NMareN, mene zna cesto boliti stomak, npr jucer me tak boljelo, kao da sam istegnula te misice. Zapravo svaki puta kad sam to osjetila, koji dan poslije bih primijetila kako je stomak jos vise iskocio van :)
Franceska, ja sam rekla u skoli pocetkom sk godine i svi su super reagirali.., izasli u susret maksimalno. Vjerujem da ce to sve biti ok! Pa to je u svakom slucaju lijepa vijest!
Jutrooooo.
Ajde baš mi je drago Franceska da si super zaspala i spavala.
Ja se po noći znam okrenut na leđa i protegnuti i onda se sjetim beba ajoj nezz dal smijem to i scimam se i probudim prošetam i vratim nazad.a bena šta ćeš vjerujem da nije to ništa štetno al eto.
Sa posla sam otišla sad će bit 2mj.kolege su bile sretne jer su znali koliko sam htjela bebu i koliko mi je to važno.Ali glavni šef dobro da mi nije slušalicu poklopio.odvratan je bio i još me nazvao i izvikao nakon nekih par sati za neki mail što sam poslala na krivu osobu.način ono odvratno do daske.jako mi je bio taj dan naporan i navečer me je bolio trbuh malo baš sam se bila prepala.ali od idućeg dana sam već odmarala :))))
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
pozz žene, evo da vam se i ja konačno pridružim...počela sam već prije čitat, ali sam odustala kada sam vidjela na početku koliko tužnih završetaka ima...ionako sam u ovoj trudnoći opterećena svim problemima i događajima drugih žena u trudnoći...sad puno više znam i vjerovatno zato mi je teže i više me strah svega...prva trudnoća mi je naspram ove bila totalno bezbrižna...sad iz dana u dan ponavljam sebi da će sve biti uredu i da se ne brinem, al opet se brinem...ugl. ja sam sad 10+2tt...termin mi je 20.4...imam curicu od 3 godine koja se jako veseli što će dobit društvo...eto, toliko od mene za početak...veselim se našem virtualnom druženju
mama10
Mama102 neka te s nama tu.znam kako ti je skroz.koliko god se ovako opuštaš savijest je stalno napeta.tako mi i samoj ali veseljem nekako guram sve negativne misli.samo se treba zaposliti da nemaš vremena za one bedaste misli kak bi rekla moja frendica lude brije hahaha
(^_^)
Franceska draga, suosjecam se sa tobom. Ja sam isto na putu za Zg i imam nesto vise od 300 km... i to busem, moze li gore? Haha
Mama102 dobrodoslaaaaa :D
Ja radim kod tate u firmi tako da nisam imala problema oko toga kako da mu kazem... bio je presretan al ipak nije svejedno u sred sezone izgubit radnicu... jer sam odmah otvorila bolovanje.
Mama dobrodosla!
Evo cure brat mi isao po nalaz triple i kombiniranog, sve okej. Nosna kost prisutna, ostali nalazi na Down i jos neke te bolesti, manje od granicnog. Isto je ovo nekako nepotreban stres, jutros, dok mi nije posla sliku bas sam bila u grcu nekako. Iako znam da uzv i nuhalni i nos su najbitniji, nekako nije svejedno! Pizdarije, eto sta!
Mama102 dobrodošla! :-)
Cure, ja sam sanjala da je uzv pokazao da je nasa mrvica curka! :-) možda sljedeći pregled pokaže.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison, ja sam par dana prije nego sam saznala da sam trudna sanjala da dojim sina. Kasnije sam razbila pjat. A vidit cemo!
Sta se tice bolova, nelagode. Ja najvise desno osjecam ka neko stipkanje i staaaalni pritisak na mjehur.
Bambola super!!!!:) baš me veseli svaka dobra vijest vezana za vas sve.
Poison hihihi ja sam sanjala dva puta dečka i jednom curu :) iza sisveta ćemo znati:)
(^_^)
Mama, dobrodosla :)
Bambola, super za nalaze... Ma ja sam prije svakog pregleda u nekom polugrcu, a kamoli kad bi neke takve nalaze trebala dobiti.
Evo ja se nakon sluzbenog puta vozim napokon svojoj kucici ❤️ Jedva cekam da legnem u krevet i zagrlim muza :)
Ja valjda jedina nisam sanjala bebu 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji