Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    21. Rujan 2015. 12:09

Pa Pupa to je skroz okej. Znanje iz pshihologije uvik mos iskoristit za raznorazne poslove. Povezat se sa nekim udrugama... Jebiga, necemo se lagat, danas u nas mozes radit i bit zadovoljan jedino ako sam sebi nesto oragniziras. Rizik je i nije lako, al prosla su nekako vremena stalnog, lijepog posla.

DoktoricaBiba
    21. Rujan 2015. 12:18

Pozdrav cure! 

Bambola, sretan ti rođendaaan! 

Što se tiče sadašnjeg stanja... Malo mi je bolje, počela sam više jesti, ne smetaju me toliko mirisi hrane kao i do sad. Osjećam da mi je manje mučno nego recimo prije 3 tjedna. Prije nisam mogla skuhati ručak, ma ni pomirisati kuhinju koliko mi je sve smetalo. Umorna nisam toliko ali vidim da spavam više. Imam više energije. Ovaj vik sam išla na mini-anomaly scan tj na komb probir i čula srčeko svoje bebe prvi put! To je nešto... ma neopisivo. A baš sam bila nekako u strahu jel sve ok i da li napredujemo dobro. Tako da mi je pao kamen sa srca. I slikice smo dobili, a doktorica je bila super. Pa sam sad optimistična i opuštenija. 

Što se tiče jelovnika, ja sam više za slatko a pokušavam se obuzdati jer si i ja (kao i ti, Pupa) pomislim na gest.dijabetes.

[/url

poisonivy2604
    21. Rujan 2015. 13:55

Sretan rođendan, Bambola! :-)))))))))))))
    Damjana, ja u petak bila u kauflandu, sve rasprodano, a ti jastuci od četvrtka bili u prodaji! Tako da sam isto izvisila.
    Pupa, držim fige za stručni. ;-)
    Što se tiče hrane meni gotovo ništa ne paše, a inače sam veliki jelac i svejed, pa me to sada ubi. Pogotovo ujutro na tašte, još mi je malo muka dok si ne pojedem, a ništa mi se ne jede, koma! Onda se prisilim na čokolino, pahuljice ili nešto tako, pa kasnije kad dođem k sebi pojedem nešto konkretno.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• LillaRose
    21. Rujan 2015. 14:45

Bambola sretan ti rođendan !!!!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Garavica
    21. Rujan 2015. 15:32

Cure evo ja obavila beba je dobro srceko lupa mice se kicmu ima znate koju kak se lipo vidi...jooj sad sam odahnula jako i rekao je doktor da se moram opustiti jer imam one neke kontrakcije koje nisu opasne ali nema prevelikih akrivnosti lagana setnja i dobila sam vaginalete ujutro i navecer za to koje sadrze magnezij.nezz jel ima koja iskustva s tim?nasla sam tu clanak da nije opasno i moja kuma je to imala i rodila brzo i pravog momka :) al nju nemrem dobit trenutno.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Pupa2
    21. Rujan 2015. 15:36

Bibaa super što je beba dobro :) sad se opusti i razmišljaj pozitivno :)
    i ti, Garavice...bitno da je  s bebom sve u redu, odmah smo i mi mirnije... jel misliš na bh kontrakcije? ja sam isto čula da su one česte u trudnoći, ali nisam nikad mislila da dođu tak rano... obično tamo oko 20.tjedna.. samo ti slušaj doktora i sve će biti super! i ja sam čula da uglavnom nisu opasne, ako ih ima previše ide se pod nadzor, ali to je jednom u sto slučajeva! samo opuštenooo

poisonivy2604
    21. Rujan 2015. 16:07

Ja sam prošli puta dosta rano imala jake kontrakcije, negdje od 10. tj i zato sam morala strogo mirovati. Nisu prestale do prekida trudnoće (17.tt). Ovim postom nikako ne želim nikoga plašiti, jer je uzrok gubitka bio drugi (gubitak plodne vode uzrokovan infekcijom), samo želim reći da se kontrakcije znaju rano pojaviti. 
    A kada već spominjem svoju prvu bebicu moram vam se povjerit da sam baš u grču sada kada se bliži 17. tj, znam da je svaka trudnoća za sebe, ali valjda je to psiha, i jedva čekam da uđemo u 18. da odahnem i smirim se,pa mogu lakše dočekati 13.3. :-D

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

poisonivy2604
    21. Rujan 2015. 16:08

Garavica, zaboravih napisat, baš mi je drago da je sve ok i da si odahnula :-)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Garavica
    21. Rujan 2015. 16:19

Cure evo ja obavila beba je dobro srceko lupa mice se kicmu ima znate koju kak se lipo vidi...jooj sad sam odahnula jako i rekao je doktor da se moram opustiti jer imam one neke kontrakcije koje nisu opasne ali nema prevelikih akrivnosti lagana setnja i dobila sam vaginalete ujutro i navecer za to koje sadrze magnezij.nezz jel ima koja iskustva s tim?nasla sam tu clanak da nije opasno i moja kuma je to imala i rodila brzo i pravog momka :) al nju nemrem dobit trenutno.

(^_^)

Garavica
    21. Rujan 2015. 16:24

Hvala curke :) da lakše je i stvarno ću se manje zamarat glupostima sada.uf uf...hahah.joj poisonivy 13.03.je i nama ali ja mislim da neće bit na dan ali uglavnom bit će horoskopski osjećajna ribica awwwwww...a ja i muz oboje bikovi hahahaaha veselo.
    Da pupa mislim da jesu to te čitala sam malo o njima budem još malo više.

(^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.