što se tiče tih mučnina.. malo su tu, pa opet nisu.. isto tako i cice :D malo bole malo ne bole.. pa me hvata neki strah.. zato mi je bas dugo čekati taj drugi pregled..stalno mi se neka pitanja vrte po glavi jer smo se morali malo pomuciti za nasu mrvicu.. al trudim se ne misliti previše o tome i samo maziti trbušćić
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Bok curke!
Dobro nam došle nove mamice!
Evo mene iz bolnice... Bila sam na konzultacijama vezano za svoje spontane i trombofiliju. I dogodilo se ono sto si nisam bas željela , a to je da si od sutra pa do dana kada moja mrvica ugleda svijet moram davati injekcije nisko molekularnog heparina...
U totalnoj sam panici kako cu sama sebi dati injekciju... Srećom inače nemam strah od igli, ali sama sebi injekciju? Ne znam... Nekako cu se pomučiti za svoju bebicu, samo da bude živa i zdrava... Slijedeći pregled 23.09. i onda mjerimo nuhalni nabor. Nadam se da ce do tada biti sve OK!
Puno mislim na vas, i samo jedno nam mora biti na pameti, kada primimo svoje bebice zaboraviti ćemo sve ove muke koje su nas pratile! ❤
Kada ne znaš kamo ideš, svi te putevi vode tamo...
Tocka_Tockica dobrodošla nam ! Joj koliko novih bebica!
Evo mene jutros leđa probadaju, ajme majko
Mučnine su mi se skroz povukle , barem za sad...
I eto, proleti nam i ovi 13-ti tjedan..
Pošto živim u Splitu, točnije u Solinu, sutra je Mala Gospa( dan grada Solina) pa su stavili lunapark , peglice, vlakiće i to.. A moja cura stalno pita kad ćemo kad ćemo. Pa da se i ona izgušta
Hvala curke!
Nama je danas 6+6 tjedana, mučnine i umor su se smanjili, proteklih tjedana sam jedva izdržala dan bez popodnevnog spavanja a sad bez problema sve odradim
Ovih dana ćemo objaviti rodbini i prijateljima pa se baš veselimo napokon podijeliti tu "tajnu"
Tina možda te znam i ja sam iz Solina 😜
Bas mi je zao sta ne mogu sad ići medju taj šušmur daleko sam sad 😔
Meni je sve super umor prolazi kroz ovaj 13ti tjedan ali stezanje u donjem predjelu trbuha nikako da popusti sve se nešto pomiče steže...
Bas imam feeling da beba nasjedne mi na organe hahaha ne znam zašto...
Sad za budući posao nešto ugovaram, nikako pobjeći od toga da radim u stranoj kompaniji i da je komunikacija na engleski... Muž ludi jer ja bi radila a on bi da odmaram 😬🙈
Jao Rose imam osjećaj da je prošla cijela vječnost otkad smo mi sa 6tjedana rekli našima, bilo je opće veselje hehe uživaj u obasipaju pažnje ❤️❤️😘😘
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Uvik nešto hehe super, znači Solinjanke smo obe možemo tako reć. Ma dici to bude gušt stvarno, malo se zabave, lijepo ih je vidjeti! Oni vlakići , pa oni autići gore-dolje rekla bi moja curka MM nju vodi i na peglice, to joj je onako malo wow strašno
A ja se uvijek bojim tih peglica, to je za mene nešto prestrašno hehe , pa malo bude i po trampulinu i to.
Povest ću je sutra ili danas, mislim da će danas kod nas pljusnuti kiša ,tako da ćemo vjerojatno sutra..
Ljubicica wow pa i ti si mi Solinjanka !
Istina, možda me i znaš! Joj zamislite nas tri na kavi u Solinu
Rose, ni mi jos nismo rekli, cekam da prodje uzv u nedjelju pa cemo drugi tjedan, jedva cekam :)
Mi smo rekli većinom svima.. Dobro nismo rekli rodbini. Kao rođacima, tetama, ujnama, stricima.. Ali ostali bliži: braće i sestre mene i mm, mami,tati, svekrvi..
Meni je idući pregled 25.9.. Tada ću već biti 15-ti tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji