a brinete,zvrcni dr il med.sestru,one su isto upucene :)
Uvik hvala ti draga sta si mislila na mene,jako lijepo od tebe..
Tocno je ovdje tako tipla atmosfera,sve ste tako nekako mi umiljate,drage,volim i ovdje i na fb grupu doci :-)
Znači,po tome sta kazes,moguće da cjelu trudnoću ću relacija Petrova-dona?
Neke trudnice ,dok sam tamo bila,kazu da pred kraj,35tj otprilike onda ostave do poroda..
Tina veselim se procitati kada pisete da ste pozitivne i vesele,svim srcem se nadam da ces i ti i Kiara i druge zenice,doći i reći kako su zaplavili se mali plusići :-)
Veseluti ćemo se skupa sa vama :-)
Bok cure, kako ste mi danas?
Lena, slazem se, lijepo je ovdje i sve vi ste mi full drage, nisam nikad ni razmisljala otici s teme bez obzira na spontani..
Nadam se da ce nama koje smo imale spontani brzo doci plusici i da cete se veseliti s nama :)
Danas sam dobila M, dosta je obilna, ali je dosla cca mjesec dana nakon spontanog :) S obzirom da mi je pocelo neko smedje krvarenje jos prije par dana, mislim da cemo pricekati jos jedan ciklus da se sve izregulira, pa onda raditi na bebici ;)
Pusa svima :-*
Teta zaista nema razloga da odete,svi se trebamo druziti i razgovarati,djeliti srecu i tugu..
Dobro kazes,treba koji mozda mjesec da opet ciklus bude redovan i da krvarenja ne budu tako obilno..
Meni je nekako tek nakon 2 ili 3.ciklusa se mjesecnica uzredovitila..
Sanyem, jesi nazvala doktoricu za Duphaston? Ja sam ga pila zapravo kao antibiotik: na 8 sati razlike tako da mu količina u krvi ne varira previše, znači 7 ujutro, 3 popodne, 11 navečer.
Nadam se da ćeš se polako opustiti, svaka trudnoća je različita i na kraju, ne treba se uspoređivati međusobno.
Mene je danas boluckalo nekako površinski na potezu od pupka do ožiljka od operacije slijepog crijeva. Naravno da sam odmah počela brinuti da nešto nije u redu s posteljicom. Još sam sad navečer vidjela neku najblijeđu kapljicu krvi za koju ne mogu otkriti otkud je došla. Pokušavam isprat glavu od negativnih misli i tepat bebi. Pomalo ju osjećam, ali puno manje od ponedjeljka. I kaj je najgluplje, zadnja dva dana su mi se malo vratile mučnine, nikako se riješiti tog groznog okusa. :-/
[/url
Teta5
možda ja i ti zatrudnimo u isto vrijeme.
Ali, što se tiče toga, zatrudnit ćemo kad zatrudnimo.. Jednostavno.
Očekujmo bar jedan plus za koji mjesec! KiaraSara, Teta5?
Palo mi je napamet da sve tri rodimo na isti termin u istoj bolnici soba do sobe.. LUDILO
Oprostite na prevelikoj mašti, uvijek razmišljam o nečemu toliko čudnom. Dođe mi svašta u glavu..
Kako ste vi? Ima li mučnina?
Sortiraj odgovore
Najstariji