Ana, sretno ti na pregledu!
Vama i vašim bebicama želim laku noć i mirne snove!
Meni je dragi dvonajcani blizanac i on je plaviiiiiiii 😍😍😍 ja se još nadam blizancima 😬
A ja sam kao mala bila plava kovrčave kose i plavih očiju ali se sve promijenilo u tamno smeđu kosu i neke lude miješane oci (zeleno, smedje, žuto, narančasto...):...
Pa ćemo sad vidit kako će ispast ☺️ To mi je najzanimljivije vidjeti kad se beba rodi na koga je... Meni je sestra pokupila na djedove plave oci dok roditelji mi nemaju tako da je sve moguće.
E da nije mi ginekolog tu pa je pregled umjesto u četvrtak ovaj , idući utorak 13. 😜 Moj sretan broj hhh bas sam uzbuđujena hoću vidit spol 🙈
Vidi koliko cura iz Solina bas super nije badava "najmlađi" grad u Hrv...
btw jel itko ima žgaravice uvečer prije spavanja?! Mene ubijaju bas i ne znam kako ih ublažit 😩
"https://lbdf.lilypie.com/32fNp2.png"
"https://lb1m.lilypie.com/hI3vp2.png"
"https://davf.daisypath.com/Trnxp2.png"
Pozdrav svima,
ovdje sam nova, i nedavno sam saznala za trudnocu, po mojoj procjeni sam trudna nekih 5 tjedana. A termin bi trebao biti pocetkom 5.mjeseca . Troje vec imamo, a ovo nam je doslo iznenada 😀
Dobro jutro cure!
Kako ste spavale?
Ljubicica, ja nasrecu nemam zgaravice :) Nadam se da su ti brzo prosle :)
Imajte lijepi dan!
Nove cure, dobrodosle, nek nas je sto vise :D
Cure moje,ja bila na vađenju krvi jučer, i ludaaaaa sam,zovem ginekologicu za nalaz i sestra mi kaže da doktorica mora očitat i ne želi mi ništa reći,odoh dragi u labaratorij i zamoli za nalaz jer me panika uhvatila,kad mi sestra ništa nije htjela reći....i da bih sad zvala i rekla mi da još nije nalaz očitan,ja ludim,s time da je neka sestra na zamjeni i ne sviđa mi se kad me otpili tak,e pa iz nalaza je vidljivo
NIZAK HEMATOKRIT I MCV, TE VISOKI LEUKOCITI,dobro ne opet tak jako normalno je do 9,7 meni 10,2, e i urinu sediment br.čestica vidno p. Pa sad koja ima iskustva nek se javi,sad opet moram zvati pred kraj radnog vremena da čujem....
nelica i meni je također nizak hematokrit i mcv i rekao je doktor da je to sve normalno, zato bez brige ;)
ima li itko od vas problema sa nesanicom i spavanjem? ja sam luda, vec neko vrijeme ne mogu nikako zaspati, dizem se 5-6 puta tokom noci u wc i onda se probudim skroz rano i nema sanse vise zaspati..
forum se polako puni, bas mi je drago, dobrodosle sve nove trudnice :)
Ana mislim na tebe i vašu mrvicu! Šaljem ti pozitivne vibrice! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubičica ni ja nemam žgaravicu, no možda je još rano za nas! :D
Bar jedan simptom koji sam uspjela izbjeći. :D
A gledate se dan prije nego mi.
Teta ja kao uvijek spavala kao beba.. Samo me muči što se često uhvatim da sam na leđima. Rekla sam dragom da me okrene kad me uhvati tako.. Kaže da se nedam.. Grr.. Nikad nisam voljela na ledjima spavati, a sad bi samo tako.. Na trbuhu već sad ne mogu spavati.. Vjerovatno je to psihički :D
1.2.3.surprise kao prvo moram izraziti oduševljenje tvojim nickom kao i avatarom!
Čestitam na plusiću! Želim ti laku trudnoću! :)
Ima li kakvih simptoma?
Dobro jutro proljetnice!
Not all twins walk side by side,
Sometimes one has wings to fly! ❤ ❤
Dobro jutro proljetnice moje!
1.2.3.suprise dobrodošla nam i čestitam. Joj pa to je 4. beba? Svaka čast ..
Ljubicica ja imam nekad prije spavanja žgaravicu.. Onako ne baš svaku večer, zna se desiti. A mene te žgaravice totalno ubijaju.
I da, mogućnost imaš veliku za blizance. Znači možda budu blizanci, a možda bebica. S moje strane nema blizanaca, a s muževe ima. Nas su potrefili blizanci, znate što se već dogodilo
Tako da, ipak ima nade za blizance. A blizančeki nam baš fale ode, dobro bi nam došli jedni!
Baš i ja mislim, ovaj forum se baš puni, evo već ćemo za tjedan dana dogurat do 150.
Ja sam kao mala imala smeđu kovrčavu kosicu i smeđe oči. Bila sam uglavnom smeđa dok je mm bio plavokos i plavook a sad je smeđokos kao i ja.. Kao mala sam bila ista mama, znači ISTA. A moja cura liči više na mm kad gledaš, jedino su joj oblici prstiju isti mamini. Sve ostalo pokupila od tate...
I prije sam bila mala spavalica. Većinom bih spavala popodne.
Baš mi nešto lijepo započelo ovo jutro, uz kavicu i kekse
Joj Ana obavezno se javi šta je bilo na pregledu... Držimo fige
Jutro cure :-)
Ja evo cekam 3D uzv ..
Nervoznaaa samm
A popodne kod endokrinologa Bas dan D :)
Ja sam bila plava,svjetla curica,a muz je bio smedj tamne kose..
Prva kci je na njega :)
Kaze on:bio bi red da imamo jedno malecko,jedno veliko vec imamo..posto je on 2m,kci je bas na njega,vec sad je visoka,biti ce ko manemenka :-)
Ja imam navece zgaravice
No nije to nista,kad sam u prvoj trudnoci imala cjelo vrijeme..i pila non stop Donat
Nove trudnice dobrodosle nam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji