Hej curke.
Voljela bi vam reci sretne vijesti ali ih nemam
Bila sam kod privatne ginekologice dr.Ivanišević svaku pohvalu imam za nju.
Sto se tice uzv-a , na zalost ipak je rijec o tzv. laznoj trudnoci.
Na uzvu se vidi vrecica, vide se da zumanjčana vrecica nije pravilna, unutra sve prazno. Pitala sam kolika je šansa da se nesto pojavi, rekli su jako mala. Morat cu na kiretazu da se to sve ocisti.Tesko mi je. Ponadla sam se poveselila i na mastala o maloj Mrvici a sad se moram pomiriti da je nema. Znam da je bolje sada nego kasnije u svakom slucaju i znam da to nije ni priblizno ovome kaj se nekima od vas izdesavalo. I da je na neki nacin sebicno sto kako bi rekli od buhe delam slona ali tesko mi je i jbg.
Zelim vam svu srecu sa vasim mrvicama i dosta je losih vjesti za nasu proljetnu grupu. Cuvajte svoje mrvice i volite ih najvise jer to je najljepse kaj se jednoj zeni moze dogoditi
Pusa
Kiara
Uvik prvo su rekli dečko,pa cura,sad zadnje u bolnici i na uzv privatno da je dečko....onda valjda i je....hahaha....
Skriva se,pa je bilo teško vidjeti
KiaraSara jako mi je zao... Ne pretjerujes uopće, to nije mala stvar... Tek bi čudno bilo da te nije briga i da te nije pogodilo. Ja te u potpunosti razumijem jer se i meni to desilo. Pokušaj pričekati možda koji dan jos, možda krene samo. Ipak je to manje agresivno za maternicu. Odtuguj, isplaci se, imaš svo pravo na to... Kada budete spremni, krenite ponovo. Slijedeći put ce sve biti u redu... Drz se!
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
KiaraSara, strašno mi je žao !!
Moja je mama imala 3 spontana i kaže kako je to strašno za ženu !! Ali, kao što sam par puta ovdje napisala .. nakon ta tri spontana i nakon nas troje djece, rodila je trojke ..
Nemoj klonit duhom .. i drži se
29.8.2022. ➕
KiaraSara jako mi je zao, drzi se.
uvik_nesto i meni je bebica nisko i cerviks mi je napet pa se doktorica boji da cu se pocet otvarati.
Ja sam odmah rekla na poslu da sam trudna, ne vidim razloga za cekanje. Sto se tice bolovanja mislim da cu uskoro jer s nama stalni neki problemi.
Ana Nenadic, vidila sam da je i tebi nisko bebi .. a mene pere neki strah da mi ne bude placenta previa (kako je treći carski, pa je veća mogućnost) Ali to je neki strah, čim sljedeći put uđem u ordinaciju, pitat ću je jeli postoji ta mogućnost. Premda mi je prošli put rekla da nisam otvorena, opreznija sam i odmaram kako mi tijelo nalaže. Srića da mi muž pomaže oko naših cura, jer ne znam šta bi bez njega
29.8.2022. ➕
KiaraSara saljen ti jedan veliki veliki zagrljaj podrske 💗💗💗 drzi se i cuvaj se i nemoj klonit duhom!!
Sortiraj odgovore
Najstariji