Jooj pumpkin kako lijepoo! Drzi se i cestitam na bebici..Ja i mm smo iza spontanog odmah krenili.I tako 3-4 mjeseca i nije bilo nista. Onda smo stali i opet poceli ove godine u 6.mjesec i iz prve nam je uspjelo !
svaka čast na sedam testova! Pa ti stvarno ništa ne prepuštaš slučaju :)
Ma brzo će to doći. Imate prekrasnih trgovina sa prekrasnim stvarim pa razgledavaj izloge, vizualiziraj bebicu :) To će ti potaknuti radost i onda će bebica biti radosna! :)
Nisi na mirovanju? Sorry ako jesi, a nisam pohvatala..
Uvijek kažem kako ne smijemo podcjenjivati snagu koja naša tijela imaju. Da smo mi i bebači tako krhki, čovječanstvo bi izumrlo odavno! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Cure!!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Imam gestacijski mjehuric 5,3 mm s embrionalnim odjekom i pozitivnu srcanu akciju! Ajme, ajme! Presretna sam!!!
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Etooo vidiiiš!!!!!!!!!!!!!! Jupiiiiiii!!!!!!!!!
Viki, odlicne vijesti!!! sad mozes u miru uzivati u vikendu!!
mrs.kepolas- valjda sam jos bila zbedirana od vijesti dan prije, I kad mi je dr. rekao da nema sanse da zatrudnim prirodno, tako da sam bila u nevjerici kad je test bio pozitivan.pa sam ih uradila 7! Hvala Bogu na cudima!! Nisam na mirovanju, ovamo to ne preporucuju. Cak su mi rekli da nastavim vjezbati, al to mi je bilo van pameti. Jedino sto su mi rekli-pelvic rest, kao nista u vaginu, nema sexa (to mi nisu ni trebali napominjati, odkad sam trudna, libido mi je ravan nuli, )
u pravu si, stvarno ima preslatke opreme za bebice, jedvva cekam da krenem sa shopingom!!
Viki super vijest, eto vidiš da je sve ok!!! Jupiiiii jeeeej sad samo pozitivne misli i sve će biti u najboljem redu!
Pumpkin 7 testova, svaka čast. Ja sam napravila 2. Ali naravno da razumijem situaciju i to što si doživjela dan prije. Hvala Bogu na čudima!
Ja sam bila na strogom mirovanju na samom početku trudnoće kad sam prokrvarila zbog hematoma i isto su mi rekli da ne smijem imati odnose. Sad je sve ok, jedino je još prisutna cista, 3,5 cm za koju su mi rekli da bi trebala nestati do 12tt i da se još uvijek moram suzdržavati što se odnosa tiče, ali koliko mi je u početku bilo svejedno bez sexa sad mi je već malo teže, ne znam kako je vama ali ja sam svakim danom sve luđa
Zabica ideja za tablicu je odlična, biiig lajk!! Upisala sam se hihi
Cure drage, svima želim ugodan dan i samo pozitivne misli
Mancetto
Zdravo drage trudnice, buduce mamice Evo i ja cu se pridruziti vasoj temi, jer sam i ja buduca, prolecna mama. Danas smo usli u 6. nedelju trudnoce. Ceka nas dug put.. Od simptoma koje imam su ne nesto preterane bolne grudi, idem da piskim svaki cas, akne, odvratne akne, koje sam inace i pre imala ali ne u ovoj kolicini, napadi nenormalne vrucine, da ne mogu da podnesem samu sebe vise, non stop sam u goloj vodi, cesto imam glavobolje sto mislim da je zbog porasta hormona. Do sada mi je 2,3 puta bilo muka, ali nista strasno, slano mi bas prija. Blagi grcevi u stomaku, ne svaki dan, koji kad sednem, smire se, uglavnom ako duze sedim ili lezim pa ustanem zavrti mi se u glavi, i sekret.. To bi bilo to, ali nista nesto sto ne moze da se podnosi. Pijem ogestan, i danas mi je doktorka dala utrogestan, od 100mg, 3x1 da pijem, jer ne je pregledala danas, i imalo je malo sukrvice u vagini, koju ja nisan primetila. Ultrazvuk jos nismo radili, sledece nedelje tek kada odnesem nalaz krvi i urina. Inace, beta pre tri dana mi je bila blizu 3000 sto je doktorka rekla da je odlicno,sta vi mislite? Vise mi nije trazila da vadim betu. Pozdrav
Dobrodošle nove, želim vam ugodnu trudnoću!
Evo bilo mi muka malo na poslu pa sam listala stranice foruma umjesto da radim... petak je...
OhSoBoho II.pol. Ožujka
Mancettto 14.3.
Maya91 8.3.
zabica29 6.3.
uvik nešto 15.3.
maricuj91
ana_nenadic 24.3.
Manuela88
cudo_moje
Viki_ri
Delirium 26.2.
mrs.kepolas 26.4.
teta5 19.4.
Tina2901 20.4.
Italina
Marcis
Lotta12
Ljubicanstvena 6.4.
Pumpkin 11.3.
Rinama 17.3.
LenaLenov 16.4.
mininia_tetka
...
upisala sam svakog tko se javio na temu (valjda nisam nikog preskočila?) pa vi dopunite sa točnim podatcima. Imam i exelicu pa ću je ažurirati i sortirati po datumima . obožavam excel
sad si nekako mislim, jesmo se malo požurile sa ovom tablicom?
joj opet negativne misli... rješit ću ih se...
[/url
minina_tetka Heeej! :)
Kad bi onda bio datum poroda?
Simptomi su nam slični :) Dobro nam došla i čestitke na trudnoći! :)
Jel to prva bebica?
Zabica pazi da ne dobijes otkaz ako te uhvate cim se bavis :P
Ali ovo je super jer evo ja prva ne pamtim datume :D
I ne, nismo požurile! :) Sve ove pčelice će zazujati u proljeće
Dok čekamo pregled računam si datum poroda po aplikacijama i na vecini aplikacija kaze da sam 4+2, a samo na jednoj 4+6. Ne znam što da mislim. Ove sve nisu imale opciju da biram duljinu ciklusa nego su uzele generičkih 28, a meni je ciklus zadnji bio 24 dana. Tako da vjerujem ovoj 4+6?
Onda se i datum poroda pomiče, ali sad neka bude ovako! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji