Dentamed, 310 kn :) nema lcd pa ne znam koliko bebica ima otkucaja al nema veze cujem da su brzi :)
Ma ja se jos ne osjecam trudno nikako, sopingiram po cijele dane, krecimo kucu, perem sve radim :S nemam bas trbuha pa jos mogu i cucnit i prat i sve :P
Cure drzite se sigurna sam da ce sve biti u redu.
I ja bi u grupu na facebook ako me moze netko dodati .
Mrs. kepolas iduci pregled je 27.10. moram ici cesto jer mi je cerviks napet i doktorica se boji da se ne pocnem otvarati, a bebica je nisko (s nama stalno neki problemi ).
ana - javi mi se tu u inbox pa te ubacim u grupu :)
2006.
2008.
2010.
10/2015 7+5
Drage mame malih beba anđela , danas je dan sjećanja na naše malene na nebu, zapalite svijeće i pomolimo se ....znam da vas tu ima dosta i znam da je ovaj dan uvijek posebno težak ...
Šaljem vam puno zagrljaja i hrabro naprijed....naši anđeli nas čuvaju sa neba, a iz srca nikad nisu ni otišli.....
Meni je danas pretezak dan ....ali smiruje me bebica u buši i znam da braco čuva sa neba...
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Ejla cure, da vam se malo javim :)
Citam vas redovito, mislim na vas i jako ste mi prirasle srcu, bit cu s vama do kraja :)
Bila sam na kontroli, sve se ocistilo i s obzirom da je bila mala trudnoca, doktor je rekao jedan ciklus i da se vec moze planirati nova trudnoca :D
Buduci da se osjecam dobro fizicki i psihicki, mislim da necemo dugo cekati, dragi se isto veseli :)
Jedino neznam sto je s TSH, sad mi je 3.44. Je to jako poviseno?
Svima saljem naaaajvecu pusu i budite mi dobro :-*
Cure citam vas i ovdje :-)
Navikla sam i ovdje doci k vama :-)
Teta,meni je endokrinolog rekao da je za prvo tromesjecje vazno,za nas koji imamo hipotireozu ,da se spusti ispod 2,a onda kasnije cini mi se do 4..
Ja sam nazalost imala preko 10...
Jel ti inace imas s stitnjacom problema?
Lena, inace imam jako nisko zeljezo, tj. feritin. Kako imam genetske predispozicije za stitnjacu, kontroliram, al uvijek je bilo granicno, pa nemam dijagnozu i ne pijem tablete.
Sad kad sam gledala simptome hipotireoze, ja sve to imam: debljanje, umor, suha koža i kosa, nokti koji pucaju, natecenost zglobova i zadrzavanje tekucine, grcevi u misicima, ispadanje kose,..
Neznam dal je to bio uzrok spontanom, ne zelim raditi dramu, ali zelim poduzeti korake prije slijedece trudnoce..
Teta,definitivno pametno je provjeriti.
Stitnjaca moze utjecati..
Ja sam iako imam hipotireozu,ipak uspjela zatrudnjeti.
No stitnjaca nije u dobrom stanju i pijem th.
Ovo sto opisujes je isto mozda hipotireoza..
Kada bi ti sada napravili uzv,on bi potvrdio ili pobio..
Večer proljetnice!
Pa gdje ste mi vi?
Vidim nema postova...
Mene glava boljela cijeli dan, onda sam otišla u šetnju i sve prestalo..
Da vas pitam imate li vi onaj Instagram profil? Ja sam ga napravila ima tjedan-dva , čisto da vidim što je to.. Ono za stavljat slike,videa.. Pa dobro, nije loše.. Ja baš volim slikavat pejzaž.. A od selfia nisam baš nešto, al si znam udrit koju slikicu..
Sutra mi tati ročkas, 58. po redu, kaže ništa kupovat.. Ali mi smo mu ipak odlučili napravit malo iznenađenje..
Oporavljamo se dosta, pokušavam zaboravit na sve ovo što nas je snašlo, ali ne mogu..
Ajmo se malo žene uključit u razgovor, baš mi fali ćakulat s vama..
Sortiraj odgovore
Najstariji