Bok zenice!
Kod mene sunceko zasjalo a ja i dalje ko uspavana ljepotica :-)
Isla maloj kupit cipele,a i dr po uputnicu za bolnicu..
I nigdje pobogu nemogu naci za kupiti spavaćice :(
Sigurno je lakse u njima,jad budem morala na pregled,nego u pidjami..
A svuda samo pidzame :/
Pomalo,dobrodosla nam :-)
Uvjek se radujemo nekom novom :-)
Sretno na pregledu ;-)
Dixa,meni uopće dosada nisu rekli koliko je beba teska!
Uvik,ako mozes u listi mi ispravi termin..
Jutros dr kaze 15.4
Ofnica draga hvala ti, nadamo se da ćemo jednog dana čuti još jedno srčeko..I tebi želim jednu lijepu i zdravu trudnoću
Gdje su nam uvik nešto i kepolas? Sve ok?
Cure čitam vas redovito, iako nisam najaktivnija. Šaljem vam pozitivne misli. Zanima me samo jel bi mogao mene netko ubaciti u grupu na fejsu?
Cure, kako se zove grupa na fejsu? Jel možemo same zatražiti pridruživane u grupu ili nas vi morate ubaciti?
Bok cure, jutros sam bila na pregledu i sve jo OK! Napredujemo točno kako trebamo!
Ofnica i DixaPixa poslala sam vam tu zahtjev za prijateljstvo. Prihvatite ga i onda mi u privatnoj poruci pošaljite vaše profile na Facebooku pa cu vas dodati!
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Ja sam bila danas na prvom pregledu, moja mala dugica dolazi 6.6, a imamo 0,7 cm, srceko nam kuca. Smjesak nam ne silazi s lica :)
Pomalo bravo za vašu mrvicu!!!
Tina tu sam ti ja samo sam neopisivo umorna.. Taj umor je simptom koji nikako ne prolazi. Nemam snage niti ustati iz kreveta.
Kako se ti sada osjecas?
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Pomalo ajmee super baš mi je drago!
Neka ste mi dobro!
Što je s mrs.kepolas? Nema je 2 dana, pomalo sam zabrinuta..Inače je ona svaki dan prisutna..Ma dobro su sigurno , možda je nešto drugo u pitanju.
Dr. mi je rekla da te kapljice krvi ne upućuju na ništa.. Vjerovatno od kiretaže.. Baš me danas nešto propada u želucu, pijem kamilicu, bolje mi je od nje.. Ja inače nekad imam te probavne tegobe, najčešće samo bol u želucu, a sutradan kao da mi ništa nije bilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji