Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrs.kepolas
    07. Rujan 2016. 17:20

ajme ovo zvuči kao prekrasno iskustvo.. :)
    Mi ćemo definitivno ići na 4D... Vjerovatno tamo oko 20og tjedna.. i nadam se da će bebo imati tatine usne :D Moje su premale :D 

Već sam spomenula kako mi sve trudnoće prolaze strahovito brzo, samo se ova moja vuuuče :D

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

Tina2901
    07. Rujan 2016. 17:23

Palaoma, evo ja nemam mučnina.. Imala sam u početku trudnoće, ali evo već 2-3 tjedna nemam..
    Joj ja bih baš tila ić na 3D/4D ultrazvuk.. 4D nešto najbolje! Vidiš bebu ono cijelu facu , sve detaljno.. Ja sam 13-i tjedan pa mislim da je još prerano. Zapravo, mogu li? Koliko ja znam to se ide malo kasnije..Nemam pojma.. Ja na svakom uzv vidim rucicew i nožice i sve to, ali to bude detaljnije i bolje se vidi kad imaš veću trudnoću. Hjooooj zagori mi mlijeko Nema veze..

Meni nije uopće vruće , evo kod nas pljušti kiša, nevrijeme..Tako da je zrak baš ugodan..
    Ja ne mogu išćekat idući pregled da vidim to svoje malo čudo. A i vidite je na mojoj profilnoj slici na uzv-u

Tina2901
    07. Rujan 2016. 17:26

Ja mislim da će imati usta na mamu ( jer imam onako srednja usta) ,a mm ima tanja.. Možda budu i na tatu..

Možda će imati kad bude narasla 2-3 god plavu kosu jer je mm kad je bio tako mali imao plavu kosu, a sad ima smeđu skroz.. Meni su i oči i kosa smeđe.. Tamnoputija sam više..

Tocka_tockica
    07. Rujan 2016. 17:30

mrs.kepolas bez brige nisi jedina kojoj se trudnoca vuce.. ja tek za tri tjedna idem na pregled a vec nikako docekati

👧🩷 2017.
    👦💙2020.

mrs.kepolas
    07. Rujan 2016. 17:32

Kod nas je pak obrnuto :D 
    Ja sam blijeda, svjetlo smeđe kose (kao dijete isto skroz plava), plavih očiju, a dragi je ful tamnoput, smeđe crne kose i zeleno smeđih očiju. I zimi može proći pod egzotične :D 
    Nekak imam filing da će njegovi geni bit jači 

Tina2901
    07. Rujan 2016. 17:35

Mrs.Kepolas, ajoj kad nam bebulje stignu hehe.. Ja danas stavim ruku na trbuh i osjetim kako se nešto giba .. Ne znam jel to bebica il neki problemi u mom trbuhu

Zabica29
    07. Rujan 2016. 17:36

Točka i Rosa dobrodošle!
    Sjećam se i ja da je do 12.tj bila cijela vječnost... A sad me već hvata panika da se moram počet pripremati...
    Joj danas sam tako umorna došla s posla, a na poslu od mene skoro nikakve koristi. Došao mi valjda trudnički mozak i sve mi besmisleno i nezanimljivo, koncentracija nula bodova, samo bi kolica surfala. I teško mi nekako kretati se, tj. nama je wc na drugom katu pa dok dodjem do njega se nekako uspušem... Katastrofa!

[/url

Bumbo0809
    07. Rujan 2016. 17:47

Pozz mame. Mi smo napokon bili na 1.uzv-u. Sve je u redu.. bebica ima 8mm i dns je 6+5 😍😍😍
    Termin 28.4. 
    Ginicka mi je rekla da moran prestat dojit, a ja ne znaaaan kako kad moj mis obozava cicu 😣
    I da,  pisale ste o Solinu. To je moj grad i tu san odrasla  😍  i zamislite sricu sta se moj sin rodia na Malu Gospu..sutra mu je rodjendan 🎉🎈

Pavla
    07. Rujan 2016. 17:48

Mrs.,
    možda bude ipak svijetle kose i očiju
    Ja evo tamna, smeđih očiju, a muž svjetliji zelenih .. A obe mi male imaju plavu kosu i plave oči .. a ja sam mislila da su moji geni dominantniji i da nema šanse kako će mi i druga mala biti svijetla ... Kad ono
     ... svjetlija od prve ostala sam paf .
    Tina,
    ja u Solin idem kod ginekologice (super mi je, a i mater mi je zna iz djetinjstva, kako je i ona solinka). Tako da je nisam tila minjat kad sam se udala, iako sad ovdi imam susida privatnog vrhunskog dijagnostičara koji u Splitu ima ordinaciju. On uskoči sa savjetima kad mi je nešto stvarno hitno, a npr. vikend je.

29.8.2022. ➕

mrs.kepolas
    07. Rujan 2016. 17:51

Tina kažu da je osjećaj leptirićast :D U drugoj trudnoći ćemo biti pametnije :D 

Zabica utješila si me sa prolaznošću. Do kad ćeš ti raditi? 
    Jesu ti zapela koja kolica za oko? :) 

Bumbo jeste se danas gledali ili? 
    Oooo pa to su dvije bebice na taj dan!! Rosa i ti 
    Sretan rođendan malom sinu!!! hihih 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.