Pijem duphaston 3x1, jučer sam bila na sistematskom i radio mi je uzv abdomena i vidjela se bebica i sve je bilo ok. Ništa me ne boli. Možda sam previše nosila iz trgovine :/.
Hvala vam na riječima podrške. Sutra u 9.30h je pregled, vjerujem da će sve biti u redu, ali svejedno se malo brinem. Javim kako je prošlo.
Taman sam napisala post i crkao nam net..
Ukratko.. Možda ti je kapilarica pukla?
Tako je meni bilo nakon što sam tijelo previše opteretila. Na hitnoj su mi rekli da je vjerovatno kapilara.. Dolje je sve sad super super prokrvljeno tako da i najmanja sitnica može učiniti da pukne kapilara..
Večeras lijepo sa dragim pod dekicu, dobar film i neka fina klopica.. I brzo će doći jutro sa lijepim vijestima!
Kako je prošlo prvi put, tako će i sada.. sigurna sam..
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Nema na čemu, uvijek :)
Uistinu to mislim!
Moja cura se nešto igra u maminom trbuhu
Da, mislim da su to udarci moje princezice.
Tina U kojem području si ju osjetila?
Hej trudnice, evo mene..Imam svaki dan puno za citati, rago mi je da ste sve dobro i da bebice rastu i napreduju :)
Ana ne brini previse, vjerujem da nije nista lose..kao sto kaze mrs.k., moze biti da je koja kapilarica pukla.
I ja pijem duphaston 3x1. Neki dan sam imala blijedo rozi iscjedak ali jako malo i samo jednom se pojavio. Nisam se dala strasiti, nekako me proslo ono strahovanje i panika od dana kad sam bila na prvom pregledu.
Cim sam vidjela da je plod gdje treba biti i da srceko titra odmah mi je bilo lakse.
Sad cekam kraj mjeseca da odem na dr. pregled.
Prekjucer sam vadila krv i dala urin. I da, nemojte nikad otvarati epruveticu koju vam sestra da za krv. Ja sam je nosila nekoliko dana u torbici i skuzila da se zarosila unutra. Fino je otvorila da se posusi pa kad sam dosla nakon tj dana vaditi krv bila je neispravna Morala sam trknuti ponovno kat nize po novu.. Plavusa...
E da, vidim dosta novih proljetnica pa im zelim dobrodoslicu! Drago mi je sto smo si blizu s terminima..
Mrs.kepolas i Ana, osjetila sam je negdje ispod rebara .. To su mali udarci, kao da te neko lagano kucka po trbuhu iznutra
Jedan stvarno predivan osjećaj
SamSara hvala na lijepim riječima sve ćemo vidjeti sutra .
I ja sutra dobijam nalaze od krvi i urina, samo što ja nisam sama nosila epruveticu, došla u bolnicu, izvadila krv i oni su poslali nalaze ginici.
Tina vjerujem da je predivno, jedva čekam da ja to iskusim.
Sortiraj odgovore
Najstariji