Jutro cure! Nadam se da ste dobro.
Da podijelim s vama recept koji je moja prijateljica koristila za e coli. Iako joj je ginica prepisala antibiotike, ona ih nije uzimala nego je u potpunosti rješila problem s ovime:
25 dag korjena peršina
25 dag limuna s korom
20 dag meda
2 dcl maslinovog ulja
Sve se smiksa u blenderu i zatim stavi u staklenku. Uzima je jedna velika žlica ujutro i jedna navečer prije jela. Ako prva kura ne pomogne, ponovi se.
Nedavno je bio i jedan članak o tome, o jednoj časnoj sestri iz Posušja koja je je "otkrila" taj lijek.
http://www.haber.ba/lifestyle/zdravlje/350119-casna-sestra-iz-posusja-ima-lijek-protiv-opasne-escherichie-coli
Tanja, ima jedna časna sestra u Posušju koja se razumije (jako uspješno) u ljekovito bilje. Prije koju godinu je bila i u nekoj novini, kako se uspješno zna riješit i te pošasti od e.coli. te su bakterije toliko rezistentne (ja iman streptokoku, koja samo da svakom trudnoćom postaje gora) da se samo pritaje, pa opet buknu.
Ženice, da vas pitam ... Baš mi je ovaj simptom nov, jer ga u prijašnjim trudnoćama nisam imala (tj.samo na početku možda prva 3 tjedna), a to je ... Bolne prsi. Stalno me bole, nisu se povećale, samo bole
29.8.2022. ➕
Hvala curke,probat cu s tim receptom. Cula sam vec za to. Sad cu bome i napraviti i pocet s tim. Joj a sto se cica tice bole i mene i vec sad su za broj vece sigurno,a nemam ih inace bas,pa ako nista gustam se sada:))
I mene su cice boljele od prvog dana i bradavice se promijenile skroz,po tome sam i prvo skužila da bi u mojom buši mogao biti još jedan član/članica naše obitelji i boljele me do nekog 10 tt..eto sad smo u 16 tt i idemo u petak kod gin. da vidimo jel cura il dečko
Casna Ljubica je odlicna! Od nje san u prosloj trudnoci kupila sok za povecavanje zeljeza i odlican mi je bia. Od Heferola san imala uzasaaaan zatvor i to me bas mucilo 😐 Nakon soka je zeljezo bilo u redu i nisan vise imala zatvor..
Uuuh ja se bojin tog simptoma bolnih cica jer vjerojatno onda vise necu moc dojit smrc!
U prosloj trudnoci ga nisan imala.. i cice se apsolutno nista nisu povecale u trudnoci, tako da san i dalje ravnaaaa ka daska 😂 al eto ravne cice nisu mjerilo uspjesnog dojenja jer mi evo cicamo uspjesno 13mj 🎉
Dan cuuuree!
Evo ja nakon lijepo prospavane noći vidila ujutro da sam dobila mengu.. Baš mi sad nekako čudno imat mengu jer je nije bilo 3 mjeseca
Ali dobro, grčevi u trbuhu su tek počeli.
Mi od jučer laganini počeli radit na bebi, plodni dani su nam za koji dan, tako da ćemo u ovih par dana bit dosta aktivni hehe..
Malena mi u vrtiću i ne odvaja se od njega, ne smije propustit ni jedan dan da ne ide u vrtić. Baš strašno
Kako ste mi vi? Evo ja radim ručak i čekam da mm dođe.. Ne da mi ništa, pogotovo kad imam M ..
Hej curke
Nadam ste da ste mi dobro.
Ja sam jos rastresena ali inace bolje nego jucer u svakom slucaju.
Ostala bi pisati i citati u vasoj grupi ako me prihvacate kao netrudnicu haha :)
Zvala sam privatnu ordinaciju u kojoj sam jucer bila obzirom da dr.Ivanišević radi i u Petrovoj pa cu u petrovu na kiretažu , ona ce mi ju raditi pa se nadam da se s njom mogu dogovoriti za opcu anesteziju i to sve.
Rekli su mi da puno papira moram donjet fibrinogen,krvna slika,krvna grupa, uputnica za bolnicko lijecenje i uputnica za ekg i anesteziologa uff puno previse toga ali sta se mora nije tesko
Jako sam zahvalna sto mi je buduci miz takav kakav je dobar razumljiv i pazljiv, velika mi je podrska i ne zamjera mi sto sam zivcana
Kaj ima novog kod vas kak ste mi? :)
Kiara
Sortiraj odgovore
Najstariji