Zabica ja sam se upisala samo sam sva dugačka pa mi je prešlo u drugi red..
evo i tu ću napisati.. Nisam bila kod doktora, pa je ovo po mom izračunu... 26.04.2017.
pumpkin mi smo rekli roditeljima i prijateljima. Pozitivni smo i ne sumnjamo da je bebo dobro i zdravo! drugi scenarij ne postoji ;)
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Zaboravih napisati. Jučer sam išla piškiti 5+ puta. Ovo je moj osobni rekord. Do sada sam isla po 2 puta, a prije T nikad..al zato preko dana.. ne možemo nikam otic da ja ne piskim.. :D
Super Zabica! :)
Guten Morgen, drage ženice
To se najjednostvnije napiše ovdje ovako ... pa se kopira i samo nadodaje, kako nam koja nova trudnica dođe. Najčešće to rade osnivačice tema (OhSoBoho), al može i bilo koja druga, ili druge.
Npr.
Zabica29 - 6.3.
Maja92 - 8.3.
Uvik nešto -15.3. (muško /žensko, kad se sazna)
itd.
ja neman puno vrimena sa dicom, pa neka jedna od vas pročita cilu temu i zapiše nas tako otprilike
Mi kasnije možemo javljat nove podatke i nadodavat nove trudnice.
29.8.2022. ➕
Dobro jutro cure!
Upisala sam se u onu tablicu, a mozda popodne dopunim ako stignem ;)
Kako ste mi inace? Ja odlicno, jedino me nekad malo boli kao da trebam dobiti M..
Puse svima :-***
evo ja sam se upisala..Zabica29 hvala punoo ovako je jednostavnije nego pisati. Zaboravila sam reci nesto..Cura mi ima 3 god,Onda sam prosle godine u 3.mj imala spontani u 8-om tj. Onda sam prije tjedan dana saznala da sam opet trudna...Prije 5-6 dana sam se probudila u lokvi krvi jer sam stvarno puno prokrvarila...Doslovno mi je pola majice bilo krvavo,i hlace cijele krvave.Onda sam isla na hitnu brzo i rekli su mi da sam imala spontani u 8.tt.(8+4) ..Onda sam imala ultrazvuk da se to potvrdi(u slucaju ima li jos sta) i vidjela se jos jedna mala gestacijska vrecica( vidio se i plod)..Tako da su trebali biti blizanceki (po procjeni doktora dvojajcani)...Tako da je jedna bebica otisla,a druga ostala..I nadam se da ce ova trudna proci u redu.Stalno mislim negativno.TO me osobito nervira.Kako sam oba dva spontana imala u 8-om tj. sada sam 9 tj.(skoro pa 10.) pa mislim da ce ova trudnoca proci u redu.
Eto zaboravila sam reci najbitnije,tako da bolje znate moju situaciju. U svakom slucaju,drzite se i drago mi je sto sam jedna od vas trudnica..
I da,nemam neke simptome ono wow. Prosli tjedan sam imala neke male mucnine koje su odmah prestale,na wc sam isto isla stalno,a ovaj tjedan me jedino malo bole leda..Nadam se da nece vise biti mucnina
Bok mamice ;)
Ja sam nova na ovom forumu :)
I moja bebica ce biti proljetna..
Negdje oko 16.4 bi bio termin :)
Jos nisam bila na pregledu,tek iduci tjedan..
Vrlo lako sam ostala trudna i prvi a i ovaj drugi put..
Slutila sam po sebi,cudno sam se osjecala,drukcije..
Kad je nasmetala jutarnja kavica i kad je pocela mucnina-to je to :)
Ovih dana se osjecam pospano,umorno i tromo..
Veci dio dana prelezim..Vrti mi se kad stojim,ko da ci pasti..
Inace sam visokog tlaka i imam Hashimoto i multiplu,no sada je tlak nidki..
Kazu da trudnoca smiri ostale bolesti,toplo se nadam da je tako zbog bebe..<3
Sve vas pozdravljam i radujem se zajednickim iscekivanjima :)
Tina tvoja priča je nevjerovatna. Vjerujem da je ova bebica veliki borac i sve će biti u najboljem redu. Stres i negativnost najviše štete, pa kad te uhvate crne misli sjeti se toga..
Pokušaj biti pozitivna i tako ćeš pomoći svojoj maloj mrvici.
Viki mislim na tebe. Znam da ćeš nam se danas javiti sa lijepim vijestima!
Lena Lenov dobro nam došla! :)
Svidjet će ti se tu kod nas!
Sviđa mi se tvoj potpis! :)
mrs.kepolas-totalno si u pravu! treba biti pozitivan!! samo...kad se sjetim koliko sam uspona i padova imala u ovoj kratkoj trudnoci, dobro sam ikako pri pameti
Pokusavali smo dobiti bebu zadnjih 9-10 mjeseci, al nije pomogalo ni sto mi je prosla godina bila izuzetno stresna...sa puno obiteljskih problema, a i muz mi puno putuje, tako da smo propustili puno plodnih dana. Panicarka, kao sto jesam...narucim nas kod specijalista za plodnost. Nakon svih nalaza kaze da je meni jedan jajovod zacepljen, a da je muzu los spermiogram, i da razmislimo o VTO jer to nam je jedina opcija. To je bilo srijedom, a ja cetvrtkom uradim test (tj. 7 testova) i svi su bili pozitivni!
Onda nakon 2 tjedna prokrvarim, i pronadju mi hematom i kazu da je to prijeteci pobacaj. Imala sam jos 3 kontrole u razdoblju nakon toga, i svaki put je hematom bio manji, da bi na zadnjoj skroz nestao. Beba dobro napreduje, i otkucaji srca su idealni. Tako da, i ja se nadam da je najgore iza nas! Samo mi se cini da vrijeme tako sporo prolazi...ko ce docekati 01.09.?!
Tina, i ti se pridruzi nasem klubu pozitivnih misli Ovaj put ce sve biti dobro!!
Lena, dobrodosla!
Sortiraj odgovore
Najstariji