Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    12. Listopad 2016. 18:09

Gdje ste mi vi trudnice? Nema vas cijeli dan hehe!

DixaPixa
    12. Listopad 2016. 18:48

Pozdrav curke!

Imam pitanjce...koliko je vama teška beba, ja sam dns bila na pregledu (18+5) i beba je već negdje oko 299g. Malo mi se to čini previše, iako je ginić rekao da je to sve ok. :/ Koliko su vaše, ako su vam mjerili?

Bumbo0809
    12. Listopad 2016. 19:05

Dobra vecer cure... nadan se da ste sve dobro!! 
    Nisan se javljala par dana jer me jako jako pogodilo ovo s Tinom i mr.Kepolas 😢😢 

Pisete o povisenom tsh i hipotireozi. Ja je iman vec nekih 10ak godina i pijen terapiju i u obe trudnoce san bas lako zatrudnila i s 1.trudnocom je sve bilo u najboljem redu... samo san morala kontrolirat hormone jednom misecno..a tako cu morat i sad

Pomalo
    12. Listopad 2016. 19:24

Tina sutra mi je prvi pregled, iako mi se to jos rano cini, u prvoj trudnoci sam sa 8 tj isla. Ti se drzi, ja imam jos svojih dana i ne planiram ih se odreci kad sam ljuta na cijeli svijet i svih mrzim. Ali mi kasnije bude lakse. Bila sam pod teskim tabletama prvih 4 mj, tako da ih se ni ne sjecam najbolje. Strah je prisutan da i ovaj bebac nema isto, jer sansa da se ponovi je 2%.

Nepoznato_22
    12. Listopad 2016. 20:13

Ja sam 20 tjedana i jucer na prefledu je reko da je beba teska 300 g :S

Tina2901
    12. Listopad 2016. 20:21

Pomalo javi nam se što je bilo na pregledu, i sretno ti!
    Ma bit će to sve ok sigurno..

DixaPixa mislim da je težina odgovarajuća za 18-ti tjedan.. Sjećam se da je moja cura u 20-om tjednu bila teška oko 300g, a rodila se sa 3400g...Zavisi od bebe do bebe, ali ako je dr. rekao da je sve u redu, onda se moraš brinuti..

Evo ja bila na kiretaži, očistili su me ,ali je bilo i dosta bolno.. To je bio 18-ti tjedan pa je bilo puno posla i tkiva za očistiti.. Sad mi je stvarno čudno i grozno što nemam onaj osjećaj trudnice, one simptome, ono kuckanje i udaranje ručicama i nožicama po trbuhu.. I ne osjetim i ne vidim onaj trbuščić koji je prije stajao ispred mene.. A slikice s uzv-a nemam snage ni pogledati.. Ne mogu to prihvatiti. Svaki dan mi je sve teže, plačem..

• KiaraSara
    12. Listopad 2016. 21:04

Tina draga , imam blisku prijateljicu koja je svoju bebu izgubila u 9-om mjesecu trudnoca
    Bila je shrvana,plakala vristala,mrzila cijeli svijet ali je prezvjela.
    Danas ima zdravog decka od 4 mjeseca koji joj je sve na svijetu.
    Iskreno mislim da se takvo sto nikada ne preboli ali naucis zivjeti s time.
    Daj si vremena i odboluj to 

Kiara

Tina2901
    13. Listopad 2016. 10:28

Jutro curee!

Evo ja sam jutros ostala malo začuđena jer sam vidjela par kapi krvi ?
    Onako malo veće 2-3 kapi krvi, tamnosmeđe boje.. Kao kad mi se pojavi ona lagana sukrvica kad trebam dobiti..
    Menga mi treba doć 30.10 al me ovo zbunjuje stvarno. Jel to moguće da je od kiretaže il. Ne znam..
    Trudnoća u ovom slučaju nije moguća jer ionako ne smijemo imati do 12.mj odnose, znaci impl. nije sigurno..

Što je onda??

• nelica_4
    13. Listopad 2016. 10:43

Tina, mislim da nije ništa strašno,vjerojato je to normalo,al zovi gin. pa pitaj...sa svaki slučaj.. u takvim situacijama opreza nikad dosta....čuvaj se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.