Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    18. Kolovoz 2016. 11:58

Mislim da dok iscjedak ne mijenja drastično boju i miris nemaš razloga za brigu... 
    Možda je neka infekcija? 
    Vjerujem da je to ništa što tura vaginaleta ne može riješiti! :) 
    Ne želim se igrati doktora, ali eto to si ja mislim da bi moglo biti? ?
    Brzo će doći sutra. Ako se što promijeni u međuvremenu nemoj ništa čekati! 
    I mene su bili probadali jajnici i bolio je trbuh, nije to bila neka jaka bol.. ja sam mislila da je to normalno  

Čitala sam da ima žena koje osjećaju bol u jajnicima cijela prva tri mjeseca :)
    Promatraj razvoj situacije i DIŠI! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

mrs.kepolas
    18. Kolovoz 2016. 18:22

Hej trudnice! :)

Ja sam popodne odspavala i sad se davim u grožđu. :D 
    Jučer mi je tata donesao, a danas sveki dolazi i kaze grožđe i breskve za trudnicu! :D 
    Još uvijek to ne mogu povezati sa sobom, ali na to se lako naviknuti! :)

Nadam se da ste mi dobro!  

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    18. Kolovoz 2016. 23:09

Evo nema me cijeli dan. Jooj koliko toga ima ne moogu sve procitat ni povatat.Kako ste mi vi? Borite li se s mucninama? Mislim da bi bilo najbolje kad bih svako napisao svoj termin poroda pa da sve skupa pricamo o trudnoci i djelimo svoja iskustva.Adminke koja je stvorila ovu temu koliko vidim nema je bas cesto pa sam mislila napraviti kao neku tablicu s terminima..Nije mi problem.Ima nas dosta.Jooj gdje se god okrenem neka trudnica ..Ima ih stvarno puno

Meni je termin 20.04 ..

Tina2901
    18. Kolovoz 2016. 23:13

Zanima me s koliko tjedana ste saznali spol svoje bebe? Ja sam u prvoj trudnoci saznala u 19-om tjednu da je curica..

pumpkin
    19. Kolovoz 2016. 03:20

Meni je termin 11.03. Osjecam se dobro, samo malo umornija nego inace. Ono sto me najvise muci su negativne misli...al tjeram se da mislim pozitivno. Za 2 tjedna radim ultrazvuk, i samo se molim da sve prodje ok. Ovo ce mi biti 5.ultrazvuk, i neopisiv je osjecaj vidit da je sve u redu.
    Jeste vi rekle svima da ocekujete bebu? Ja samo obitelji...ni najboljoj prijateljici jos nisam. planirala sam nakon ovog ultrazvuka....samo ga treba docekati.
    Tina 2901- super ideja za tablicu!!

p.s. ustvari, rekla sam sefici...kad sam imala ono krvarenje, dosla sam jedno jutro na posao  sva psihicki slomljena, i ona mi je bas puno pomogla!

Zabica29
    19. Kolovoz 2016. 07:22

Jel bi ovo moglo funkcionirati: https://ethercalc.org/oty07devmc0k
    Otvorite link, upišete se i stisnete disketicu? Nemam pojma kak su inače cure radile...

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.