Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Listopad 2016. 21:30

Tina, ako nije problem, koliki ti je TSH? I ja sam sad nakon spontanog isla provjeriti, al neznam sto je poviseno.. Tnx :)

SamSara
    10. Listopad 2016. 22:16

Pozdrav drage trudnice, evo me napokon na laptopu.

Tina i Mrs. K. pratim sve ali vam nisam mogla odgovoriti. Jako me rastuzilo i zao mi je zbog vasih bebica anđelčića :( Drago mi je sto sto ste unatoc tuzi prikupile snage i dovoljno pozitive za dalje! Tina, veseli me sto se već radujes novom pokusaju i sto si spremna boriti se za ono što svim srcem želiš!, Neka vam se ta zelja ispuni sto prije pa da se mala bebica (ili male bebice ) sretno ugnijezde i školski rastu u vama do ljeta!   Drago mi je i što si odlučila ostati na ovoj temi i jedva čekam da nam javiš sretnu vijest!!
    Mrs. K. čuvaj nam se i pazi na bebicu borca. Vjerujem da će biti sve u redu!

Ja sam danas bila na mjerenju nuhalnog nabora. Doktor kaze da je sve u redu. Sad sam 12 + 3 tj.
    Nije mi jedino jasno što znači UZ - B.P. 2.2 cm ? To mi piše na nalazu.  Ako je to veličina bebice onda je to premalo za 12. tjedan?? A na sličici koju sam dobila piše nešto FPS21D     8.0 cm   MI   0.89    TIs 0.4 ? Ja to nista ne razumijem. Morat cu ga pitati sljedeci tjedan jer imam aplikacije koje mi govore da bebica u 12. tj. treba biti oko 5.4  pa sve do 8 cm..

Kako je kod vas bilo u 12. tjednu?

SamSara
    10. Listopad 2016. 22:18

Ispravak:
    rastu u tebi* 

Zabica29
    10. Listopad 2016. 23:14

Mislim da bi ti Bp trebalo biti Bpd biparietal diameter ili tako nešto, mjera od uha do uha bebe.
    A što se mjera na slici ultrazvuka tiče mislim da nemaju veze sa bebom nego sa uređajem - koliko je slika uvećana i sl.

[/url

Pavla
    11. Listopad 2016. 09:02

SamSara, BPD je razmak između dvije tjemene kosti i kako ti je ginekolog rekao, to je u redu za bebu u 12 tjednu u kojem si ti. Utipkaj na Google BPD (pa će ti izbaciti prosječne mjere BPDa za tjedne trudnoće-stranica Harni). CRL je dužina bebe od tjemena do trtice (noge imaju naravno dodatne centrimentre, i za njih ima posebno mjerenje bedrene kosti-FL) 
    Tina, jako mi je drago da se otkrilo u čemu je problem. Sad ćete štitnjaču lipo izregulirat, pa kad dobijete zeleno svjetlo, odmah na posal 
    Ko bi rekao da štitnjača može stvarati tako grozne posljedice !! Ali sad kad znate i štitnjaču staviš pod kontrolu, nema stajanja, odma četvero dječice  Problemi sa štitnjačom su stvarno pošast ovog vremena.... Svako malo čujem o tome kako mlade žene piju lijekove i imaju probleme. Stres, brzi način života, geni najviše doprinose toj dijagnozi. Stoga, polako, bez stresa, lip je Solin i imaš izbora za šetnju, izlet, uranjanje u mir i prirodu.. ne treba se ić 10 km s autom  Starine, šetnica, rika, i štitnjača će začas doć na svoje 

29.8.2022. ➕

mrs.kepolas
    11. Listopad 2016. 10:15

Jutro cure! 

Mi bili jučer, doktorica nam je ljuta kaj smo išlo kod privatnika a ne kod ovog koji ju je mijenjao. Naime, na vratima je pisalo da se njemu ide ukoliko je hitno. Mi nismo znali da je hitno, vjerovali smo da je sve u redu.
    Poslala me opet vaditi hormone.. tsh mi je bio dobar, no ona ocito misli da je tu u hormonima problem.. sad me to brine, jer ako se nešto dogodi i drugoj bebi zbog hormona, ne vjerujem da ću biti snažna kao Tina..
    Sve u svemu izrazito šutljiva, niti malo utješna, štura.. Uzv nismo radili. Naručena sam 19.10. pa budemo tad..
    Totalno drugačije iskustvo nego prvi put..

Utješiti će me trudnički shopping u koji idemo sad :)
    Želim vam lijepi dan, javim se kasnije.. Budite mi dobre, lijepe i pametne! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Nepoznato_22
    11. Listopad 2016. 10:19

Ja idem danas drugom doktoru da me pregleda -.- popizdit cu vise s svojom dr, pored nje ja vec drugi put moram ic kod drugog doktora jer ova nist ne napravi -.-

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.