Bok curke!
Čestitke novim trudnicama
Savjet, ne čitajte previše, mislite pozitivno i ne preispitujte svoje simptome, svaka trudnoća je drukčija. JA sam svugdje čitala da su mučnine dobar znak i da se zabrinem ako ne osjećam isto, iskreno, s mučninama (iliti čudnim okusom u ustima) sam imala problema od 6. do 8. tjedna, od 8. tjedna mi nije ama baš ništa! Bolne grudi, pospanost na koju sam se navikla i to je to. Isto sam kavu prestala piti, jednostavno mi jedno jutro nije pasala i tako je zaobilazim i dalje...
Draga Kepolas, ta taština mi nikad nije bila jasna... Ja sam sad kod socijalnog ginića, ali sam dok smo pokušavali zatrudniti išla kod privatnika jer mi je moj socijalni rekao u 1.mj ako se ništa ne primi do Božića, da će mi onda dati Klomifen i slati me dalje. Otišla sam privatniku i riješila problem u 2 mjeseca! Rekla sam to socijalnom i on je rekao da je to odličan ginekolog i da ako trebam neki recept ili uptnicu da mu javim, bez ikakvih problema, svjestan da je kod njega gužva i da mi se nije stigao posvetiti.Kod privatnika sam bila na prvom pregledu u trudnoći, ali budući da sam sa socijalnim zadovoljna (i više mi se posvećuje sad) i živim doslovce preko puta, on mi sad vodi trudnoću. Privatnik mi je 30ak km udaljen a i tih 400kn po pregledu ću sačuvati za bebicu :), iako sam bila prezadovoljna s njime.
Normalno je da vas propikava i bolucka, a normalno je i da nema toga svega. Pitajte sve što vas zanima, možda znamo ponešto
Curke, evo i nas doma s pregleda :)
Sve je super, beba veličinom odgovara točno 12 tjedana, mjerili smo nuhalni nabor - odličan je, čini mi se 1,3
Jedino imam ureaplasmu, dala mi je antibiotike, za mene i muža ali ništa strašno
pic upload
Tina,sad sam i ja zabrinuta..
Ti kazes da su rekli da je zbog stitnjace i tsh..
Sad mi je jasnije zasto i mene hoce pod nadzor..
Meni su hormoni stitnjace grozni!!
Pijem th sad bi vec trebala radit novi nalaz..
Stitnjaca inace je zeznuta..
Ofnice imam hematom, zato sam krvarila, sad se nadam da ce sutrasnji UZV pokazat da je sve ok i da ce me pustit doma napokon 😏
rose90 ajme predivna slija! Baš se naježim kad vidim te slikice s UZV-a ,mislim u pozitivnom smislu.. Predivno!
neozbiljna ma poznat mi je taj hematom, i ja sam ga imala u prvoj trudnoci ,ali se odstranio ,hvala bogu.. I to krvarenje od hematoma te zbuni jer mislis da si zapravo imala spontani.. Ima puno tih stvari koji se mogu dogoditi u trudnoci.. Moze se miom ugnjezditi bilo gdje,ili nesto slicno.. Ma, necu ja pricat o ovome,nije lijepo, samo mislimo da svoje bebe!
mrs nemoj tako razmisljat, tvoja bebica ce bit dobro, ne brini, i neces zavrsit kao ja, to je sigurno!
Ti si hrabra zena, nemoj odustajat ,nemoj gubit nadu.. Bog ti podario blizanceke, ali nakon tog gubitka, ostala ti jedna beba, živa zdrava i golema!
Pozdrav mamice, ja sam nova i datumom jos spadam u proljetnice, tako da se nadam da me primate. Bebac bi nam trebao stici 6.6, a ovo mi je druga trudnoca. Prva je kao trudnoca prosla uredu, ali moj bebac je bio bolestan i oprostio se s nama 6 sati kasnije. Sada se nadamo da ce sve biti uredu. Velika pusa i drzite se, krecu slatke muke
Ako se smijem ubaciti Tina uzmi si vremena jer je to iskustvo koje je vezano sa cijelim tvojim tijelom ne samo glavom. Moj mali je roden u 39 tj, i nisam ni htjela pokusavati prije na drugo ici dok nisam sigurna da sam uredu sama sa sobom. Drzi mi se
Pomalo hvala ti Drzimo se nekako, danas nam je kiretaža, a ubrzo krecemo ponovno..
Sortiraj odgovore
Najstariji