mrs dobro sam dosta, samo kažem nešto me danas bolilo u želucu.. A i umorna sam .. Kiretaža me jučer iscrpila, još me nisu uspavali. Užas
Etooo meee! Nemoj se brinuti, počeli smo dijeliti pozivnice, pa znaš kako to ide.. po cijele dane u gostima! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Ajde super, znači i vjenčanje ubrzo.. Još i trbuščić..
Vidim već 3 mjeseca trudnoće,ide to brzo.. Samo ti čuvaj tu svoju bebicu..
Evo malo sam se opustila slušajući glazbu, ove naše narodne pjesme(Petar Grašo, Oliver Dragojević.).. Obožavam klape, a volim i strane.. Ne, ne mislim na Justina Biebera ni Selenu gomez nego na ovako ove pjesme iz 90-tih Kao maloj djevojčici su mi te pjesme ostale u glavi, sjećam se da sam kao tinejđerka lijepila postere od Madonne, Kasandre itd..
I dan danas ih znam..
Stalno nam se postovi mimoilaze..
Daj si vremena.. Kiretaža nije mala stvar niti psihicki niti fizicki.. trebat ce malo vremena da se oporavis.. Kako tvoja mala Marija sve to proživljava?
Imamo jako sličan glazbeni ukus.. vidim i caj od kamilice.. ti se znas opustiti.. zasluzila si..
Aha evo iduću srijedu na dan pregleda, 3 mjeseca.. Baš je počelo vrijeme letiti.. Mislim da smo spremni obznaniti široj javnosti. Vidjet ćemo sve što će biti u srijedu. :)
Priznajem da mi je bilo preteško objasniti joj da njene seke više nema.. Ona to primjeti, čim je mama tužna i plače zabrine se... Poljubi me i zagrli, i bude mi lakše.. Rekla sam joj da se seka jako razboljela i da je otišla na nebo s malim anđelima i da nas sada gore gleda i čuva nas.. Nije ništa odgovorila, ali je kasnije nacrtala glavicu, haljinu i oblake... Srce mi se slomilo.. Rekla mi je da joj zalijepim na zid u sobi. I jesam.. Nešto nevjerovatno..
Odkad sam joj rekla za seku, ona ništa ne govori i ne spominje to , nego mi samo grli trbuh i cijelo vrijeme bude uz mene.. Manje se igra s lutkama, a više je uz mene ,mm i uz baku i djeda..Drago mi je da je to sve prihvatila na dobar način, da je shvatila to sve..
Drage trudnice, nije me dugo bilo bila sam sva u svadbi pa vas nisam mogla ni citati .
Ne stignem sve citati, ali vidim da ima dosta novih trudnica i novosti opcenito.
Tina uzasno mi je zao ne mogu zamisliti kroz sto prolazis, vjerujem da nista sto mi kazemo ne moze puno pomoci, ali tu smo uz tebe.
S nama je sve u redu, sto se tice spola kaze doktorica da je 60% da je curica jer ne vidi pisu, ali nije sigurna.
Nadam se da ste vi ostale dobro .
Pametnica malena
Ovaj crtež je nešto najslađe.
Često puta "zaboravimo" koliko su pametni i intuitivni maleni. Treba to njegovati, jer kako odrastamo puno toga lijepog izgubimo, treba to sačuvati.
Ne mogu ti opisati koliko sam sretna što si sa nama. Daješ ovoj temi nešto što nitko od nas ne daje (pritom ne mislim na tvoje gubitke, već na energiju kojom tvoji postovi zrače) i divim ti se uistinu.
ana, sve ti je oprošteno :)
Kad je ono idući pregled pa da to i potvrdimo? :)
Vrati nam se kad budeš mogla, mi nećemo nikamo pobjeći, a u međuvremnu uživaj što više!
ana
heeej, čestitam ti na svadbi i najbolji brak ti želim hehe!
Ajoooj onda znači vjerovatno curica.. Suuupeer!
Ma uvijek ću bit tu, ova tema će mi bit na prvom mjestu i uvijek ću pisat postove uglavnom na ovoj temi.. Bit ću s vama sve do poroda.. Jer bez vas ne bih bila ovako hrabra i samouvjerena
Sortiraj odgovore
Najstariji