Proljetne bebe 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana_nenadic
    08. Rujan 2016. 12:03

Trudnice moje drage,

sve je u najbolje redu .

Čekala sam 3 sata na pregled jer je gužva nenormalna, trudnica milijun. Ne vidi se još spol, sve ostalo je tu, sve mi je gini lijepo pokazao, beba se cijelo vrijeme mrda ko luda, maše rukicama i nogicama .

Pozdrav novopridošlicama.

08. Rujan 2016. 12:27

Ana23, ja sam imala jednom ili dvaput vrtoglavicu, ali kratko i to zato jer sam naglo ustala iz cuceceg polozaja, dok sam cistila, tako da pripazi na to, drugi savjet ti nazalost nemam :/

08. Rujan 2016. 12:28

Ana_n, drago mi je da je sve ok, pusa :-*

mrs.kepolas
    08. Rujan 2016. 13:06

ana23 Dobro nam došla! :) Kad saznaš kad bi bio termin javi, da te uvik nesto uvrsti u nasu tablicu :)))
    Ja sam više vrtoglavica imala prije trudnoće :D 
    Sad mi bude isto, ali vrrrrlo rijetko kad se naglo ustanem.. 
    Samopazi da redovito papaš i to je to. trudnoća je drugo stanje i ništa nije čudno :)

Eto vidiš ana :) 
    Baš mi je drago da je sve u redu.. To je vrijedilo čekati! 
    Kad je idući pregled? :)

Not all twins walk side by side,
    Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤

LenaLenov
    08. Rujan 2016. 13:31

Evo mene s 3D uzv..
    Nacekala se bome satima..
    I docekalo me iznenadjenje(prvo me dr zezao vidi se blizanac hehe)
    Ja na kraju nisam u 8 nego u 10+4 tj..
    Te mi termin je 3.4 ne 16.4..
    Sad sam malo zbunjena..
    No srceko se cuje lijepo a bebica se vrtulja :-)
    Kako je lijep osjecaj vidjeti ju na ekranu..

MalaMia
    08. Rujan 2016. 14:57

Bas ste se raspisale 😊
    Cure koje su bile na 3D bas mi je drago da vam se sviđa ja vodim trudnoću privatno tako da svaki put gledamo na 3D ;)
    Da vas pitam nešto znam da se žene to ne pita ali koliko vi imate godina ako nije tajna meni se čini da sam ja najstarija 5.11. punim 37 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.