Jeja, dobrodošla i čestitam na bebici! Mene su cice bolile cijelo vrijeme ,od početka do kraja. Ideš li stalno na wc? Mene je to uvijek mučilo, ne moš se odmorit od wc-a više!
I da, termin ti je na moj ročkas !
I meni je u prvoj trudnoći bila cura dosta nisko, sve prošlo ok, prirodnim putem rodila.. Tako da ne brigaj..
Vecer cure,kako ste mi?
KiaraSara zao mi je...iskreno,sad glavu gore...pozitivno mislit...i plusic ce grzo biti tu
Draga Tina…i tebi zelim plusic sto prije
Cure...bebinjo me lupa svukuda...sad trenutno skroz nisko,prema desnoj preponi (oprostite na ovome...al malo iznad dlacica..).morala sam biti detaljna..hahaha
jel vama tako,?malo mi to cudno....
Hvala na dobrodošlici 😃. A joooj sta se tice wc-a isto tako. Ajde jos preko dana je ok ali pomoći kad se moram ustajati 3-4 puta... Meni da je posteljica sprijeda... Moje lupkanje jos nije jako tj jos smo u fazi leptirica 😀
Aaajme udaranje bebicee...Toliko mi to fali..Svaki dan sam je osjecala..♥♥
Ja sam poslje svakog odnosa ostala do jutra s tim jer sam negdje citala da je najbolje da je sto duze unutra :S prije spavanja bi imali odnos i na spavanje, ujutro na wc :S imala dam policisticne jajnike, antiovulacijske cikluse, visok prolaktin, i da nisam uspjela zatrudnit isla bi na daljnje pretrage i procese. Eto uspjela prirodnim putem nakon 4 mj pokusavanja.
Kokoloko, slažem se s tobom...ovo je čista biologija. Zapravo se preporuča podizanje zdjelice, a ne nogu, iz razloga da se omogući pristupačniji prolaz spermićima kroz rodnicu i maternicu sve do jajovoda gdje se događa oplodnja. To je bitno onim sporijim spermićima, da brže dođu do jajne stanice...sve je to stvar gravitacije, nema mudrolije.
Pa ok,svako ima svoje mišljenje,ali naravno ako smo oboje zdravi mislim da nema potrebe za takvim stvarima...druga stvar je ako su problemi ko gore navedeni...tako da...niko ni meni ne garantira da će i druga beba uspijet iz prve,,,,očito se tako poklopilo
Sortiraj odgovore
Najstariji