Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMia
    26. Listopad 2016. 23:19

Cure evo da se i ja malo javim nervira me moj moj jer ne mogu s njega pisati :( 
    Mi smo bilo na pregledu curka super napreduje i doktorica kaže da je sve onako kako treba biti :) 
    Trbuscic mi je počeo polako rasti i baš sam happy zbog toga :) 
    Želim vam svima laku i ugodnu noć sa što manje odlazaka na wc :)

MalaMia
    26. Listopad 2016. 23:22

KiaraSara drži se sutra i kad budeš spremna želim ti da što prije ugledaš novi plusic :)

sanyemmaemm
    27. Listopad 2016. 08:28

Nisam zvala dr. zvati cu popodne ali za sada ga pijem 3 puta dnevno s tim da imam 42 tabletica dakle za 14dana.

sanyemmaemm
    27. Listopad 2016. 09:10

Mamika3 Meni je sad u drugoj trudnoci trbuh narastao dosta rano vec s 15tj a u prvoj kasno poslije 5 mjeseca.

Viki_ri
    27. Listopad 2016. 10:25

Pozdrav cure,

Toliko sam se naučila na Facebook grupu, tako da se malo gubim ovdje s nadimcima, ali čitam vas svaki dan.

Želim dobrodošlicu novim curama i čestitam na plusicima. Također bravo i cestitam na svim dobrim vijestima s pregleda.

Ja sam dobro, 16tt+4 danas, trbuscic raste. Imam još uvijek povremene bolove nisko u trbuhu, ali rekla mi je doktorica da je neki problem da bi se vidjelo na uzv, ovako da sam očito osjetljivija na istezanje ligamenata i sve ostalo sto se događa. Radila sam kasni probir i rezultati su uredni i sve je OK. Slijedeci pregled je tek za 2 tjedna i možda ćemo raditi anomaly scan odmah pa ako budemo imali sreće saznat ćemo spol.

Cure koje ste imale spontani, Tina, Teta i Kiara, drago mi je da se oporavljate i da ste pozitivne. Ja sam negdje čitala da su žene nakon spontanog 3-6 mjeseci plodnije zbog veće količine progesterona, a i sama sam se uvjerila u to. Prvi spontani sam imala iza Nove godine i u 3. mjesecu sam ostala trudna opet, nažalost bio je opet spontani krajem 4. Ali nakon toga sam u 7. opet ostala trudna. Ako imate mogućnost, porazgovarajte sa svojim doktorima pa obavite neke pretrage. Istina, nakon prvog spontanog me nisu slali na nista, ali nakon drugog sam obavila sve. I nisam planirala novu trudnoću dok nisu bili svi nalazi gotovi, jer si nisam mogla dozvoliti da mi se nedaj Bože to dogodi opet. Ali svi smo drugačiji i radimo kako mislimo da je najbolje. Želim Vam puno sreće i jedva čekam da nam javite za plusice!

Ofnice, sumnjam da ikoja trudnica ide raditi tako skupe testove bez razloga. Na ovaj skupi Nifty test se najčešće odlazi kada je mjera nuhalnog nabora granična ili veća od granične. Iako mnoge cure su odlučile roditi bez obzira na sve, neke možda nisu ( tu spadam ja), ipak kada ti kažu da nešto nije u redu, želiš znati sto se dogada i pripremiti se na to. Kada nuhalni nije dobar, postoje dvije opcije amniocenteza ili neka analiza karionskih resica, koji su postupci u kojima postoji opasnost da se nešto desi bebi, ili ti skupi testovi koji su potpuno bezopasni za bebu ali i jako skupi. Nadam se da sam ti uspjela malo objasniti...

Ako bi se još koja cura željela pridružiti Facebook grupi neka se javi!

Cure uživajte! 

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.