Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tanja24
    18. Listopad 2016. 16:45

Vidjet cemo danas na pregledu sta dr.kaže,kad ce mjeriti nuhalni da znam sta dalje. Bas me narucio u nezgodno vrijeme kad je ni simo ni tamo za rani probir test jer sam po uzv 10+4 a po mengi 11+4. Znaci da cu morat opet za cca 2tj uzv.

Tina2901
    18. Listopad 2016. 16:55

Daaan cure!

Evo mi danas bili na pretragama maternice ,sve ok..MM sprermiogram super,tako da nema problema..E sad kaze doktorica da mi se maternica skroz oporavila tako da mozemo pocet radit na bebi..Malo mi to nije nesto...Jer imala sam spontani prije tjedan dana i to u 18.tjednu...Ne znam,nazvat cu svog gin pa pitat da mi objasni..

Kako ste mi vi drage moje mame?

Tina2901
    18. Listopad 2016. 17:20

Nazvala gin kaže slobodno za par dana počnite raditi na bebi.. Kiretaža me potpuno očistila, ne boli me više ništa. Čudno malo da već, usprkos ovim spontanim da možemo početi.. Tako da od sutra krećemo ponovno

Zabica29
    18. Listopad 2016. 18:24

Bok forumske proljetnice, čitam vas redovito al ne stignem pisat baš ni tu, a ni previše na fb.
    Nove trudnice dobrodošle! 
    Lotta dobrodošla natrag! Smijem pitat kakve su komplikacije?
    Točkica ja sam već u 2 navrata zaključila da mi je trbuh bio nestao/ propao/ ispuhao se/ razlio.., jednom u 12tj i malo značajnije u 18 tj. Ali prođe par dana pa skužiš da se ipak povećava, samo ne u smjeru u kojem očekuješ. Imam puno teorija o tome zašto i kako ali u petak idem na pregled pa ću saznat više.
    Uvik nešto, moramo zajedničkim snagama obnovit tablicu, ti pohvataj nove trudnice a ja ću dojavit novosti o cvjetićima/autićima sa fb. (Valjda smijem ?!)

[/url

LenaLenov
    18. Listopad 2016. 18:40

Mamika meni je otvorio na osnovu mojih dg i na osnovu teskog radnog mjesta..
    Ne bih mogla dobiti premjestaj..

Lotta ja sam na PT2
    Iskreno,svi puno vise hvale taj PT1 na koji ces doci :)
    Bas sam cula lijepih iskustava odtamo,mislim da ces biti u dobrim rukama.
    Tvoj ginekolog te salje na pracenje trudnoce?

• Lotta12
    18. Listopad 2016. 19:03

Hej cure moje...hvala na dobrodošlici
    Žabice problemi s posteljicom i manjak p vode,za sad je sve ok s malenim...al imamo još dosta za izgurati..
    Lena,da doktor mi je napisao da se tamo javim,pa će nakon detaljne obrade vidjeti da li ostajem ili idem doma- što je detaljna obrada,pojma nemam
    Ležim već mj dana...al doma sam,lakše je..najteže mi pada ostaviti dijete starije....
    Nadam se da će sve biti u redu,al nitko ne zna sigurno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.