Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pumpkin
    17. Kolovoz 2016. 21:00

Hvala vam puno!!
    Ljubicanstvena- Sada sam 10 tjedana I 4 dana. Imam iduci ultrazvuk 01.09. I samo se molim da I tada bude sve ok. Inace, zivim u Americi, I ovamo ne preporucuju mirovanje. Citala sam po nasim forumima da je to praksa u Hr, al ovamo kazu da su istrazivanja radjena I da nema dokaza za mirovanje. Ja sam imala manji hematom koji je krvario 10-ak dana, ali onda se totalno ocistio. Ni dana nisam mirovala, I nisam bila sigurna postupam li dobro, ali odlucila sam poslusati doktore ovamo, I zasada je ok!

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 21:15

Pumpkin-ma biti će sve ok i 1.09....Očito je svuda drukčija praksa,i naravno da se svi držimo onoga što nam dr savjetuju. Biti će to sve super!

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 21:18

pumpkin bitno je da ti vjeruješ svom doktoru i radiš onako kako misliš da je najbolje! Kada to činiš onda i bude sve najbolje! :) 
    Nadam se da nije previše privatno ali.. koliko dugo si u americi? :) Kako je živjeti tamo?
    Kao klinka sam bila tužna što nisam rođena preko bare! :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

pumpkin
    17. Kolovoz 2016. 21:27

Hvala Ljubicanstvena

mrs.kepolas-nije privatno, don't worry! ovamo sam tocno 3 godine. Super mi je jer imam predivnog muza, I zivimo dosta dobro,puno putujemo, ali zivot je dosta stresan, I sve je jako skupo. Npr, zdravstvo im je uzasno, porodiljni je 6-8 tjedana...tesko je naci prijatelje. Ne znam kako bih objasnila. ali sve je totalno drukcije nego kod nas.
    hahaha, imali smo svi te faze u djetinjstvu, ali vjeruj mi da nije ni ovamo idealno. Ljetos sam bla u Hr mjesec dana, I samo govorila da mi je ostati
    Znas kako kazu...trava je uvijek zelenija....

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 22:10

Kako ste mi vi trudnice moje? Evo ja danas bila u setnjici i malo se ispruzila.Leda me bole uzasno.Jedino kad sam na nogama me nesto manje bole. I trbuh mi se malo napuhao,kao da pomalo raste. Čak mi je i majica koju bas cesto nosim postala malo kratka. pocela je vec ta zona debljanja..Gdje prije,uf

Tina2901
    17. Kolovoz 2016. 22:12

Joj i bas maloprije gledam svoju curku kako se igra da ima malu bebu..i ja ulazim u sobu,ono vidim je kako se igra s lutkom i oblaci je kao da ima bebu..Boze sto mi je lijepo gledat

mrs.kepolas
    17. Kolovoz 2016. 22:37

pumpkin o pa lijep se staž tamo skupili! na kojoj ste obali? :) 
    Da znam da je kod njih porodiljni kratak.. pratim godinama te pregnancy vlogove na youtube-u i baš je to minus kod njih/vas :)
    A sve ima svoje prednosti i mane. Stvar je u tome što koje minuse možemo zažmiriti i zanemariti, a koje ne. Jeste razmišljali o povratku?
    Ja ti se divim. Mi smo jedno vrijeme razmišljali o odlasku, ali mislim da bi mene previše prala nostalgija. Možda za koju godinu... :D 

Ajme Tina prizor za poželjeti! Brižnica mala! :)
    I mene leđa bole. :( Samo rastite! :) 

Kad mi dođe teško ili me uhvati strah i obuzmu me negativne misli samo se sjetim parova koji toliko žele, a ne mogu zatrudnjeti.. I onda se posramim.. Znam da kad se i žalimo, ne žalimo se i zapravo osjećamo zahvalnost za ovo drugo stanje, no eto trebamo se sjetiti uživati u svemu  Tina ovo nije bilo upućeno tebi, već meni :D  da se vratim ovome kad me uhvati strah. :D 

Ja gibam u krpice.. Moji dečki gotovi sa radovima za danas, tatu smo smjestili a sad napokon idem sa dragim sjesti i zaspati u roku sekunde! :D 
    Tipkamo se sutra! 
    Ljubim vas!

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Ljubicanstvena
    17. Kolovoz 2016. 22:52

Tina-doista predivan prizor. To malena vježba da poslije oblači seku ili bracu.
    Pumpkin- slažem se s mrs.kepolas-sve ima svoje prednosti i mane,tako i život tamo/tu. Sve ovisi od čovjeka do čovjeka. Ja isto mislim da bi mene nostalgija ubila,a opet dok ne probaš, ne znaš. Ali zadovoljni smo i sretni tu pa ni ne razmišljamo o tome. Da nije tako,vjerojatno bi razmatrali opcije. Bitno da ti imaš divnog muža,da imate jedno drugo,a uskoro i bebu.  
    I mene definitivno leđa bole, ali od ležanja. već danima se ne smijem ni pomaknuti,samo do wc-a,i nevjerojatno kako ležanje može izmoriti čovjeka.
    Svima koje idete nanati želim laku noooooć i da lijepo sanjate. 
    Ja neću još. Dali ste imale problema sa spavanjem? Ja sam se dosta noći budila oko 3 i nikako zaspati.

Mancetto
    18. Kolovoz 2016. 00:04

Pozdrav drage žene, 

Grupica nam raste i baš sam sretna zbog toga, svim novim mamicama želim dobrodošlicu i naravno, školsku trudnoću drago mi je što ćemo se družiti i zajedno uživati u trudnoći.

Mi smo danas bili na pregledu, napokon, jedva smo dočekali... Doktorica kaže da je sve u redu, 11+6 po zadnjoj menstruaciji, a po ultrazvuku 11+2, nije velika razlika. Mjerila nam je i NN i to je u najboljem redu, 1 mm..a kad se samo sjetim koliko sam se brinula i razmišljala hoće li sve biti u redu...danas olakšanje 

Danas je i tatica bio prisutan na ultrazvuku, čuli smo srčeko i vidili kako se naša mala mrvica mrda, okreće i čini rukicama i nogicama prekrasno nešto..srce mi je veliko ko kuća!!! 

Slijedeći pregled nam je zakazan za 4 tjedna, postoji mogućnost da otkrijemo i spol. Što vi kažete na to? Želite li znati ili čekati iznenađenje? Ja nisam sama pametna šta bi...

Što se simptoma tiče samo bolne grudi, ništa više... Mučnine više nemam iako mi nisu ni bile nešto pretjerano izražene.

Na početku trudnoće sam gubila kile, a od prvog pregleda koji je bio u 6.mj do danas sam dobila 1 kg. Doktorica je rekla da je to super s obzirom da sam sklona debljanju i prije trudnoće sam morala skinuti više od 10 kg. 
    Trenutno su mi kile najmanja briga i jedem sve što mi se jede. 

Ljubicanstvena, na samom početku trudnoće, prvih 1-1,5 mj nisam ništa spavala. Po noći bi se dizala u wc svakih pola sata, noći su mi bile duge i bila sam ajme, nervozna, kao mrtvac...sad spavam ko beba...

Želim svima laku i ugodnu noć!! Pusaaa

Mancetto

Mancetto
    18. Kolovoz 2016. 00:07

E da, termin mi je u prvoj polovici 3.mj 2017. Rekla je doktorica 05.03. po menstruaciji ali mi očekujemo negdje oko 14.03. taman tatici za rođendan 

Mancetto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.