Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    19. Listopad 2016. 13:33

Kiara ma ženo što pričaš, ostani s nama ,budi tu bez obzira na to što nisi trudna. I ja sam netrudnica,i neću napuštat ovu temu .. Očekivat ćemo mi sve cure koje su imale spontani plusiće i uživat ćemo u novoj trudnoći za par mjeseci
    Ostani tu i ne mrdaj!

Tina2901
    19. Listopad 2016. 14:35

KiaraSara Of corse

Tina2901
    19. Listopad 2016. 14:40

Ja ode ležim, totalno sam izmorena za išta radit. A mm bi se mazio.. A ja doslovno poludim kad me netko takne jer mi nije do ničega..

Popodne idemo u rodilište jer mi je sestra rodila curicu.. Postala sam teta po 4.put
    Ajde hvala Bogu nešto lijepo, iza ovoga što smo prošli, ipak se rodila mala nećakinja

• KiaraSara
    19. Listopad 2016. 16:34

Tina cestitam na maloj necakinji!! :D 

Kiara

Tina2901
    19. Listopad 2016. 17:29

Zanimaju me vaša iskustva kako ste brže začele? Tj. nakon odnosa, kako negdje vidim, treba ostat lezat 15 min.. Vaša iskustva?

Nešto mi se danas stalno piše ovaj  smajlić.. Pre simpa mi je.. Ja inače većinom ovdje tipkam preko laptopa, mob nek odmara.. Ali su mi na mobu još bolji oni smajlići gdje ih imaš duplo više kao npr. a whatsapp-u .. Ovdje su ih stavili par,al su simpa baš..

• Jeja1810
    19. Listopad 2016. 19:02

Ciao svima
    Moj termin je 26.03. Mene su cice bolile na samom pocetku i to su mi bili prvi simptomi da sam trudna sad se bol smanjla cak me ni ne bole vise tj kako koji dan a sad sam 17+3 tt.
    KiaraSara jako mi je žao zbog tvoje bebice, ali sigurna sam da ćeš uskoro ponovno zatrudnjeti.
    Meni je ginekologica na zadnjem pregledu rekla da mi je bebica nisko ali nista zabrinjavajuce ali mene je svejedno malo strah jer to mi je ipak prva trudnoca pa mi je sve to malo strano..

DixaPixa
    19. Listopad 2016. 21:03

KiaraSara jako mi je žao, nadam se brzom oporavku i budućem uspjehu. Također i tebi Tina.

Već imamo cure i za 6 mjesec, puni se tema, a moj termin sve bliže i bliže uf..
    Ja sam baš skužila da imam taj mali trbuščić i da mi trbuh nekako putuje prema gore. Meni uvijek piše da mi je posteljica straga i na zadnjem pregledu da pupkovina ima 3 krvne žile, pa valjda je to dobro kad nitko niš ne kaže.

A što se tiče cica, meni su još uvijek baš nekako osjetljive na dodir tj baš bradavice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.