Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    21. Listopad 2016. 11:16

Jutro cure! 

Kiara vidim da si bolje, no posto me nije bilo dugo, želim ti reći da mi je žao zbog bebeka.. No, znaš i sama da će vaša beba doći.. poslati ce ju ova bebica koja se ipak nije zadržala..

Necu vise cuti cure koje su izgubile bebe kako pitaju da li da ostanu! Naravno da će te ostati.. vi ste dio ove teme, ma kakve okolnosti bile.. 

Što se tiče nas, beba koja se nije razvila je i dalje iste velicine i nista se ne smanjuje, a zdrava bebica raste.. 
    Pregled je bio opet loš, ginekologica je bila bezobrazna kao uvijek, a moje kile su me šokirale i završila sam na dijeti.. Zasad se dobro držim :) Ne brljam, no već sada znam da hoću i već mi nije žao zbog toga :D 
    Nuhalni je jos jednom mjeren i bio je 1,7. Sa 11 tjedana je bio 1,5. Je li moguće da se samo tako malo povecao? ne bunimo se, dakako.
    Dobila sam i dijagnozu i pridruzujem se curama sa problemima štitnjače. Sad sam još zahvalnija što smo odma u prvom mjesecu začeli. Nadam se da neće biti problema ni sa drugom bebicom.
    I da, ja sam držala noge u zraku, čak sam se i podbočila jastukom :D 

Sutra napokon idem na pramenove i bas se veselim. Onda opet dijeljenje pozivnica cijeli vikend.. Ljubim vas.. 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

DixaPixa
    21. Listopad 2016. 12:16

Meni je moja ginekologica rekla da je sada besplatan, da samo trebam uzeti uputnicu i obaviti to u Petrovoj. Pričam o ovom koji se obavlja u 12 tjednu.

tanja24
    21. Listopad 2016. 14:51

Rani probir u 12 tj u Petrovoj se ne placa,samo s uputnicama javiti se u Petrovu,za 2 tj nalazi.  Ja idem iduci tj.pa javim frisko.

Pavla
    21. Listopad 2016. 18:01

Drage moje ženice 
    Mene danas "peru" hormoni, zbog svega puštam suze .....
    A desni su mi ajme majko, ima dva dana da kad perem zube, krvare  al izdržat ćemo, to su slatki, mali problemi 

29.8.2022. ➕

DixaPixa
    21. Listopad 2016. 18:54

Ja nekako baš izgubim taj feeling da sam uopće trudna, osjećam se u potpunosti normalno. Često se moram podsjećat da sam trudna hhh. Ali skužila sam da mi se promjenila struktura kose malo tj. izravnala mi se, inače sam imala dosta valovitu kosu, pogotovo kad bih ju skratila. Sada mi je baš nekako drugačija..a i na opip mi je drugačija, svilenkasta je.

• nelica_4
    22. Listopad 2016. 08:44

Cure moje..jucer bili kod gin..bebi super napreduje, i s ponosom mogu reci da je curaaa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.