Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malena123
    25. Listopad 2016. 19:46

cure mogu li vas pitati koji test ste radile? danas sam na 24 dan ciklusa napravila first sign i negativan je... tako kaže aplikacija da treba doći danas ali nema je. ciklusi mi variraju od 23 do 28... kakva su vaša iskustva? sorry ak smaram u bedu sam totalnom

Pavla
    25. Listopad 2016. 20:10

Ana, jupiii, čestitam na curicu !!!!   
    Mamika,  koji savršen osječaj prvi put čuti srce !! Nek nam bebice budu žive i zdrave !  
    Šta se tiče testa, ja san sva tri puta koristila oni najobičniji Clearblue, i svaki put mi je donija sriču 

29.8.2022. ➕

Tina2901
    25. Listopad 2016. 20:20

Ja sam uvijek radila Clearblue , uvijek mi pokaže dobro i uz njega sam najsigurnija...Daj Bože da nam za koji mjesec zatreba taj Clearblue, i da nam pokaže plus!
    Hvata me nekakvo veselje,a ja si govorim da je to još prerano se tako veseliti..
    Ne kužim ovo, uočila sam par strija na trbuhu, zbog čega to?
    Nikad ih nisam imala.. Pa, ako ste ih vi imale, zašto se to uopće pojavljuje? Je li to opasno?

Ispadam malo glupasta što to pitam, ali ne razumijem se uz te pojave a pogotovo uz strije.

DixaPixa
    25. Listopad 2016. 21:46

Ja sam isto koristila clearblue...odmah je pokazao debeli plusić i bio je u pravu

Bumbo0809
    25. Listopad 2016. 23:48

Cure supeeeer sta je sve u redu s mrvicama 😍😍😍 

KiaraSara drzi se 💗💗 

Bila san danas kod gin radit briseve zbog zelenkastog iscjedka (nalazi su tek za tje dana). Mogu bit il gljivice il bakterija tako da mi je ginekologica dala Geonistin vaginalne tablete. Prvi put to koristin! 
    Na brzinu je pogledala i na uzv bebicu i micala se i kucalo je srceko tako da je sve okej. Nadan se da ovo nesto prolazi brzo!

sanyemmaemm
    26. Listopad 2016. 10:23

Cure ponovno se javljam.

Jutros sam bila kod ginekologive i rekla joj za leđa i sumljivo otvaranje napravila je pregled i nikaj nije konkretno rekla koa ok je i napravila uzv tamo sve super ali sam dobila Duphraston za svaki slučaj jer nije dobro toliko sjediti ali razumije moje razloge da radim još.

Dobila sam i Normabele po potrebi da popijem ako me uhvati strah ili panika da nešto nije ok.

Moje je pitanje kako piti te tabletice čuvara trudnoće jer je od zbunjenosti i olakšanja nisam ni slušala. Na kutiji piše 3*1 dakle jednu ujutro/popodne/večer ili ne????

Što ako nešto mije u redu pa mi nije htjela reći....

Molim pomozite ako imate kakvo mišljenje o ovome.

Hvala do neba.

Pavla
    26. Listopad 2016. 10:44

Bumbo, vidit ćeš za tjedan dana po nalazu. I dobro da si išla..  
    Tina, ja san punna strija, dobila sam ih prvo u pubertetu, jer sam jako brzo rasla, pa kad sam se udebljala, a najmanje u trudnoći .. koža brzo raste, pa se naglo proširi i onda nastaju strije. One su trajni podsjetnik tog predivnog razdoblja trudnoće 
    Sanye, ne brini, da nešto nije u redu ginekolog bi ti rekao, samo mirno. Sve je to normalno i svakoj trudnici je drukčija trudnoća. Šta se tiče Duphanstona, nazovi i pitaj doktoricu koliko ćeš ga pit (možda ti je napisala negdi, pogledaj). Ja se točno ne sičan koliko sam ga pila. 
    KiaraSara, drži nam se i uz tebe smo !! Javi nam se 
    Lena, drago mi je šta su te pustili. I ja sam u prošloj išla svaka tri tjedna .. a jako mi je poznato i to da te danima nitko ne pregleda, ko da si na spavanju i prehrani tamo  (mene meni dva, tri tjedna taknuli). Zato ću u ovoj trudnoći razboritija bit. 

29.8.2022. ➕

• Bebica050
    26. Listopad 2016. 11:51

Evo da se i mi javimo s novostima.
    Jučer smo bili na pregledu i sve je u redu. Kaže doktorica da je curica  i da su sve mjere ok, kao i nalazi kombiniranog probira.
    Nadam se da je i kod Vas sve ok.
    sanyemmaemm Što se tiče Duphrastona, ja sam ih morala piti preventive radi. Tako da si ih možda i ti dobila iz istog razloga.
    KiaraSara drži se....

Bebica❤❤❤

• KiaraSara
    26. Listopad 2016. 13:21

Eto mene opet u Petrovoj mislim da cu se pocet osjecat ko doma hah non stop sam tu
    Danas imam razgovor sa anesteziologom a sutra u 7 kiretaza

Curke koliko vidim same sretne vijesti stizu.Jako mi je drago zbog vas. :) 

Kiara

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.