Jagodice bas mi je zao sto ti se to dogodilo, ali i ja sam to prosla 28.8. Ako te sto zanima slobodno pitaj
pročitala sam danas i ugasila forum... baš mi je žao Jagodice:((
ako imaš pitanja, pošalji. prošla sam to prije 9 mjeseci. al i dalje se svega kristalno jasno sjećam :(
Drage moje....šta da vam kažem osim hvala na riječima utjehe...
Ja sam u komi...totalnoj...
Bila sam popodne na sv.duhu no nisam ništa obavila. Moram se javiti u ponedjeljak u ambulantu i s njima se dalje dogovoriti. U ponedjeljak dobijam nalaz od krvne grupe tako da će mi zahvat vjerojatno biti odgođen za utorak.
Drage moje buduće mamice, imam jednu molbu. Neka vas ovo što se meni danas dogodilo ne žalosti. Pomazite bušice i nasmijte se. Budite sretne. Nemojte pisati tužne postove jer bi ja voljela iz vaše sreće uzeti mrvu snage da sve ovo ostavim iza sebe i kad dođe vrijeme krenem dalje u borbu, Da, meni suze idu sada same od sebe, pričam sa svojom bebicom i molim ju da mi oprosti ali da je tako valjda moralo biti.
Ljubim vas puno
Jagoda drzi se! Nekako smo se vezale ovde ovim tipkanjem i zaista me jako ovo rastuzi! Nemoj sebe okrivljvat molim te, jednostavno se desi. Saljem ti puno zagrljaja!
Jagodica, naravno da ti je tesko, ali molim te, ni u bilo kojem trenutku nemoj misliti da je to sto se dogodilo tvoja krivica. Jednostavno se dogodi.... Nazalost.... Odtuguj, neka ti tvoji budu potpora u svemu i bit ce kasnije lakse... Cuj se s curama koje su prosle isto, vjerujem da ce ti biti lakse kada prodje neko vrijeme....
Ali, pliz, nemoj sebe kriviti za to!
Sretno draga.... ❤️
Drage sve, ja sam bas razmisljala na koji nacin zapoceti ponovno pricu da bude ok... Nekako smo sve potresene, barem ja jesam, ne ide mi to nista u glavu i nije fer... Ali, kako je jagodica rekla, pomazila sam svoj stomak, malo sinoc popricala s bebom i dogovorila se da cu biti pozitivna! Sve trebamo biti.... Za sve nase cure koje su nas napustile s teme!
Pa evo, neobavezno laprdanje :)
Ja napokon jedem i pijem i piskim nocu po par puta pa sam sretna zbog toga. Jos samo da taj nos sredim :) i kasalj! Sve u svemu, bolje. Opet se i beba vidi i sve :)
Bambola, kad je glavni dan u vinkovcima, kad se jede sarma? Ja sam blizu, taman mi se vratio tek pa bi mogla skocit na sarmu :P
Ostale sve cure, jeste dobro?
Velikooo ❤️ Za jagodicu, fiolinu, kiku, tartarugu.... I oprostite ako sam nekoga zaboravila!
Pa Pupa ne znam sta cekas. Ja sam jos jucer mlatila sarmu, a danas rostiljamo, tako da- slobodno se vrni, dapace! Poslat cu ti br u poruku i ako si voljna, dobrodosla si! Sutra ujutro je mimohod!
Ja ne vjerujemo,još sam u soku od sinoć... Jebemu i sve...eto cure oprostite na izražavanju ali stvarno sam pogodena. Htijela sam jučer još poslati poruku medutim suprug mi nije dao vise ni sekundu da budem na klokanici. Toliko sam plakala da me jedva smirio. Znam da time samo štetom bebi ali nisam mogla izdržati... Ova vijest me potpuno slomila... Do te razine da sam već počela umišljati da je i kod nas tako... Nekako sam bila uvjerena da su ta ružna događanja iza nas i da smo sve sad mirne,koliko toliko....
Jagodice draga,smogni snagu za dalje,budi hrabra i jaka. Znam da ti je teško,i sama sam to prošla prije otprilike 8mj... Nemoj se bojati kiretaze,vise srce boli nego sam zahvat. Konkretno mene nije boljelo a imam slab prag tolerancije na bol. Želim ti da smognes snagu za dalje,suprug i ti budite si najveća potreba,dajte si vremena i samo hrabro naprijed.
U mislima si mi stalno .
Sada sam evo pomazila svoj trbuh,nasmijala se svojoj bebi s nadom da mi raste i da je sve u redu..
Ja to mogu, ja to hoću....
Hehehe Bambola draga, zezam se ja :) jos sam bolnaaaa tako da ova dva dana jos odmaram, imam hrpu posla sljedeci tjedan pa moram biti zdrava, al fala ti, ko da jesaaaam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji