Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    19. Rujan 2015. 13:49

*najveća podrška

Ja to mogu, ja to hoću....

Bambola
    19. Rujan 2015. 14:03

Pupa onda drugi put obavezno! Bilo u Slavoniji, bilo u Dalmaciji.
    Mare draga, smiri se! Ti si nazalost isto imala ruzno iskustvo i onda te to vrati! Okej, isplaci, al nemoj se bojat ( ovo i sebe uvjeravam). Svi se bojimo, to je normalno. Sutra cemo se bojat jel spava, jel dise, itd. Al ne daj da te strah uzme! Nema nista od toga, samo ces sebe spizdit.

Garavica
    19. Rujan 2015. 17:31

Ćao curke...evo ja se mučim sa glavoboljom već dva sata..ni spavanje ni muzika ona ne pomažu.malo kao je manje ali pulsira mi u obje sljepoočnice.sve sam prekopla po netu i nisam našla ništa za pomoć .
    No htjela sam vas pitati jel pripremate kakve stvarčice za bebu?
    Ja idem u Zagreb po kinderbet sutra.Zapela sam za taj i idemo.Od frendice kolegica ga prodaje jako malo korišten praktički nov predivan, a cijenom prihvatljiviji nego novi iz dućana.
    Ali sam se šokirala kako je posteljina tj
    Sve ono šta ide unutra skupo.
    Kako ste vi danas?
    Uf ful sam se strtala zbog svega pa pregled u petak nemrem dočekat sad još više ali osjećam da je sve ok i jedva čekam da počnem osjećati pokrete da znam da je sve 5.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

doris1006
    19. Rujan 2015. 18:25

Joj mene je uhvatila prije par dana uzasna glavobolja, tako da znam kako ti je :(.. meni nije nista pomoglo, legla sam u sobu, sve zamracila i pokusala spavati... 

Ja jos nisam nista pocela pripremati za bebaca, nekako mi je jos rano... 

Meni napokon cini mi se prestaju mucnine, samo sam i dalje uzasno umorna i pospana. Imam osjecaj da bi mogla spavati 15h dnevno. Jel slucajno i nekoj od vas tako?

doris1006
    19. Rujan 2015. 18:29

Citam sad svoj post... 10 puta sam napisala meni, meni, meni, meni... hahah 
    Eto tako je to kad sam pospana i cak i sada lezim u krevetu nakon odspavane popodnevne ture. 
    Dajte cure, jesam jedina ovako zamantana?

• LillaRose
    19. Rujan 2015. 19:25

Jagodice <3 
    I ja sam pomazila svoj trbuščić i popričala sa svojom bebicom, kako si nam poželila ..
    Danas sam na 13+2, dan iskoristila za boravak u prirodi jer je vrijeme predivno.
    Vidim da se dosta vas cura tuži na glavobolju, mene glava ne boli ali mi se dosta rano počme spavati. Zapravo mogla bi i pola dana prespavati ..
    Po noći se obavezno budim par puta pa trčim u wc, ali srećom čim se vratim brzo zaspem.
    O stvarima za bebicu još ne razmišljam, jer mi nekako rano. Isto tako i o imenu, ali mi se sviđaju sva vaša ... Nekako se nadam curici (imam velikog sina tinejđera ). 
    Pusa svima, čuvajte se i mazite trbuščiće !!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

doris1006
    19. Rujan 2015. 20:50

Garavice, 12+3 sam danas. Tako i meni dragi kaze hahaha
    LillaRose, vidim i ti bi mogla pola dana prespavati. 
    Lakse mi je cuti da nisam jedina ovako zamantana i pospana. Valjda ce proci uskoro...

Pupa2
    19. Rujan 2015. 20:59

NMareN, drzi se, budi jaka i sve ce biti dobro!!! Nema razloga da nesto opet krene po zlu. Ja vjerujem da je ovoga puta to to kod tebe...
    Bambola, moze, drugi put se vidimo :)
    Garavica, mene isto boli glava u trudnoci, sad malo manje, ali jedno vrijeme komaaa, nista ne pomaze osim lezanja.
    Sto se stvari tice, meni je isto nekako prerano za kupovati, ali sam pricala s trudnicama i zenama koje su vec rodile, da zapravo nikada nije rano i da je bolje pomalo sve kupovati nego sve odjednom jer je financijski teze, bez obzira na mogucnosti. Sve te velike stvari kostaju, ali i male kad krenes kupovati. Jedna cura mi je rekla da je sve ostavila za kraj i smucilo joj se kolko je morala prakticki odjednom iskesirati. Tako da, ako mozes, samo ti kupuj :) meni se nekako ne da :D u pocetku sam valjda sve htjela kupiti, a sada mi se ne da gledati... Uzas sam :D ali planiram oko Bozica nabaviti kolica i krevetic, a ovako kad budem nesto vidjela od robice usput kupim... Dobila sam od seke neke stvari tako da mi je i to super. 
    Doris, meni se isto stalno spava bez obzira sto sam usla u 16.tjedan, ali ovih dana mi je to bilo zbog prehlade valjda... Prije toga je bilo ok! Osim u prvom tromjesecju :D 
    Ali bit ce to ok, zapravo nas beba toliko iscrpljuje da nismo ni svjesne. Sad sam to tek skuzila kod ove prehlade. Nikako da se izvucem, inace bi nakon jednog dana bar malo zivnula, sad sam bila ukomirana! Tak da mi je ginekologinja rekla da beba sebi uzme sve, a ti se mama bori kako god znas :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.