Na osnovu komplikacija ili potrebe za mirovanjem ili opcenito nekih zdravstvenih problema.
Ni jedan ginekolog ti ne bi smjeo otvoriti bolovanje zbog uvjeta na poslu, jer kao što si rekla, dužnost je poslodavca, tj Zaštite na radu da te prebaci na prikladno mjesto.
Ja sam radila u wellness centru i vecinom smo radili samo masaze i znao me boliti trbuh nakon 3-4 masaze za redom i kad sam isla na kontrolu tako sam rekla i ginekologici i rekla je da odradim jos tjedan dana i da mi onda otvara komplikacije. Ali ja sam je pitala za komplilacine i objasnila joj sve...
Tak je i meni bilo, i ja osla svojoj ginekologici i odma isti dan osla na bolovanje..
Ej mamice i buduce mame. Jeste odradile rani probir test? Ja sam ga radila sa kcerkom,i sad bi kao trebala. Jel znate cijene u bolnicama na uputnicu? Pošto sam u prosloj trudnoći radila kod privatnika uzv 4D i u privatnom labosu krv. Stvarno mi je sad to puno novaca,obzirom da je tu samo procijena rizika,neznam dal bi i radila. Inace imam 33 god i ovo mi je treca trudnoća,evo sad 11tj+4 Sa prvim nisam to ni radila prije 11 god. Tnx curke.
Ja neznam za probir test, jucer sam radila nifty test. A jeli ti ginekolog mejrio nuhalni nabor
Ja nisam radila nikakve testove, nista nije mjerila, ama bas nista :S i eto za sad je sve u redu :)
Drage moje...
Već vas dugo čitam, pa evo da se pridružim...
Danas nam je 14+5 i za sad dobro napredujemo. S obzirom na spontani koji smo imali početkom godine, pušem i na hladno...
Termin nam je 14.04.
Bebica❤❤❤
Nije mjerio nuhalni još,danas sam tek po mengi 11+4 a po uzv tjedan manje,danas idem na pregled. Pa cemo vidjeti sta kaze. Znam da mjere nuhalni i nosnu kost,tak su mi u prosloj trudnoći. Vidjet cemo danas.
Sortiraj odgovore
Najstariji