Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    22. Rujan 2015. 10:55

Jutro 
    Francesca, super za pregled! :-)
    A kontrakcije su ti blagi grčevi, ali većinom se to ni ne osjeti, samo se očitava na uzv-u.
    Nisu mi još dali ništa za klamidiju, rekli su na zadnjem pregledu da je prerizično davat terapiju, da ih podsjetim sljedeći put pa će mi onda dat. To je taman za tjedan dana, 29. idem na pregled.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Garavica
    22. Rujan 2015. 12:00

Jutro ženskice.
    Evo mi iz grada sad ćemo ručak polako kuhati.
    Odnjeli smo urin na analizu jutros jooj to su mi mukeee moraš durat hahahaha al uspjeli smo ajde.noćas sam jako mirno spavala jer mi je lakse sada imam osjecaj da sam se opustila kako treba.dosta sam bila nemirna.intuicija mi radila.
    I da jutros dok sam ležala na lijevom boku osjetila sam neŠto cudno od pupka desno kao da me neko sa dva prsta miluje po koži jel moguće da je to beba?(^_^)

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Damjana
    22. Rujan 2015. 12:25

Evo i mene,sve je u redu. Dr kaze da je po njemu sve u redu i trudnoca je uredna 😊😊😊 nije bas htio protiv kolege govoriti,al sam iz price skontala da nema potrebe da idem kod njega. Tako da definitivno ostajem samo kod ovoga iz bolnice.

Pupa, vidila sam Mutsy evo kolica i Bebeto ona sa bijelim oklopom. Mutsy vodi trenutno jer su manja i sladja. 😊😊😊

Damjana
    22. Rujan 2015. 12:26

Nuhalni, 1,5!

Bambola
    22. Rujan 2015. 13:01

Ajme Damjana bas mi je drago!! Kod koga si sad, doktor?
    Bemu misa opet me malo mukica lovi. Sinoc nisam puno spavala jer sam kasno isla po goste. Sv. Krevet!! Jedva ga cekam!

Garavica
    22. Rujan 2015. 14:14

Odlično Damjana lijepe vijesti danas nadam se da će tako i ostati do kraja dana samo lijepo :)
    Franceska idemo na 4 tj.iza 20 tog u mjesecu tak da odmah dignem doznake za bolovanje i uputnicu za internistu pošto mi je štitnjača onako li la TSH kontroliramo i normaliziramo.
    Svaki puta ide uzv vaginalni do sada s tim da juče kao ne bi on uzv ja se namrštila reko dajte molim vas ono kratko samo,onda je napravio i dobro da je nezz kaj mu je bilo juče.prehlađen je pa nije sav xD.
    Uzimao mi je papu al to na početku,briseve nije jer sam ih prije trudnoće radila,pogleda uzvom grlic i opipa lagano jel sve ok na ulazu xD i tj.i naravno ove krvne stvari sve redom i urin.s tin da sam ja išla na neke testove senzibilizacije jer sam ja minus krvna grupa pa je išao i muž vadit da vidimo koja je on grupa.i tako.ma nije meni problem ja sam mu rekla pošaljite me svuda šta god mislite da treba.ja kažem bez pardona.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

doris1006
    22. Rujan 2015. 15:28

Damjana, super za nuhalniii! 
    Franceska, ja sam od 6 do 12 tjedna imala 4 pregleda, svako 2 tjedna. Svaki put ultrazvuk vaginalni osim zadnjeg puta kad mi je radila onaj preko trbuha i rekla je da cemo tako u buduce. 
    Zadnji put sam vadila briseve, papu i pregledala me je (rukom ono, jel... kako se inace radi haha...) 
    U buduce mi je rekla svako 4 tjedna. I svaki put kad dodjem da se trebam pomokriti u casicu i to dati sestri. Jel i vi tako radite? 
    Moja ginicka je stvarno predivna, mogu je pitati sto god, ne zuri se da me pregleda i bok bok nego bas polako i ulttrazvuku, ne zuri nigdje. Cak mi je dala svoj broj moba privatni ako mi nesto zatreba da ju nazovem. Ne znam jel zato sto je privatnica pa je tako fina il je inace takva. Al cula sam da ima i privatnika kojem platis pa ne budes zadovoljan. Stvarno zena i po kako se kaze! :)

poisonivy2604
    22. Rujan 2015. 16:02

Pa ovi valjda ne zele :-\ znam da su neke zenske i ranije dobivale antibiotike, ali možda mi misli dati nešto jace? Stvarno nemam pojma.
    Damjana, super za pregled i nuhalni! :-)
    Ja sam do 10 tj išla na 2 tj, pa zatim na 4 i ovaj put me na 3 naručili. Svaki put je pisanje u čašicu, vaginalni pregled i uz vaginalni, osim zadnjeg puta kada mi je samo preko trbuha uzv napravio.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.