Ne bojte se cure. Nije dijabetes nista strasno ( ovo tjesim sebe) :)) navikne se covjek na sve,pa i na takav zivot. 3 puta dnevno obrok i to je to. Ja sam isto uvijek bila slani tip,tako da mi je to dobro doslo.
Pupa,prijateljica mi radi u prosvjeti tako da znam o cemu pricas. Danasnja djeca su vecinom ajme,a to je sve posljedica ajme roditelja. Jer dite se ponasa onako kako je vidilo i naucilo od roditelja. Sto kaze Bambola mogla sam samo dobit pljusku i neka sam,ako sam ikad rekla nastavniku nesto ruzno. To danas ne zna reci ni dobar dan,kamoli se kulturno ponasat.
Bambola, gdje sve vodis turiste? Jesi li za neku vinsku turu,da dogovorimo neki posao? :)
Btw. Danas sam obilazila baby trgovine,vidila sam prekrasnih kolica. 😊😊😊😊
Evo i mene nakon internet free vikenda :)
U petak bila na pregledu, sve je kako treba.
Beba je malo veća nego šta bi trebala biti, ali dr kaže da je sve to super. Odgovara veličini 14 tjedana, a na pregledu samo bili sa 13+2 tako da nije neko veliko odstupanje.
Za 9 dana idem raditi kks i nalaz urina, ti nalazi su odmah drugi dan i nadam se da je sve ok i da se upala s početka trudnoće povukla..
I dalje sam konstantno umorna i ništa mi se neda, ali nekako se pokrećem, valjda će uskoro postati lakše..
Cur hvala Vam svima ❤️
Damjana vodila sam turiste po nezamislivim pripizdinama cijelog Balkana 😂 sad sam u selu Peroj kod Vodnjana, brate selo duhova, nema pasa na cesti! Naravno da moze degustacija vina, al ova sezona je u kraj. Za sljedecu bi se svakako mogle dogovorit. Ja necu aktivno radit, al cu organizirat preko laptopa od doma i slat goste sa kolegama!
Ja nisam imala pojma da postoje ikakve kontrakcije 😳 kakva je to bol?
Sortiraj odgovore
Najstariji