Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 19:53

Jooooj koliko nas ima. Baš sam sretna da se tipkamo....... Možda i smršavimo od toliko tipkanja......Ma bit će to sve super. a tek kad na proljeće krenu porodi....ludnica.

Pavla
    17. Kolovoz 2016. 19:58

Šta se kila tiče sve san napisala nekidan u temi "Želim dijete" (Pretilost, hormoni), pa ko želi.
    Marcis, u nečemu smo identične. I ja sam drugo začela dok mi je prva imala pet miseci. I rečeno mi je da je prestanem dojit, jer kao da se tijelo iscrpljuje na proizvodnju mlika, pa da neće imat snage za bebu u nastajanju ... Ja sam se pripala i u tjedan sam dana malu odvojila od cice, šta je bilo šokantno za malu i mene (https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/kad-poraste-od-kceri-cu-traziti-oprost-sto-sam-je-prestala-dojiti-3293). Ovo sam ja nakon drugog poroda. Drugi mi je ginekolog rekao da sve ovisi od trudnice do trudnice (valjda kako podnosi), ali je već bilo kasno. U bolnici sam ponovo pitala babicu, dali sam ispravno učinila što sam prvu odvojila jer sam bila trudna.. a ona mi je rekla da sam je slobodno mogla nastavit dojit, jer dođu rodilje rodit, a prvo dite još doje.. e sad, dobro se informiraj prije nego šta odlučiš, ali ponajviše se vodi za svojom majčinskom intuicijom.

29.8.2022. ➕

17. Kolovoz 2016. 20:09

Evo bila kod ginekologa, narucena za 31.08. Tad ce taman biti 7 tjedana, trebalo bi se cuti srceko *-*

Bas nas se skupilo, super je da smo jedna drugoj podrska, iako se neznamo ;)

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 20:18

Baš si me nasmijala Ljubičanstvena! :) Uz taj stav i hoćemo! :D 

Lotta utješila si me! :) Sretno još jednom! :)

Uvik nešto baš ću pogledati tvoj post! :)

Teta super što budete mogli čuti! :) Može li dragi biti sa tobom na uzv? :D 
    budemo se brzo upoznale :D Mislim da ništa ne zbližava kao razgovori o iscjetku, mučninama i opstipaciji! :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

pumpkin
    17. Kolovoz 2016. 20:27

Drage moje dame,

Tako mi je drago da vas citam!! Ovo mi je prva trudnoca, termin mi je 11.03.2017., I super mi je sto se mozemo pratiti. U 5.tjednu sam imala krvarenje, ali hvala Bogu sada je sve dobro. Zivim vani, I bas mi nedostaje podrska obitelji I prijatelja u ovom svemu, tako da se bas veselim sto cemo dijeliti skupa ove posebne trenutke. Sretno svima mamama I bebicama

17. Kolovoz 2016. 20:37

Mrs.kepolas, mislim da moze, al mozda nece prvi put jer neznam dal cu biti dovoljno opustena jer me i inace dosta boli na pregledima, vidjet cu jos. 
    Je tvoj bio s tobom?
    Haha, to definitivno, ovo ce nas svih zbliziti :)

Pumpkin, dobrodosla, nadam se da ce dalje biti sve ok :)

• Marcis
    17. Kolovoz 2016. 20:38

Uvik nešto - prekrasan članak, pogotovo zaključak 
    Ah ne znam što ću i kako ću. Za sad ne bi nikako prestala. Moram si pod hitno naći ginekologa pa vidjeti što kaže... ne znam,  baš mi je teško...

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 20:38

uvik nesto-pročitala sam tvoj post pod hormoni,pretilost....svaka čast!Imaš pozitivan i ispravan stav. Samo tako dalje!
    Mrs.kepolas-haha, i ti mene da ništa ne zbližava kao razgovor o opstipaciji. Mi žene stvarno možemo o svemu.
    Teta-obavezno javi 31.08. kako je prošlo. Nemoj da dugo čekamo.haha
    Pumpkin- dobrodošla! U kojem si sad tjednu? Jesi isto mirovala nakon krvarenja? Mi ćemo ti tu svi biti potpora.

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 20:58

pumpkin dobro došla! :) Neka je sa bebicom sve ok! Brzo će proći ovo iščekivanje. Imam osjećaj da su prvi tjedni najteži i najsporije prolaze.. Poslije kad krenu ozbiljne pripreme proleti! ;)

Ljubičanstvena kužimo se! ;)

Teta ja ti još nisam bila na pregledu! Ma dobro neka dođe kad ti budeš spremna! :) Svima će biti ljepše i ugodnije! :)

uvik nesto dokaz si onoga što sam danas pričala Viki... Pozitivu zračiš i pozitivu privlačiš! Neka tvoj post bude podsjetnik svima nama kada skrenemo sa puta.. ;)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.