Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    23. Listopad 2016. 22:36

DixaPixa pijem radi e.coli,u obje trudnoće muku mučila s njom eto i u trećoj opet mi beštija mira neda. Al budemo ju sredili,brusnica,d manoza,i kura antibiotika ipak pa cemo vidjeti.

Ofnica
    24. Listopad 2016. 09:52

Dobro jutro proljetnice! Kako ste?
    Ja sam evo popila kavicu s puno mlijeka, više mi ne smeta njen miris hvala Bogu...
    A ujutro prvo što pojedem je banana. Što vi doručkujete?

Sutra idem napraviti pretrage krvi, urina, šećera i hormona štitnjače, i onda čekam 11. tjedan za sljedeću kontrolu. Mučnine su mi se malo smanjile, iako najviše osjetim mukicu navečer, ali zato mi suhi krekeri pomažu. Kako je kod vas što se tiče mučnina?

tanja24
    24. Listopad 2016. 10:04

Ofnica,meni su mučnine stale sa 10 tt,hvala Bogu,jer mi je bilo koma. Ni u prvoj ni drugoj trudnoći nisam imala nikakve mučnine pa mi je to bilo novo:). Svaka trudnoća je drukčija stvarno. I u ovoj trudnoći imam apetita to je čudo:). Borim se da ne pojedem sve sto mi je na putu hihi. U prvoj sam dobila 14 kg,u drugoj 8 kg,a sad vec sam dobila 3 kg,a tek sam 12 tt.

Ofnica
    24. Listopad 2016. 12:08

Ma normalno da je sve u redu, nema potrebe se zabrinjavati. Znaš što ja mislim...što više o tim svim stvarčicama znamo, to se više brinemo! Naše mame nisu niti za sve te pretrage znale, pa se nisu niti zabrinjavale oko tih stvari, i zato smo mi bili većinom mirna djeca. Danas se trudnice jako puno brinu jer svašta čitaju i svašta saznaju, i puno smo više pod stresom na poslu itd, i normalno da su bebe nervozne i nemirnije nego prije.
    Mene ta pretraga isključivo zanima proceduralno, jel se vadi krv? Po meni, ako doktor izmjeri ok nuhalni nabor, na probir čak nema niti potrebe ići. Jer sam čitala da i taj probir može pokazati svašta, a onda se mame brinu i razbijaju glavu hoće li roditi zdravo ili bolesno dijete, i na svašta pomišljaju, a ono na kraju rode savršenu bebicu, zdravu kao drijen!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.