Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    19. Kolovoz 2016. 18:28

Tina ja sam inače iz Osijeka, ali živim u Zadru već 2 godine . I ja ću prošetati do konzuma malo kasnije dok se još temperatura spusti.

Viki_ri
    19. Kolovoz 2016. 19:41

Cure sve vas ljubim!!!  Hvala vam puno!

Također želim dobrodošlicu svim novim mamama i čestitam! Lijepo ćemo se družiti do proljeća.
    Inače sam iz Rijeke i imam 30 godina. Vidjela sam popis sa terminima pa u nastavku kopiram i upisujem svoj...

OhSoBoho    II.pol. Ožujka
    Mancettto      14.3.
    Maya91       8.3.
    zabica29       6.3.
    uvik nešto     15.3.
    maricuj91
    ana_nenadic  24.3.
    Manuela88
    cudo_moje
    Viki_ri          11.04.
    Delirium       26.2.
    mrs.kepolas   26.4.
    teta5               19.4.
    Tina2901       20.4.
    Italina
    Marcis
    Lotta12
    Ljubicanstvena   6.4.
    Pumpkin    11.3.
    Rinama    17.3.
    LenaLenov   16.4.
    mininia_tetka 

Vidim da smo LenaLenov, Ljubicanstvena i ja vrlo blizu! Tipkati ćemo se iz rodilišta!
    A sada moram ići nešto pokušati pojesti, jer sam već izgubila 1,5 kg, a mučnina gotovo i nemam...
    Pozdrav!

Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...

LenaLenov
    19. Kolovoz 2016. 21:23

Mrs keopolas evo poslusala sam te i dosla i bas mi je ugodno..
    Hvala ti na preporuci ;)
    Kako mi se danas osjecas?

Tina, dobro vas nasla :)
    Bas mi vas lijepo citati :)
    Viki ri puno pusa za tebe
    Znaci mi smo otprilike termini jedna za drugom :) znaci ljubicanstvena,ti i ja smo u cetvrtom.
    Bas danas kazem Mrs Keopolas kako smo ona i ja otprilike tu negdje u tjednima vidjet cemo obje kad odemo na uzv i pregled..

Ja vam pisem iz Petrinje :)
    Ne znam jel ima koja trudnica iz mog kraja!

19. Kolovoz 2016. 21:50

Večer cure!

Tina2901, vidim da smo si po terminu najbliže :) Zaboravila sam dal si već bila na ultrazvuku?

Cure, jel radite, kako vam je na poslu? Ste u državnoj ili privatnoj firmi? Dokad ste mislile raditi i kada mislite da je ok za reci sefu za trudnoću? 

Ima netko iz Istre? :)

ana_nenadic
    19. Kolovoz 2016. 22:10

Teta ja sam 9 tjedana trudna i ginekologinja me već pitala hoću možda na bolovanje, ali sam rekla da ću raditi pošto mi posao nije naporan (učiteljica matematike u OŠ) dokle god budem mogla. Bolje da se krećem nego da samo ležim po kući. Ravnatelja sam već obavijestila i sad naravno već zna cijela škola hehehe, ali neka ja volim sa svima podijeliti sreću .

19. Kolovoz 2016. 22:24

Ja sam mislila čekati do navršenih 12 tjedana, ali vidjet ću kako će se sve razvijati. Isto planiram raditi do kraja. Bolje i to nego biti doma ;)

mrs.kepolas
    19. Kolovoz 2016. 22:57

Toliko sam ovisna o forumu da nakon večere dolazim ovdje :D
    Lena  drago mi je da ti je lijepo :)
    Ja sam ok.. Osjećam kao da imam temperaturu, a svi provjeravaju i vicu da nemam...da su to hormonceki! :)
    Malo imam griznju savjesti pojela sam 2 komadicka mala spekeca koji je bio pod pekom. Tješi me što je termički obrađen! :) I vina je bilo, ali tješim se malo i ispario je..
    Tak da eto zbog tog se loše osjećam. Znam da će sve biti ok i da se brinem bezveze ali mozak je lud :) 

Ja sam po novom iz Karlovca! 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• minina_tetka
    19. Kolovoz 2016. 23:04

mrs.kepolas hahaha, ja sam se danas uclanila i prikljucila temi i non-stop visim ovde. Nemoj se brinuti, ne moras pretsrivati, pozeljno je zdravo se hraniti, uvek, ne samo u trudnoci, ali svi mi znamo da je to nemoguce. Pogotovu neko kao ja, ko je pravi gurman. A casa vina, jos crnog, nema ni veze, valja za krv. Ja sam pre neki dan popila jedno pivo, bas mi se pilo  nemoj se mnogo opterecivati, ponasaj se kao da nisi buduca mama, naravno uz male promene, i bive sve ok.

LenaLenov
    19. Kolovoz 2016. 23:09

Kepolas dobra je ova ovisnost..i ja ko i ti stalno virim :)
    Ma nece skoditi malo vina i spekica..malo za svoj gust..
    Ja i dalje papam minimalno sve mi smeta osim jogurta..
    Danas je muzic jadan bio "trudan".. Povracao cjeli dan kazem mu eto tako ti je meni zbog bebe :)
    Zao mi ga bilo,kad znam kak mu..

Teta 
    Ja radim ko sestra na odjelu palijative,skrb za umiruce.
    Pacijenti nepokretni,tesko je fiticki plus more bakterija i infekcija..
    Vec su dvije trudne,ja treca..
    One su odmah otisle a i ja bih..
    Ne zelim riskirat,da izgubim djete zbog posla..

mrs.kepolas
    19. Kolovoz 2016. 23:21

Nisam pila ovako iz čaše već su ga stavili u peku..pa se ispeklo i isparilo..spek definitivno nije domaci i kazem pecen je satima pa se tješim :)

minina_tetka hvala ti! smirilo me :) sad cu lakse zaspati :)

Lena tvoj muz je toliko jedno sa tobom da je i povracao..wow :D
    to je ljubav :)
    Maziti i paziti, maziti i paziti i da vidis kako prodje :)
    A ti brisi sa posla :)

Sad vas pozdravljam. Duša mi spava!
    Sutra idemo za vikend kod mojih i na necakinjin rockas prekosutra.. baš se veselim.. 
    Laku noć cure, laku noć bušice... 

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.