Dobro jutro!
Tina, da, nema bas postova, i meni fali..
Ja ti nemam Instagram profil, ali volim kao i ti slikati prirodu, samo szo koristim malo profesionalniji fotic za to, ne mobitel, to mi je gust :)
Proslavite lijepo tatin rodjendan, sigurno i njemu nije do slavlja jer je tuzan, ali cijeloj obitelji je sad potrebno druzenje i da ste svi na okupu pa ce biti lakse :)
Tako sam i ja malo nakon spontanog imala rodjendan i dobro mi je doslo ne misliti na to barem malo :)
Uzivajte u novom radnom tjednu! :-*
Jutro ženice
Evo došao nam je novi radni tjedan, vikend mi je proletio.
Bila sam sa dragim pricala o onome što j rekla ginekologica, on uopce ne pomislja da male mrvice nema. Reko mi je da je tu i da cekamo utorak da se pokaze jer se srami na mamu haha Hvala drago Bogu da njega imam inace bi se progutala u razmisljanjima
Kak ste mi vi?
Kiara
Dobro jutro mame... 🌞☺ da i ja bi volila da tu ima vise postova, al eto bila san sigurna da ce se razgovori prebacit na fejs
Tina ja neman instagram ☺
KiaraSara u utorak ces vidit malu sramezljivu mrvicu, samo misli pozitivno 😍
Jutro cure!
Ja cekam da me smjeste u sobu na Petrovoj..
Osjecam se cudno..
Muz me dovezao i morao odmah odjuriti..
Pise samo sat vremena posjeta(tako maloooo)..
Dobro jutro, ženice
Evo mene, čitam vas, iako nas je prema predviđenom malo ostalo, ali imamo mi o čemu raspravljati i veseliti se da nas i buduća trudnice jednom mogu čitati.. možda im nekako i pomognemo putem naših iskustava ..
Lena, drži se i ne boj se.. sve ti je ovo, ali pitaj doktore bez ustručavanja ono šta ti možda nije jasno .. imaš pravo na svaku informaciju .. i uz tebe smo !!!
I dobrodošle nove trudnice, nemojte nam pobić odavde, a našu ću tablicu prepraviti i nadopunit, čim dođem do svog laptopa.
29.8.2022. ➕
Haj proljetnice!
Iako sam i ja mislila ići na fejs, predomislila sam se i ostajem ovdje. Tu nam je baš super!
Za vikend je svaka od nas imala siguno hrpu obveza i stvarčica za napraviti pa nismo stigle ćakulati, ali zato ćemo sve nadoknaditi kroz tjedan.
LenaLenov žao mi je za tvoju bebu, sigurno si jako tužna i nema riječi s kojom bismo ti mogle olakšati, ali kao što veli Tina2901, sigurno se vaše bebe gore skupa igraju i skaču, mali anđeli!
Nama je ovaj vikend bio vikend objave lijepe vijesti roditeljima, braći i sestrama, ali smo se dogovorili da ovo veselje ostaje samo između nas do kraja prvog tromjesečja, da mi malo u tome uživamo. sad kad je ginekologica potvrdila na uzv, odlučili smo to podijeliti s bakama i dedama. :-) A ostala familija i prijatelji već imaju vremena saznati...što vi mislite o tome? I što mislite kad je prikladno reći na poslu?
Ja sam odmah rekla na poslu (muž mi je šef pa se frajerišem :D )
Nisam bas imala vremena ovaj vikend pisati ni tu niti na fejsu, bili kod mojih, dijelili pozivnice, dragog u subotu popodne otpratila, jucer se vratila doma, dočekala ga.. došao mi je bolestan.. Ja još nisam bolesna sto je cudo jer sam cesto bolesna.. pa i za rockas koji je u 6 mj :D Otkad sam trudna zdravlje mi je nemjerljivo bolje. Nemam vrtoglavice jer pijem vitamine, pravim smoothie, a krvna slika i tlak su super :D
Tina ja imam instagram i najdraža mi je socijalna mreža :) Obožavam fotkati i jedva čekam da imamo priliku priuštiti si pravi fotić!
Teta ti je super rekla.. Bit će vam lakše kad se svi okupite i mala proslava će vam dobro doći! :)
Nadam se da ste imale lijepi vikend.
Ako u srijedu na pregledu bude sve u redu, objavljujemo cijelom svijetu.. Baš se veselim.Već smišljam kako ćemo i što ćemo :D iako ih većina zna.. i za blizance i sve.. i drago mi je zbog toga.. lakše mi je kad se ne moram pretvarati da sam dobro, kada neke dane nisam.. :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Ja sam na poslu rekla kad sam donesla papir za bolovanje s 5 mj :D do tad sam sutila i radila sve kao i prije :D
Mrs. Kepolas, onda nisi imala problema sa šefom, hihi! Kad je on zaslužan za tvoju situaciju!
Mislim da ću uskoro reći svojoj prvoj šefici, ali za drugu nadređenu bih pričekala bar do 3.mj.
Mislim da je optimalno reći ovisno o organizaciji...mene zapravo nema tko zamijeniti pa mislim da je fer ne odugovlačiti previše, kako bi se kolege znali pripremiti.
Nepoznato_22 mislim da bi moje strefio infarkt da dođem s papirom u 5.mj. i kažem da idem na čuvanje. Čak mislim da bi se i ljutili... Mislim da bi to bilo ok kad bih radila u firmi s 500 ljudi pa se ne bi ni primijetilo da falim.
Tebi do 5.mj. nitko nije skužio da si trudna? A s jedne strane si u pravu, niti ja baš ne volim dijeliti skroz privatne stvari s kolegama.
Ma ja sam radila u trgovini na zamjenama samo, i svakih 2 tjedna sam se selila u drugu trgovinu pretezito i bilo mi je glupo u svakoj trgovini govorit e ja sam trudna necu dizat desko necu ovvo necu ono, u zadnjoj trgovini u kojoj sam bila kad sam joj odnesla papir za bolovanje, rekla je da je sumljala jer sam isla svaki cas na wc al joj je bilo glupo pitat i zabadat nos :S
Sortiraj odgovore
Najstariji