uvik nesto, ma to sam ti ja zaključila jer kad gledam slike dragog kad je bio beba isti je otac.. Mama mu je svijetla kao ja i nema je nigdje u njemu :D Vidjet ćemo što će biti :)
Baš me zanima hoće vaš treći bebač razbiti niz :D
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Bumbooo,
ako nisi sigurna šta napravit u vezi dojenja, pitaj drugo mišljenje .. Ja san ti već pričala o svom iskustvu, ako se sičaš. Kako si u Solinu, jel ti i ginekologica tamo, možda je to i moja
(Iako mi je super, i meni je rekla da prestanem dojit, ali sam ipak trebala poslušat još koji savjet i donit svoju odluku).
I nemogu virovat tu vezu sad s Solinom Morat ćemo i naše druge trudnice pozvat na izlet u taj predivni gradić, s najvećim brojem djece u Hrvatskoj (50 obitelji u Solinu ima petero i više djece).
Bumboo, sad te dodajem u tablicu termina
Veljača
Lotta12 24.2.
maverickf13 25.2.
Delirium 26.2.
Ožujak
zabica29 6.3.
Maya91 8.3.
DixaPixa 11.3.
Pumpkin 11.3.
MalaMia 11.3.
Ljubicica9 12.3.
Mancettto 14.3.
uvik nešto 15.3.
Rinama 16.3.
palaoma 17.3.
Tina2901 20.3.
ana_nenadic 24.3.
crna35 24.3.
Travanj
Nelica_1106 1.4.
Evabeba 3.4.
Ljubicanstvena 6.4.
Marina_Maria 10.4
Viki_ri 11.4.
Gabi14 11.4.
LenaLenov 16.4.
teta5 19.4.
Tocka_tockica 21,4,
SamSara 23.4.
mrs.kepolas 26.4.
rose90 28.4,
Bumbo0809 28.4.
(curke, čekamo vaše termine.. )
maricuj91
Manuela88
cudo_moje
talina
Marcis
mininia_tetka
29.8.2022. ➕
uvik nešto jooj ta veza sa Solinom. Nas tri Solinjanke
Dobro kažeš,morat ćemo se sve nać lipo na kavi u Solinu jer je Solin predivan.
Ma ne znam više stvarno,nešto mi se stalno giba u stomaku,nemam pojma
Meni je najgore čim rodim dijete, odma za dva miseca me pitaju "A kad će drugo"?
O moj bože, tek sam rodila a oni kad će drugo.. Ima vremena , tek mi je 27.
Mi smo mislili kad nam se rodi curica i kad napuni godinu dvije , da krenemo i na treće ako bog da. Želja nam je oduvijek bila imati dvoje, a s obzirom da obožavamo djecu i jedno i drugo pa onda zašto ne i treće..
Tako da smo se dogovorili da ćemo ako bog da imati 3 dječice- i naravno, stajemo vjerojatno na tih 3.
Curee ja sam vam malo u panici...
Poslije posla sam otišla do konzuma i kad sam se vratila kući imala sam smeđu točkicu na gaćicama, užasno se brinem. Imala sam na početku s tim problema, ali već nekih mjesec dana nemam.
Tko će dočekati pregled sutra ujutrooo
Jesu ti dali što kad se to prvi put desilo?
Nemoj se brinuti, to se događa svakoj drugoj trudnici :)
Pijem duphaston od 4 tjedna, baš sam mislila da sam se riješila tih briga
Meni su dali Utrogestan. Koja je uopće razlika između tog dvoje?
Znam da su neke žene krvarile cijelu trudnoću i rodile zdrave bebice..
Možda ti pojačaju dozu? Ne znam kako sad piješ..Ja sam imala 2 sićuuuušne točkice i odma mi je šibnula 3x2..
Vidim da se duphastone uzima samo oralno, a utrići i vaginalno.. tako ih ja koristim i čitala sam da je vaginalno bolje.. em nema nuspojava, em je "učinkovitije"...
Jel imaš kakvih bolova?
Uvik nesto- Iskreno nisan mislila prestat dok god s trudnocom bude sve okej i dok god ja to fizicki buden mogla podnit... dobila san folacin za pit i pit cu vitamine za trudnice i dojilje. Jer sin bas voli svoju cicu, a i ja uzivan dok on doji jer smo imali problema na pocetku i nisan se ni u najludjim snovima nadala da cemo uspjesno cicati vec godinu dana! 😊😊
Da da gledali smo se danas, nije se puno vidilo na uzv-u..al vidilo se u culo srceko kako kuca 😍
Ana, bez brige.. Evo i ja sam par puta u trudnoći imala tu laganu sukrvicu ili par točkica, i evo sad dogurala do 13-og tjedna..
Ja mislila da nešto nije u redu il je spontani i bilo na kraju implantacijsko..
Joj super taman ti lijepo sutra pregled pa ćeš vidjeti sve.. Javi nam sutra sve i sretno ti
Jel ideš ujutro na pregled ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji