Ja sam si uzela iz ajmo rec straha, nisam znala da sam trudna do 16. Tjedna! I onda kad sam počela osjecat bebicu, jedan dan osjetim pa 3 dana ne, prva mi je trudnoca, mlada sam i sva me paranoja pere :S citam svadta po internetu pa mi ke jos gore, ovak sam si ovo kupila, ne koristiđ svaki dan, neg onda kad npr ne osjetim cijeli dan pokret, odma sam mirnija :S
Ovo je baš grozno, sve mame koje su bile na ovoj temi mislim da ih je negdje blizu 10 imalo spontani.. Dosta.. Spontani pobačaji su sve češći.. A da ne pričam o ženama koje abortiraju. Strašno nešto! Ubila si dijete koje nije ni krivo ni dužno! A neki ne mogu dobiti djecu pa idu na razne pretrage i potpomognute oplodnje, pokušavaju i radi samo da bi dobili bebicu! Pa što da si slučajno zatrudnjela, rodi to dijete i odgoji ga bez obzira na sve nego da ga ubiješ! Zašto ne ukinu taj zakon? Ima jedna cura koja je zatrudnjela s 19 , imala je dečka.. Bila je sigurna da će abortirati, ali sam joj rekla što zapravo čini tim abortiranjem. Sve je shvatila i predomislila se.. Rodila je to dijete s 20 godina i evo sad živi s dvogodišnjom curicom, roditeljima , s 2 sestre i bratom.. I danas kad me vidi uvijek me zagrli. Rekla sam joj i za ove moje spontane, što nas je sve snašlo i da neke žene ostanu trudne ali su željele bebu, i izgube je.. A ona je ostala trudna i rodila je zdravu djevojčicu.. A dečko ju je ostavio.. I ne, nije bilo zlo što je rodila djevojčicu. Zlo je što je mislila o abortiranju! Ako jednom abortiraš, možda više za par godina nećeš moć zatrudnit. Da, zatrudnila si slučajno, ali se bori za tu malu bebicu i rodi je,odgoji, i ono će nekad narasti, vjenčati se i imati djecu. I eto dobiješ unuke..
Znam da ova priča nema veze s temom, ali samo sam htjela reći da nikad ne pomislite na abortus, jer ćete jednog dana požaliti što ste ubili svoju bebu, neki je nemogu dobit i budu tužni i bore se..Zato čuvajte svoje bebice ,mrvice jer su bebice uvijek dobrodošle, a imati dječicu je prekrasno
Volite svoju dječicu i odgajajte ih u dobru i budite zahvalni što ih imate...
Slažem se da, treba uživat u trudnoći, stvaranju života. Čaroban period naših života :D Brige stavit sa strane, pogotovo ako su sve pretrage i nalazi u redu.
Trenutno razmišljam kako će mi sin izgledat, znam da će biti neki mix. Ali gledam muža i mislim si da će sigurno imat taj isti smajl :D I najvjerojatnije zelene oči jer ih oboje imamo.
Šta vi mislite šta će naslijediti od vas hehhee
Hehehe meni je moja Marija jednako ja i jednako mm. Ima oči i kosu na mene, a nos i usta na mm. A njezini motovi ko mm. Zapravo kad se smije ista je tata. A kad se čudi il plače, ima facu na mene. Ja imam tamnosmeđe oči, a mm zelene.. A meni je kosa kao maloj bila kovrčava ali ono baš neke lagane uvojke, a Marija isto tako, nasljedila je od mene još i smeđu kosu..
Predivna kombinacija, joj nema mi niš slađe od tih uvojaka..prekjuuut.
Baš je vaš mix..predobro..
Hej curke
Eto i mene :)
Sutra u 16:30 mi je pregled kod privatnika, nemogu vam opisat kako mi j tesko ne razmisljat… a svaka misao povezana za to je crna. Na zalost takva sam.
Nadam se da je Mrvica tu i da je sve u redu i da je to samo paranoja i glupa ginekologica. Nemrem docekat sutra. Drzite mi fige i molite se dragom Bogu da je sve u redu
Kiara
Mamika3 slazem se u potpunosti.
Stvar je u tome sto lazna trudnoca ili blighted ovum ima sve simptome kao i prava trudnoca. Cak su u hormoni isti, tako da nema drugog pregleda osim uzv i ne preostaje nista drugo osim cekati a to pomalo i zivcira.
Vidjet cu sutra sto ce rec privatna i zasigurno vise nejdem socijalnom
Kiara
Sortiraj odgovore
Najstariji