Imam opet pregled 26.08 tada cu biti 10 + 4...
Na zadnjem pregledu mi je doktor rekao kao da vidi nešto, ali nije siguran je li to spol bebe...Mislim da se spol bebe u 10-om tjednu jos ne moze razviti, tako da mislim da je pogresno vidio..
U svakom slucaju nadam se da ce se ubrzo vidjeti je li curica ili dečko..Ali bitno je da sve prode u redu bez poteskoca.
Pozdrav drage trudnice,
bila sam u srijedu na kontroli, bebica već ima 2 cm i 17 mm (prije 2 tjedna je imala samo 5 mm) . Termin mi je po mojoj računici 24.3., ali sad mi je rekla ginica da je po veličini 22.3. ali to je tu negdje.
Već sam 4 puta radila vaginalni ultrazvuk jer sam imala na početku problema s smeđim iscjetkom i mislim da je najbitnije da se opustimo i da je ginekolog pažljiv i onda ništa ne boli.
Što se tiče simptoma, mučnine imam po cijeli dan, ali nešto mi je najgore navečer i kad ogladnim. Sa spavanjem nemam problema (čak i previše spavam jer sam jako umorna), samo stalno moram mokriti po noći pa me to ometa u spavanju. Grudi su mi ogromne i jako bole (i inače su bile jako velike ne znam gdje ću grudnjake kupovat i tako sam uvijek s tim problema imala). Zatvor sam imala ali mi je pomogao jako donat mg i svježe plave šljive.
Viki meni je isto tako bolilo kao tebe i stalno sam bila u panici, još sam imala i taj smeđi iscjedak i na kraju je sve ispalo ok i drago mi je da je i kod tebe sve u redu . I dalje pijem duphaston, ali nisam imala hematom, pa doktorica misli da su to samo žilice na maternici pucale.
Što se tiče mene, imam 26 godina, isto previše kilograma (167 cm, 76 kg), ali mogu reći da mi doktori dosad nisu ništa loše oko toga komentirali. Iako je malo neugodno kad vidim sve te mršave trudnice, a ja sad već stomak kao u 5. mjesecu trudnoće. Ovo mi je prva trudnoća .
Zanima me ima li možda koja trudnica iz Zadra ili okolice? Ja sam inače iz Osijeka, ali već 2 godine živim u Zadru. Pitam jer me zanimaju iskustva ako netko ima u vezi doktora, bolnica i slično.
Mene isto zanima kad ću znati spol, svejedno mi je što će biti, ali bi jako voljela znati. Iduća kontrola mi je 8.9. tada ću biti nekih 12 tjedana, ali kontam si da je to još prerano.
Zao mi je zbog malog anđelka.
Nisam još bila. Moram prijaviti boravište, upravo smo se preselili pa dok to sredim moram prebacit doktora, pa tek onda. Ludnica ti je kod mene :D
Ja sam 4+ ne znam ni sama koliko :D U petom sam tjednu uglavnom :)
Moram priznati da su mi simptomi i količina istih pali teže no što sam mislila :D Toliko je puno simptoma i oni su počeli vrlo rano. Mislila sam da si umišljam jer smo jako htjeli bebicu.. Na kraju ispalo da nisam toliko luda kao što sam mislila :)
I sad se osjećam strgano ali presretna sam istovremeno zbog toga :D
Moj stalno radi kat ispod jer trenutno živimo iz kutija, pa da se sto prije smjestimo tako da ga ni ne vidim :D samo navečer prije spavanja...
Ja sam inače emotivna ali ovo sad je strašno :D
I već imam trudnički mozak!! :)
a baš je vanzemaljsko! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
mr.kepolas to i mene ceka, jos 15ak dana i selim se u drugi grad.. Ali sam isla svakako, zbog prosle neuspele trudnoce.. Ja nisam ni primetila da sam trudna, vec moj muz.. Na osnovu toga sto mi sve smrdi ili previse mirise, i zadirkivao me nosi mama u stomaku malog kuronju.. Nisam se nadala, posto smo tek bili poceli raditi na bebi, ali eto.. Ja sesta nedelja. 🍀🐣👼
Odlično minina_tetka! Ja nešto nisam osjetljiva na mirise :D
sretno sa selidbom! :) Jel bar dolazite u gotovo ili vas cekaju radovi?
Ana brzo rastete! :) Uživajte! :)
Mi odosmo kod susjeda/budućih kumova na peku!
Želim vam ugodnu večer, mazite bušice! :)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Hvala Tina i mrs.kepolas . I ja sam baš pomislila da je brzo bebica narasla, ali samo neka raste. Uživaj i za nas
.
Sve je sredjeno, samo jos nekoliko stvari da se kupi i to je to. Ali ja sam postedjena, pa se ne brinem oko toga. Mogu sloziti garderobu, i ukrasiti po stanu, sve ostalo.. Ima ko ce.
Lep provod..
Idem i ja malo u šetnjicu da se ispružim malo...Ovi bolovi u leđima ubijaju. Odakle ste mi vi?
Ja sam iz Splita.
Sortiraj odgovore
Najstariji