Bok cure,
Evo da se javim i meni su mucnine pocele popustati zadnja 2 dana, ali sam jucer cijelo popodne i vecer imala jaki pritisak u donjem dijelu trbuha da sam se bas nelagodno osjecala. Sva sreca pa mi se to dogodilo na dan kad sam bila na ultrazvuku i vidjela da je sve ok. Viki sto se tice injekcija nemoj brinuti, mislim da su to one tanke iglice s kakvima se secerasi moraju pikati nije to nis strasno, a bit ces puno sigurnija i mirnija kad ces znat da hrparin radi svoje i da ti je dijete sigurno☺
Puse vam saljem!
I da, vratite mi oblake i kisu, vruuuuce mi je😂
Evo i mene malo danas sam bas nekako umorna loše smo spavali sinoć pa me sad malo slomilo ali proći će i to.
Meni su se mučnine isto smanjile pa se nadam da će uskoro prestat.
Viki ne brini za inekcije budeš si to davala bez problema mi žene svašta možemo a pogotovo kad znaš da je to dobro za tvoju bebicu :)
Mislim da mi nećemo ni javljati stričevima, tetama i slično, to će roditelji drage volje odraditi.
Mislim da će svekar i svekrva jedva dočekati da im damo dopuštenje za objavu
A mi ćemo gustati s svojom ekipom, ovo su slatki trenuci kojih poslije nema..
joj curke vi ste uspjele bar malo pričekati s objavom lijepih vijesti.. MM je odma dok je videl + rastrubil apsolutno svima.. nije mogel držat jezik za zubima od srece tak da sam odmah nakon prvog pregleda morala reci na poslu da nebi saznali od drugih izvora
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Pozdrav moje drage trudnice
....kako ste mi ?
Eto i mi se vratili nakon par dana provedenih u bolnici...
puno su nas pikali, gledali , slikali i istraživali....
Bebica je dobro napredujemo odlicno,
moramo i dalje piti puno ljekova , a od 19.9 krećemo i sa pikicama heparina...pa onda opet malo u bolnicu.
U bolnici smo upoznale puno mama i steklaivelika nova prijateljstva, čule svakakvih super savjeta...
Sve su to super mame koje se junački bore i ne odustaju.Veliko poštovanje prema njima!! ♡
....eto i nas 2 hrabro jurimo dalje ....puna srca prema danu kad ćemo se čuvat , mirisat i voljet beskonačno....
Viki samo hrabro nisi sama
ima nas puno....samo hrabro to je bolje za bebu,
sve ćemo mi izdržat za svoje malene. :) ☆ ♡ ☆
Pusa svima , čuvajte se ...
i samo hrabro i pozitivno kraljice moje!
♡ ...Sreća je na putu.....♡ :)
Gabi14 joj baš mi je drago da je sve super. Bit će to sve dobro..
Da, samo mislimo pozitivno i sve će biti ok.
Gabi to je taj stav! :)
Drago mi je da je sve u redu.. sad kad si spomenula miris bebice, prisjetila sam se toga.. Miris bebe je meni droga.. nema mi ništa ljepše od tog malog mirisa sreće i novog početka. <3
Viki bravo i vas dvoje/dvije! Ispočetka će ti biti čudno ali poslije će ti postati rutina.. Znaš zašto to radiš.. Vidiš kako ste daleko dogurali.. Presretna sam zbog vas!
Tocka ako ti nisam poželjela dobrodošlicu evo sad to činim!
Meni uopće nije vruće :D Ja sjedim u najdebljoj vesti koju imam i pijem vrući čaj. Otkad sam trudna STALNO mi je zima.. i na moru mi je bilo zima.
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
na temu 3D/4D ultrazvuka -- ja sam bila u ponedjeljak. malo je rano ali s obzirom da sam imala priliku zasto ne. znaci ja sam sad na 13tjedana (12+6) i mogu vam reci da se sve jako lijepo vidi. usta izgleda da ce bit na mene, vidiš i prstice i sve sve.. jos je moj malo cudo uzelo pupcanu pa ju je natezalo i nakraju prebacilo preko ramena preslatko
zato su mi rekli da je vjerovatno decko, ali kako su nogice biciklirale a ne se sirile nismo mogli potvrditi.. ako imate priliku definitivo odite. ja cu isto ponovo
na temu mucnina -- da li ima koja od nas koja ih nema? jer meni nije nista. da nemam slike ultrazvuka nebi ni znala da se nesto dogada
Sortiraj odgovore
Najstariji