Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KiaraSara
    14. Listopad 2016. 10:53

Curke hvala na rijecima podrske al takva sam uvijek najcrnije pomislim.
    U utorak idem privatniku , a u srijedu me moja narucila.
    Sve me to uzasno opterecuje.

Kiara

Bumbo0809
    14. Listopad 2016. 11:03

Ana23 drzi se i samo misli pozitivno! Sigurna san da ce sve bit u redu s malom mrvicom ❤ 

KiaraSara, vjerojatno je ovulacija bila kasnije i jednostavno je premala trudnoca, a i svi ginekolozi nemaju vrhunske aparate. Strpi se do sljedeceg tjedna i misli na to da ces vidit svoju malu tockicu ubrzo 😍 

Mr.Kepolas, bas volin citat tvoje postove... cila si mi nekako smirena i pozitivna! 🤗🤗

• maricuj91
    14. Listopad 2016. 12:01

KiaraSara
    Mene doktorica nije ni htjela toliko rano naručiti na prvi pregled. Nije moguće utvrditi točan datum ovulacije a i svi smo drugačiji.

Ali te razumjem, odmah sam zvala privatnika. Drži se…

Mi smo bili na pregledu, ušli smo u 17 tt. Sa bebom je sve uredu, ali joj nije bilo drago što još ne dobivam na težini. Ugl..žalila sam joj se na žgaravicu pa mi je dala nešto novo namjenjeno trudnicama.

http://www.jgl.hr/hr/novosti-i-mediji/novosti/reflustat-%E2%80%93-antirefluksna-oralna-suspenzija-u-portfelju-jgl-a/
    Ima neka od vas već iskustva s tim? Ja sam kupila i sad bas nemam zgaravice pa jos nisam probala.

i da..kakva je to fb grupa? i ja bi tamo :D :D

• neozbiljna
    14. Listopad 2016. 13:07

KiaraSata samo sto manje stresa i nervoze...bit ces i ti i bebica dobro! 
    Ofnice i ja planiram preskocit sve te silne testove,jer mislim da  mi mogu samo dodatni stres nabit 😊

Nepoznato_22
    14. Listopad 2016. 13:54

Ja sam 20 tjedan, nisam radila nijedan test u trudnoci niti sam pila folnu, radila sam i trgovini do 18 tjedna, dizala tesko i sve, i eto beba zdrava :)

Nepoznato_22
    14. Listopad 2016. 13:55

Kupila sam si fetal doppler i sad ga mogu slusat svaki dan, jel ima jos neka od vas to? :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.