Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    20. Listopad 2016. 15:20

Dan curee!

Evo ja nakon neprospavane noći se smjestila na kauč i jedem kokice.. Baš mi se nešto jedu.
    Uglavnom, nakon odnosa koji je trajao svega 2h (u razmacima) smo zaspali, a ja cijelu noć nisam mogla zaspat jer se nikako nisam mogla namjestiti.. Vrat mi je ukočen i to me strašno nervira. . Nisam se htjela odvojit od mm  Tako da, budući da sam spavala samo 5h, ubit ću oko malo ako mognem..

Popodne u 6 idem vadit krv opet i OPET  na pregled štitnjače A mm ide na pregled vezano za dolje.. A nama oboje više dojadilo ić na te pretrage..Ali s mm je sve ok, samo opet ga šalju bezeze kao da budu sigurni, a mi to sve već odradili (većinu toga)

A meni već M staje.. A jučer je dobila.. Ali ovo mi je bila najbolja M koju sam imala.. Malo koji grč u trbuhu, ali malčice manje krvi nego inače.. A danas još manje.. Baš dobro.. A ja se malo i bojim tokom menge imat odnose .. Ali budući da smo imali odnose noćas i jučer nije bilo problema.

LenaLenov
    20. Listopad 2016. 15:45

Bok cure..
    Od mog uzv i neurologa jos nista..:(
    Ne znam dal sutra idem doma..
    Sto se tice oplodnje,isto sam imala srece,oba puta od prve..iako imam neredovne mj zbog policisticnih jajnika..

Ofnica
    20. Listopad 2016. 16:10

Ma cure drage, sve je to u glavi! Kad hoćemo, onda ne ide, a kad nećemo onda baš ide. Mi smo 7-8 mjeseci pokušavali, ja mjerila temperaturu, pratila sluz, mahnito brojala dane...a zatrudnila sam odmah tri-četiri dana iza menstruacije (točno znam dan), kad sam mislila da su neplodni dani, i kad sam se zapravo opustila i rekla: ma nema veze... Malci su bili strpljivi pa su čekali 48 sati do oplodnje u meni, dok jajna stanica nije stigla na pravo mjesto. Hihi, ja sam dignula noge u zrak nakon akcije :-)

Tina2901
    20. Listopad 2016. 16:28

Ja uvijek noge u zrak, zbog toga što je tako najbolje da uđu spremići ,a i zato što mi je ta poza zgodna i uživam u njoj!

tanja24
    20. Listopad 2016. 23:35

Hej mamice i buduce mamice,evo i mene na kraju na antibiotiku zbog beštije e.coli i u trecoj trudnoći:( bas me hoće. I duphastoni zbog hematoma,iduci tjedan idemo na rani probir u Petrovu. Jel bio tko i dal znate kako se narucuje?

• KiaraSara
    21. Listopad 2016. 07:37

Jutro curke
    Eto ja idem do ginićke pa cemo vidjeti.
    Narucili su me 27.10. na kiretazu prije toga rade uzv pa cu bizi sto posto sigurna da nema nicega.
    Uspjela sam prihvatiti to sve.
    Hvala bogu pa su moji s posla jako razumljivi, objasnila sam sto se bilo desilo i rekli su nek si uzmem g.o. ili b.o. kako god meni odgovara i nek se odmorim psihicki i fizicki da posao moze cekati. Nisam iskreno ocekivala takvu reakciju ali eto svaka im cast 

Kak ste mi danas? Kod mene u Zagrebu je tmurno i kisica pada.

Kiara

Tina2901
    21. Listopad 2016. 07:53

Kiara, sretno draga i da gin ipak nesto bude vidjela! Drzim fige da bude sve ok!

• KiaraSara
    21. Listopad 2016. 10:23

Eto mene s pregleda .
    Dobila sam 5 uputnica haha
    Nema i dalje nista.
    Prije kiretaže će biti jos jedan uzv pa cemo vidjeti. Prihvatila sam to i nakon svega cemo se primiti posla i delati bebu hehe :D hocu i ja malog pizdeka koji bu me izludil :)) 

Kiara

• nelica_4
    21. Listopad 2016. 10:28

KiaraSara volim taj optimizam...samo pozitivno  eto ja danas idem kod gin.uzbuđenje me pere od jutra..danas saznajemo dal je  ili 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.