Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nepoznato_22
    17. Listopad 2016. 11:02

I dan danas nemam veliki trbuh, tek kad se napapam vidi se, do sad sam se udebljala 2 kg :(

DixaPixa
    17. Listopad 2016. 13:55

Nemam ni ja, meni je ujutro skroz malecki..a navečer se napuhne baš. Udebljala sam se 3 i pol kile. Ali počela sam osjećat pokrete weeee..kao da imam ribicu u trbuhu (najčešće ujutro i navečer kad pojedem nešto).

Nepoznato_22
    17. Listopad 2016. 14:14

Da da, tako i meni, cim pojedem nesto eto ga javi se, lupa lupa lupa :) koji si ti tjedan? 
    Da li netko zna ili ima iskustva s poticajima? :(

DixaPixa
    17. Listopad 2016. 14:20

Ja sam 19+2, a počela sam osjećat pokrete negdje sredinom 18 tjedna. Ti? Napravi si lillypie, samo stisneš na moj i od tuda lako :)

Joj, ja ti neznam ništa o tome.

Nepoznato_22
    17. Listopad 2016. 14:34

Ja sam 21+ 2 a pocela sam osjecat oko 19, 20 tjedna :) 
    Sad me bas lupi ali jos jako slabo, imam doma onaj za slusanje srceka pa cujem kak lupa :)

DixaPixa
    17. Listopad 2016. 14:51

Predobro! Gdje si kupila to za srce i koja je cijena? jel ti prikazuje i broj otkucaja ili samo možeš čuti srčeko?

Nepoznato_22
    17. Listopad 2016. 15:06

Kupila sam naajjeftiniji bez pokazivanja otkucaja koliko ima, 310 kuna u dentamed medicinska pomagala, cujem da brzo kuca i meni dosta :)

DixaPixa
    17. Listopad 2016. 15:23

Da da, to je super stvar :D Ja sam isto razmišljala da si uzmem, ovako čekam neki pokret i sva se uspaničim ako ne čujem dugo. Nije lako biti trudnica...

• kokoloko
    17. Listopad 2016. 15:28

Ofnica, ja mislim da si ti nešto pomiješala, LenaLenov je samo u bolnicu zaprimljena, s bebicom je sve ok. Ispravite me ako griješim.

Apropo uređaja za otkucaje..ja sam totalno bila za to da bi kupila, a onda si mislim čemu paranoja. Sve će biti u redu, ako ne daj Bože neće, znati ću tako da...mislim da bi meni bio veći mir da ga nemam. Naravno, to je moje mišljenje.

Viki_ri
    17. Listopad 2016. 15:33

Bok cure, nisam se dugo ovdje javila... 
    Tina i Teta, drago mi je da se oporavlja te, nije lako, ali s vremenom se čovjek nauci drugačije s time nositi... Jednog dana ćete svojim bebicama pričati o malim andelicima koji nas čuvaju s neba...

Dobro došle nove!

U četvrtak sam bila na pregledu, beba je OK, ali nismo dobili potvrdu deckica. Još moramo čekati. Jutros sam išla raditi test probira, krajem slijedećeg tjedna su rezultati. U potpunosti sam uvjerena da ce to biti dobro. I sada skroz do sredine 11.mjeseca čekamo slijedeći pregled... Imam osjećaj da to nikada neće doći...

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.