Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja1810
    17. Listopad 2016. 22:05

Ciao svima 😉

Evo malo pratim po forumu pa da se i ja pridruzim. Sad sam trenutno 17+1 tt i to mi je prva trudnoca. Vidim da ste pisale o tome kad ste rekle sefovima ja sam to obavila odmah na pocetku i svi u firmi su to prihvatili jako dobro i odmah me poceli stediti.

SuncevTracak
    17. Listopad 2016. 22:24

Bok Jeja1810, tako sam i ja, čak i prije prvog pregleda, svi su znali da mi je to zelja, od prve mi je hvala bogu uspijelo kad sam se primila posla.
    Rekla sam im prije nego sam i ginekologu otisla na prvi pregled jer imamo stvarno dobar odnos svi i dosta brzo sam otisla i na bolovanje radi mirovanja.

LenaLenov
    18. Listopad 2016. 07:18

Jutro cure!
    Ofnica,nema veze,sve je ok :-)
    Dogadja se..
    S bebom je zasada ok.
    Ja se nadam,da ce mi raditi i ovdje koji uzv,pa da vise budem upucena jel narastao,jel sve ok.
    Ja sam u bolnici zbog nadzora trudnoce..
    Ne znam sta planiraju,zasada samo izvadili krv/urin..
    Soba je ugodna s jos dvije cure sam..najvise sam se iznenadila kad sam vidjela da imaju mali frizder u sobi :)
    To je super,pogotovo ljeti :).Sto se tice obavjesti poslodavca,ja sam morala odmah reci.
    Vec sam tada i bila na bolovanju,zbog uganuca noge i samo se produzilo.
    Moj kolektiv je mali,nece vjerojatno dobiti zamjenu za mene..
    Imali smo i po tri cetiri zene na bolovanju,a nisu nikog primili..
    Sto se tice abortusa,kad ste dotakli tu temu..
    Mislim da koliko god moderno doba,zene jos nisu osvjestile sr,a ni muskaci o metodama kontracepcije.
    Svu odgovornost svale na zenu,ali i muskarac je jednako odgovoran za stvaranje djeteta.
    Samo sto on nista ne osjeti,kao zena koja se odluci ta ab.
    Muslim da to utjece jako na psihu..
    Vise se cudim zenama kad ostanu s partnerom koji ih je pritisnuo na to..
    Ne bih bome ni dana ostala..!
    Ja nisam protiv ab,pogotovo za slucajeve sulovanja,incesta i bolesti ploda il mame

• Lotta12
    18. Listopad 2016. 09:19

Drage moje trudnice....mene nije bilo jakooo dugo..prvo mi se mob pokvario,pa ostali bez interneta....pa se nisam mogla logirati... ugl,citala sam vas...mislim da sam manje vise sve polovila.Jako mi je zao vas koje ste izbubile malena svoja...nema tu utjehe,samo glavu gore,i mislit pozitivno!

ja sam sad cca 22 tj,i moram strogo mirovati...komplikacija na komplikaciju...vjerujem da ce sve na kraju biti dobro

lenalenov… u kojoj si bolnici,petrovoj? ja moram kroz dva tj na pt1,javit se,pa ce nakon obrade vidjeti da li ostajem ili ne..ne znam sta ocekivati...

veselim se tipkanju s vama...nadam se da me primate natrag

Tocka_tockica
    18. Listopad 2016. 10:06

Pozdrav cure.. nisam dugo pisala al vas citam redovito.. dobro dosle nove trudnice!
    Mislim da je o ovom pitanju abortusa malo nepravedno ovdje raspravljati.. tu smo da raspravljamo o stvarima vezanima za trudnocu i nase bebace.. svako ima svoje misljenje i mislim da je nepotrebno da ga tu iznosimo jer bi se mogla razviti poprilicno zustra rasprava.. 
    Uglavnom mi tek idemo na pregled 28.10. Znaci sad smo u 14.tjednu.. od trbuha ni T :( danas se bas skroz ispuhal.. pa sam malo zabrinuta :( jel se to i vama dogodja?

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

• Jeja1810
    18. Listopad 2016. 10:08

Jutro svima😁
    Ja sam odradila jedno 2 mj i onda otisla na bolovanje isto radi mirovanja. Jucer bas bila na kontroli i rekla mi gonekologica da misli da nosim curicu ali kao da jos nije 100 % sigurana i da ce mi sa sljedecim pregledom znati reci sigurno..😀😀

Ofnica
    18. Listopad 2016. 10:29

Jutro djevojke!

Makar nam je vani oblačno i tmurno, barem u Zg, nadam se da ste sve vesele i pozitivne!
    Kako sam jučer pričala da sve moramo biti pozitivne i slušati lijepu i umirujuću glazbu, odlučila sam s vama podijeliti jedan divan link mladog piano kompozitora pa poslušajte...i obavezno zatvorite oči!

https://www.youtube.com/watch?v=8Z5EjAmZS1o

Uživajte u danu!

Nepoznato_22
    18. Listopad 2016. 11:34

Meni je otvorila bolovanje s 4.5 mj jer me bolio trbuh, jajnici, sve me probadalo,a radila sam u trgovini sve, blagajna i police a sama u smjeni :S

Nepoznato_22
    18. Listopad 2016. 11:34

Meni je otvorila bolovanje s 4.5 mj jer me bolio trbuh, jajnici, sve me probadalo,a radila sam u trgovini sve, blagajna i police a sama u smjeni :S

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.