ajme ovo zvuči kao prekrasno iskustvo.. :)
Mi ćemo definitivno ići na 4D... Vjerovatno tamo oko 20og tjedna.. i nadam se da će bebo imati tatine usne :D Moje su premale :D
Već sam spomenula kako mi sve trudnoće prolaze strahovito brzo, samo se ova moja vuuuče :D
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Palaoma, evo ja nemam mučnina.. Imala sam u početku trudnoće, ali evo već 2-3 tjedna nemam..
Joj ja bih baš tila ić na 3D/4D ultrazvuk.. 4D nešto najbolje! Vidiš bebu ono cijelu facu , sve detaljno.. Ja sam 13-i tjedan pa mislim da je još prerano. Zapravo, mogu li? Koliko ja znam to se ide malo kasnije..Nemam pojma.. Ja na svakom uzv vidim rucicew i nožice i sve to, ali to bude detaljnije i bolje se vidi kad imaš veću trudnoću. Hjooooj zagori mi mlijeko Nema veze..
Meni nije uopće vruće , evo kod nas pljušti kiša, nevrijeme..Tako da je zrak baš ugodan..
Ja ne mogu išćekat idući pregled da vidim to svoje malo čudo. A i vidite je na mojoj profilnoj slici na uzv-u
Ja mislim da će imati usta na mamu ( jer imam onako srednja usta) ,a mm ima tanja.. Možda budu i na tatu..
Možda će imati kad bude narasla 2-3 god plavu kosu jer je mm kad je bio tako mali imao plavu kosu, a sad ima smeđu skroz.. Meni su i oči i kosa smeđe.. Tamnoputija sam više..
mrs.kepolas bez brige nisi jedina kojoj se trudnoca vuce.. ja tek za tri tjedna idem na pregled a vec nikako docekati
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Kod nas je pak obrnuto :D
Ja sam blijeda, svjetlo smeđe kose (kao dijete isto skroz plava), plavih očiju, a dragi je ful tamnoput, smeđe crne kose i zeleno smeđih očiju. I zimi može proći pod egzotične :D
Nekak imam filing da će njegovi geni bit jači
Mrs.Kepolas, ajoj kad nam bebulje stignu hehe.. Ja danas stavim ruku na trbuh i osjetim kako se nešto giba .. Ne znam jel to bebica il neki problemi u mom trbuhu
Točka i Rosa dobrodošle!
Sjećam se i ja da je do 12.tj bila cijela vječnost... A sad me već hvata panika da se moram počet pripremati...
Joj danas sam tako umorna došla s posla, a na poslu od mene skoro nikakve koristi. Došao mi valjda trudnički mozak i sve mi besmisleno i nezanimljivo, koncentracija nula bodova, samo bi kolica surfala. I teško mi nekako kretati se, tj. nama je wc na drugom katu pa dok dodjem do njega se nekako uspušem... Katastrofa!
[/url
Pozz mame. Mi smo napokon bili na 1.uzv-u. Sve je u redu.. bebica ima 8mm i dns je 6+5 😍😍😍
Termin 28.4.
Ginicka mi je rekla da moran prestat dojit, a ja ne znaaaan kako kad moj mis obozava cicu 😣
I da, pisale ste o Solinu. To je moj grad i tu san odrasla 😍 i zamislite sricu sta se moj sin rodia na Malu Gospu..sutra mu je rodjendan 🎉🎈
Mrs.,
možda bude ipak svijetle kose i očiju
Ja evo tamna, smeđih očiju, a muž svjetliji zelenih .. A obe mi male imaju plavu kosu i plave oči .. a ja sam mislila da su moji geni dominantniji i da nema šanse kako će mi i druga mala biti svijetla ... Kad ono
... svjetlija od prve ostala sam paf .
Tina,
ja u Solin idem kod ginekologice (super mi je, a i mater mi je zna iz djetinjstva, kako je i ona solinka). Tako da je nisam tila minjat kad sam se udala, iako sad ovdi imam susida privatnog vrhunskog dijagnostičara koji u Splitu ima ordinaciju. On uskoči sa savjetima kad mi je nešto stvarno hitno, a npr. vikend je.
29.8.2022. ➕
Tina kažu da je osjećaj leptirićast :D U drugoj trudnoći ćemo biti pametnije :D
Zabica utješila si me sa prolaznošću. Do kad ćeš ti raditi?
Jesu ti zapela koja kolica za oko? :)
Bumbo jeste se danas gledali ili?
Oooo pa to su dvije bebice na taj dan!! Rosa i ti
Sretan rođendan malom sinu!!! hihih
Sortiraj odgovore
Najstariji