I dan danas nemam veliki trbuh, tek kad se napapam vidi se, do sad sam se udebljala 2 kg :(
Nemam ni ja, meni je ujutro skroz malecki..a navečer se napuhne baš. Udebljala sam se 3 i pol kile. Ali počela sam osjećat pokrete weeee..kao da imam ribicu u trbuhu (najčešće ujutro i navečer kad pojedem nešto).
Da da, tako i meni, cim pojedem nesto eto ga javi se, lupa lupa lupa :) koji si ti tjedan?
Da li netko zna ili ima iskustva s poticajima? :(
Ja sam 19+2, a počela sam osjećat pokrete negdje sredinom 18 tjedna. Ti? Napravi si lillypie, samo stisneš na moj i od tuda lako :)
Joj, ja ti neznam ništa o tome.
Ja sam 21+ 2 a pocela sam osjecat oko 19, 20 tjedna :)
Sad me bas lupi ali jos jako slabo, imam doma onaj za slusanje srceka pa cujem kak lupa :)
Predobro! Gdje si kupila to za srce i koja je cijena? jel ti prikazuje i broj otkucaja ili samo možeš čuti srčeko?
Kupila sam naajjeftiniji bez pokazivanja otkucaja koliko ima, 310 kuna u dentamed medicinska pomagala, cujem da brzo kuca i meni dosta :)
Da da, to je super stvar :D Ja sam isto razmišljala da si uzmem, ovako čekam neki pokret i sva se uspaničim ako ne čujem dugo. Nije lako biti trudnica...
Ofnica, ja mislim da si ti nešto pomiješala, LenaLenov je samo u bolnicu zaprimljena, s bebicom je sve ok. Ispravite me ako griješim.
Apropo uređaja za otkucaje..ja sam totalno bila za to da bi kupila, a onda si mislim čemu paranoja. Sve će biti u redu, ako ne daj Bože neće, znati ću tako da...mislim da bi meni bio veći mir da ga nemam. Naravno, to je moje mišljenje.
Bok cure, nisam se dugo ovdje javila...
Tina i Teta, drago mi je da se oporavlja te, nije lako, ali s vremenom se čovjek nauci drugačije s time nositi... Jednog dana ćete svojim bebicama pričati o malim andelicima koji nas čuvaju s neba...
Dobro došle nove!
U četvrtak sam bila na pregledu, beba je OK, ali nismo dobili potvrdu deckica. Još moramo čekati. Jutros sam išla raditi test probira, krajem slijedećeg tjedna su rezultati. U potpunosti sam uvjerena da ce to biti dobro. I sada skroz do sredine 11.mjeseca čekamo slijedeći pregled... Imam osjećaj da to nikada neće doći...
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Sortiraj odgovore
Najstariji